Chopard My Happy Hearts

Chopard My Happy Hearts

Chopard My Happy Hearts kolekcija pojavila se početkom septembra i za nepuna 2 meseca osvojila je svet juvelirstva.

Čuvena švajcarska kompanija više od 160 godina nosi epitet prestiža. Počev od legendarnih šetajućih dijamanata, koji su nakit podigli na viši nivo, preko Chopard Ice Cube linije, koja pleni geometrijskom elegancijom, pa do raskošnih komada specijalno dizajniranih za crveni tepih – Chopard dijamantski nakit je sinonim za luksuz koji ostavlja bez daha.

Svake godine poznati brend nas iznova oduševi novim kolekcijama, formama koje pomeraju granice, kao i nežnim detaljima koji odišu nestvarnom lepotom, te ne čudi što smo Chopard My Happy Hearts sa nestrpljenjem čekale.

Chopard My Happy Hearts

Šta donosi nova linija dijamantskog nakita posvećena ženama otkriva vam Maestro Jewelers.

Nakit koji vas poziva na ljubav

Tradicija izrade nakita koju obožavaju kako mlađe, tako i starije dame učinili su da se Chopard izdvoji od drugih brendova.

Chopard My Happy Hearts

Prepoznatljivi dizajn koji srećemo u Happy Hearts minđušama, ogrlicama, narukvicima, pa i prstenju, pretočen je u novi oblik, sa suptilnim, modernim detaljima. Naime, nova kolekcija kombinuje 2 ključna elementa brenda – šetajuće dijamante, koji su postali Chopardov zaštitni znak i amblem srca, koji je, takođe, u različitoj formi prisutan u svim kolekcijama.

Zadržavajući savršenstvo oblika srca, nova kolekcija dijamantskog nakita poput najfinije svile miluje našu kožu. Zapravo, Chopard My Happy Hearts predstavlja sasvim drugačiju priču o ljubavi. Inspirisana snagom savremene žene, ona nas podseća da moramo da volim najpre sebe same.

Chopard My Happy HeartsSvaki delikatni komad šalje posebnu poruku nežnosti, velikodušnosti i dobronamernosti, koja zrači poput sunčanog dana ispunjavajući naša srca srećom. Istovremeno, pruža prostor za neograničenu kreativnost u načinu nošenja.

Chopard My Happy Hearts kolekcija – jer je minimalizam uvek u modi

Nošen samostalno, u minimalističkoj verziji, svaki komad iz kolekcije Chopard My Happy Hearts dokazuje da je u nakitu „manje je više“ najbolji izbor za prefinjeni izgled.

Chopard My Happy Hearts

Svojim sofisticiranim dizajnom i očaravajućim dijamantima koji plešu unutar srca, ova kolekcija se može pohvaliti posebnom aurom koja privlači poglede drugih. Šik minimalizam – kako je stručnjaci opisuju omogućava igru mešanja i spajanja u različitim modelima i bojama. Otvarajući time beskonačan raspon kombinacija koje odgovaraju ne samo našoj odeći, već i našem raspoloženju i emocijama.

Chopard My Happy Hearts

Bilo da ste žena koja stalno nosi patike ili elegantne štikle, bilo da veći deo dana provodite u kancelariji ili van, ovaj otmeni dijamantski nakit odgovara svakom stilu i baš svakoj prilici tako u potpunosti prati vaš životni ritam i navike.

Namenjen ženama sa stilom

My Happy Hearts kolekcija obuhvata ogrlice, narukvice, prstenje i minđuše izrađene od 18-karatnog ružičastog ili belog zlata. Unutrašnjost amblema srca u pojedinim modelima ispunjavaju Chopardovi šetajući dijamanti. Dok druge verzije dolaze sa otmenim sedefom koji svilenkastim prelamanjem unosi dozu romantike. Ili pak mogu doći sa intenzivnom nijansom poludragog kamena karneola koji dočarava strast i senzibilitet žene.

Chopard My Happy Hearts

Za dodatnu fleksibilnost, Chopard nudi mogućnost kupovine pojedinačnih minđuša, tako da možete da ih nosite u paru koji same spojite ili pojedinačno. To je upravo jedan od glavnih trendova u nakitu za narednu godinu.

Chopard My Happy Hearts

Drage dame, sreća počinje iz ljubavi prema sebi. Zato se počastite nakitom koji će vas pri svakom nošenju na to podsećati. Komade iz najnovijih linija, kao i neprevaziđene Chopard Happy Diamonds i Chopard Golden Hearts, koji je stvoren za film o Džejms Bondu, možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

Related posts

X