Moriah

moriah nakit
moriah nakit srbija

Moriah - Jedinstveni nakit sa istoimene planine

MORIAH Nakit

Nakit Moriah dobio je ime po istoimenom svetom mestu u Jerusalimu, na kojem su izgrađeni veliki hramovi.

Svaki komad Moriah nakita je ručno rađen i oslikava ideju o zlatnim i dijamantskim komadima koji u središtu imaju jerusalimski kamen u srcu svog dizajna.Kolekcija se sastoji od komada limitirane izrade uz koje se dobija sertifikat o autentičnosti svakog od jerusalimskog kamena, a pritom mu daju glas i simbolizam koji su toliko bitni za Sveti grad.

Na ovaj način uz svaki komad nakita, parče Jerusalima nosite sa sobom i nosite ga blizu srca.

Unikatni komadi nakita Moriah predstavljaju sintezu jedinstvenog dizajna, najfinijih materijala i lokaliteta u Jerusalimu koje predstavlja najznačajnije sveto mesto na svetu.

moriah nakit jerusalim
moriah nakit jerusalim

Izaberite ručno izrađeni nakit, dizajniran od strane izraelskih zanatlija, kombinovan sa zlatom, dijamanatima i delićima kamena sa istoimene planine

Ručno rađeni nakit - MORIAH

Nakit Moriah dobio je ime po istoimenom svetom mestu u Jerusalimu, na kojem su izgrađeni veliki hramovi.

Svaki komad ovog nakita teži da poveže svakog pojedinca na svetu, bez obzira gde se nalazi, sa unutrašnjom lepotom, mirom i moralnim vrednostima koje su osobine „Duha Jerusalima“.

Teme dizajna Moriah nakita sačinjene su od različitih kombinacija dijamanata, zlata i autentičnog kamena iz Jerusalima. Dijamanti predstavljaju najčvršći i najdragoceniji kamen na svetu, zlato plemenitost, a jerusalimski kamen najvetije tlo na zemlji već 3,000 godina.

„Kažu da je pogled na Jerusalim istorija sveta. On je više od toga, to je istorija zemlje i neba“ 

Bendžamin Dizraeli

moriah nakit prodaja srbija

Moriah – Take a piece of Jerusalem with you

Pogledajte kompletnu ponudu proizvoda

X