PRIČA O NAMA

Maestro Jewelers - O NAMA

Davne 1990. godine, u Beogradu je osnovan Maestro Jewelers – izuzetni ambijent za sve ljubitelje dijamanata, dijamantskog nakita i luksuznih satova. Uviđajući arhetipsku uzajamnost umetnosti i zanatske veštine, već tri decenije se rukovodimo načelom Only the best from art & craft. Jer, harmonija i izuzetni rezultati mogućni su jedino saglasjem inovativnosti, kreativnosti i umeća.

Ljudi delikatnog ukusa i sofisticiranog stila kod nas mogu pronaći ekskluzivni nakit i časovnike koje odlikuje vrhunsko majstorstvo izrade i izvanredan dizajn. Veliki izbor proizvoda renomiranih svetskih brendova i etičnost u poslovanju čine naše ime prepoznatljivim na evropskoj mapi. Uvereni smo da večnost dijamanata i fascinantnost ručnih časovnika ne proizilaze samo iz njihovog kvaliteta, nego upravo iz značenja koje im se pridaje. Radost s kojom se poklanjaju i ushićenje sa kojim se nose, nesumnjivo ih čine istinskim zalogom za vekovečnost.

o nama maestro jewelers
prodaja dijamanata maestro

Poverenje dugo tri decenije

Uspešno spajajući pouzdane metode i stilove sa inovativnim kreativnim pristupom, Maestro Jewelers već tri dekade čvrsto stoji na međi tradicije i modernih trendova.

prodaja dijamanata maestro

Neprikosnoveni kvalitet

Nikada ne čineći ustupke u pogledu plemenitosti materijala i kvaliteta izrade, oduvek smo zastupali samo renomirane svetske juvelirske i časovničarske kuće.

prodaja dijamanata maestro

Umetnost za sve generacije

Otvorenost prema željama i potrebama klijenata, pomaže nam da osetimo njihov senzibilitet. U našim kolekcijama dijamantskog nakita i ekskluzivnih satova, zastupljen je klasičan dizajn, ali i moderan stil.

Oficijelni zastupnik najpoznatijih svetskih proizvođača ekskluzivnih satova i dijamantskog nakita

maestro jewelery beograd

Maestro Jewelers je zvanični predstavnik i partner najuglednijih draguljarskih i časovničarskih kuća: IDC, Chopard, Moriah, Hublot, IWC, Ulysse Nardin, Zenith i Tag Heuer.

U toplom ambijentu našeg prodajnog salona u centru Beograda, možete pogledati odabrane kolekcije ovih poznatih brendova. Naše kvalifikovano i predusretljivo osoblje rado će odgovoriti na sve upite i pomoći pri odabiru sata, odnosno nakita.

Izlazeći u susret težnjama i sugestijama klijenata, s velikom posvećenošću izrađujemo modele po narudžbini.

Na vama je samo da poželite. Naše je da vašim željama pružimo dobrodošlicu.

POGLEDAJTE KOLEKCIJU VERENIČKOG PRSTENJA
maestro jewelery beograd
maestro jewelery beograd
maestro jewelery beograd

X