Hublot Satovi

hublot satovi logo

Uvodeći inovacije koje su fokusirane na detalje, Hublot nas nesprekidno iznenađuje revolucionarnošću u svetu časovničarstva

HUBLOT Satovi

Ovaj luksuzni švajcarski brend nastao je 1980, a osnovao ga je Italijan Carlo Crocco. On je prvi u istoriji časovničarstva napravio gumenu narukvicu za sat, čime je izazvao pravu revoluciju u dizajniranju časovnika. Iako su mnogi bili skeptični po pitanju Koktove novine, njegov izum postigao je veliki komercijalni uspeh, koji traje do danas. 2004. razvoj Hublot-a preuzima Jean-Claude Beaver, koji unosi novine na polju dizajna i mehanizama. Ubrzo je lansirana čuvena Big Bang kolekcija koja je stekala brojne obožavaoce, a zahvaljujući autentičnom dizajnu, pobrala je veliki broj međunarodnih nagrada.

hublot sat novak djokovic
hublot satovi
Novak Đoković novi Hublot ambasador

„U Hublotu, u bliskoj saradnji sa našim partnerima, stvaramo inovativne, odvažne i jedinstvene satove. Tokom godina, naš zajednički nastup sa liderima u sferi sportistima i javnim ličnostima doveo je do stvaranja zaista revolucionarnih proizvoda.”

Ricardo Guadalupe

CEO, HUBLOT

Hublot satovi simbolizuju tradiciju koja se neprekidno usavršava i prilagođava zahtevima savremenog čoveka.

Revolucionarni materijali, konstantno ulaganje u razvoj i saradnja sa prestižnim kompanijama kao što je FIFA, učinili su da Hublot postane prepoznatljivo ime u svetu časovničarstva.

Na komercijalnom nivou, mreža ovlašćenih maloprodaja ubrzano raste i u ovom trenutku broji oko 750 prodajnih mesta i više od 80 ekskluzivnih salona u najvećim svetskim metropolama.

hublot kolekcija

Hublot jednostavno uživa u kreiranju satova sa beskompromisnim pokretima u preciznosti, koji su daleko ispred svog vremena.

HUBLOT - Beskompromisna preciznost

Hublot satovi predstavljaju naročiti spoj funkcionalnosti i dizajna. Veoma su poželjan modni dodatak svakoj odevnoj kombinaciji, ali i sjajan način da istaknete činjenicu da imate stila i smisla za modu. Umetnost fuzije izražena je kroz jednostavne, a opet inovativne satove. Jedinstven dizajn Unico automatskog hronografa ogleda se u nenadmašnom kalibru Meca-10, Tourbillon i MP-11. Ovaj sat predstavlja savršenu simbiozu između funkcionalnosti i neprevaziđenog dizajna.

Proizvođač prestižnih satova, Hublot, prepoznatljiv je po kolekciji Big Bang inspirisanom čuvenim velikim praskom. Satovi ove kompanije predstavljaju moderan i raskošan dizajn u kombinaciji sa izuzetnom tehnologijom.

Pored toga, ova kompanija u ponudi ima i klasične modele satova, poput Classic Fusion Blue titanijumskog modela koji takođe ima automatski mehanizam. Dostupan je u različitim veličinama i predstavlja model sata za sva vremena.

X