Dijamantski nakit za svečane prilike

Dijamantski nakit za svečane prilike

Dijamantski nakit za svečane prilike ulepšaće radosne trenutke.

Sigurni smo da ne postoji žena na svetu koja ne voli nakit. On upotpunjuje vaš izgled, čineći da izgledate elegantno i moderno u svakoj prilici. Ujedno, predstavlja dragu uspomenu, koja svakim nošenjem donosi priču o jednom dobu.

Bez obzira da li prsten sa dijamantom, minđuše ili ogrlica oslikavaju život vaše bake i majke ili, možda, čekaju da vi ostavite trag, jedno je sigurno – nakit je neophodni dodatak.

Međutim, ne možete svugde nositi jedne iste komade, ma koliko oni bili savršeni. Svaka prilika zahteva neke standardne oblike odevanja koje uključuju i nakit.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Da li sam stavila previše nakita uz ovaj outfit? Da li je dijamantska ogrilica previše formalna za ovu zabavu? Da li su dijamanti uz malu crnu haljinu sigurna kombinacija? Samo su neka od pitanja sa kojim se dame susreću kada treba da usklade svoj nakit i garderobu.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Da ne biste bile u dilemi Maestro Jewelers vam daje savete kako da izaberete dijamantski nakit za svečane prilike.

 Dijamantski nakit za venčanja

Venčanje je, zaista, jedinstven i poseban dan, a niko ne može da unose dašak glamura dostajan ovog slavlja do dijamanti. Na kraju krajeva, uspomene na najvažniji događaj će trajati ceo život, kao i fotografije.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Iako burma i verenički prsten sa dijamantom igraju glavnu ulogu nemojte se voditi ograničenjima, već iskoristite nestvarnu moć raskošne dijamantske ogrilice i minđuša kako biste naglasile svoj wedding look. Počev od komada koji su sinonim za vanvremensku eleganciju, pa do nakita u boji teme vašeg venčanja – dopustite sjajnim dijamantima da obeleže vaš dan.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Dijamanti su must have i u toaleti gošći na venčanju. Ipak, pri izboru vodite računa da se slaže sa garderobom i vašim stilom. Za dame koje vole klasiku savršeni detalj su dijamantske minđuše i prstenje sa safirom.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Beskrajna plava nijansa učiniće da se osećate poput dama plave krvi. Smele gošće mogu da razbiju “monohromatski” stajling efektnim dijamantskim komadima od žutog zlata sa rubinima.

Dijamantski nakit za svečane prilike koje označavaju novi početak

Rođendani nisu samo još jedna svećica na torti, već jedinstvena prilika da zasijate na najlepši način. Zato stručnjaci savetuju da izboru nakita posvetite podjednaku pažnju kao i garderobi.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Suptilne dijamantske minđuše staviće u prvi plan nežnu liniju vrata, dok modeli u boji, kakvi su Chopard Happy Hearts, skrenuće pažnju na vaše oči. Duge ogrlice sa dijamantskim priveskom, koje su vodeći trend ove sezone, pokazaće vašu zavodljivu stranu. Možete ih poneti i uz odeću koja nema izraženi dekolte, jer svojim šarmom savršeno odgovaraju svakom stilu.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Prstenje i narukvice su čarobni spoj, ali pazite da ne preterate sa detaljima. Ukoliko niste sigurne najbolje je da izaberete bogato ukrašen dijamantski prsten. Videćete da je ovaj mali, a efektni komad sasvim dovoljan da vaš stajling podigne na viši nivo.

Dijamantski nakit za Novu godinu

Kada se pominje dijamantski nakit za svečane prilike nikako ne treba zaboraviti novogodišnja slavlja. Kraj godine je daleko, ali mnoge devojke sa nestrpljenjem očekuju proslave do zore, te ne čudi što već sada prave planove gde će i u kakvom stilu dočekati Novu godinu.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Kako su novogodišnje proslave sinonim za šljokice, metalik nijanse i intenzivni kolorit možete poneti dijamantski nakit sa smaragdom, rubinom ili topazom. Graciozne nijanse daće dozu luksuza u ovoj svečenoj prilici.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Ogrlica bi trebala biti centralni deo čitavog outfita, pa se pobrinite da odaberete diskretnije kreacije kako biste akcenat stavili na bogate dijamante. Za devojke koje, ipak, žele svetlucavi look na garderobi masivne minđuše su pravi izbor, dok one koje neguje urbani stil tu su Moriah dijamanti.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Drage dame, sezona slavlja uveliko traje, zato posetite Maestro Jewelers jer ćete u bogatoj ponudi pronaći dijamantski nakit za svaku priliku.

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
X