Zenith

Zenith satovi logo

Zenith postoji da bi nadahnuo pojedince da krenu za svojim snovima i da ih pretvore u stvarnost – uprkos svemu.

ZENITH: VREME JE DA DOSTIGNETE SVOJU ZVEZDU

Zenith satovi

Zenith – Ultimativni modni detalj koji daje dozu luksuza

Zenith postoji da bi nadahnuo pojedince da krenu za svojim snovima i da ih pretvore u stvarnost – uprkos svemu.

Od svog osnivanja 1865. godine, Zenith je bio prvi proizvođač satova u modernom smislu te reči, a njegovi satovi su pratili izuzetne figure koje su imale velike snove i koje su težile postizanju nemogućeg – od istorijskog leta Louis-a Blériot-a preko Engleskog kanala, do Felix-a Baumgartner-a koji je postavio rekord slobodnim skokom iz stratosfere.

Sa inovacijom kao svojom zvezdom vodiljom, Zenith ima sopstvene mehanizme u svim svojim satovima, razvijene u sopstvenim radionicama.

Zenith El Primero, od prvog do najbržeg automatskog hronografa

El Primero ZENITH

Od prvog automatskog hronografa – El Primero-a, do najbržeg hronografa sa preciznošću od 1/100 dela sekunde, El Primero-a 21, kao i Inventor-a u kome je ponovo otkriven regulatorni organ tako što je zamenjeno više od 30 komponenata jednim monolitnim elementom – proizvodnja uvek pomera granice onoga što je moguće. Zenith je uobličavao budućnost proizvodnje satova u Švajcarskoj još od 1865. godine, i pratio one koji se usuđuju da sebi postavljaju izazove i uklanjaju granice.

Iako crpi inspiraciju iz klasičnog El Primeros modela, kao i nedovoljno cenjenog De Luca, Chronomaster Sport ne ide predaleko sa vintage temom. Kućište od nerđajućeg čelika ergonomskih linija koje diskretno prelaze u zasečene ivice u znaku su klasične elegancije. Fokus je, ipak, na novom keramičkom bazelu, koji je kako čelni ljudi iz Zenith-a navode, po prvi put doneo utisnutu 1/10 sekunde.

Zenith satovi el primero
zenith defy

Zenith DEFY satovi - Kreirani za ljude budućnosti

DEFY - ZENITH

DEFY kolekcija satova za muškarce i žene predstavlja oličenje ZENITH-ove beskrajne potrage za preciznošću kroz inovacije.

Kombinujući najsavremenije manufakturne pokrete sa futurističkim oblicima i materijalima, DEFY kolekcija nastavlja ZENITH-ovo nasleđe da uvek nadmašuje samog sebe i postavlja nove standarde performansi i stila.

Zenith El Primero, od prvog do najbržeg automatskog hronografa

ZENITH ELITE

ZENITH preispituje sopstvenu prošlost sa današnje tačke gledišta kroz ELITE kolekciju uniseks automatskih satova.

Elegantna i minimalistička, ali snažna u svom dizajnerskom identitetu i sigurna u svoje vanvremenske linije i proporcije, kolekcija ELITE ne ponavlja prošlost, već podmlađuje kodove časovničarstva iz sredine 20. veka.

Modeli ELITE Classic i Moonphase postavljaju ton ZENITH-ovoj viziji savremene elegancije.

zenith elite satovi
X