Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Chopard Ice Cube dijamantski nakit je sinonim za luksuz, a čiji minimalistički, geometrijski oblici prkose tradicionalnim konvencijama izrade nakita.

Chopard je stvorio ikoničnu kolekciju pod nazivom Ice Cube. Upravo ova kolekcija oduševila je pripadnice lepšeg pola svojim unikatnim izgledom. Inspirisana kockama leda i ukrašena večnim dijamantima, odiše luksuzom i savremenom elegancijom.

Chopard Ice Cube dijamantski nakitMinimalistička elegancija i ’’hirurška’’ preciznost izrade čini kolekciju Ice Cube jedinstvenom i neponovljivom. Geometrijski dizajn u skladu je sa urbanom elegancijom i modernističkim stilom života. Poput reflekcije kocke leda, kreacije u sklopu Ice Cube kolekcije odražavaju vaš stil, sofisticiranost i glamur.

Svaku odevnu kombinaciju možete veoma jednostavno uzdići na viši nivo – uz pomoć Chopard Ice Cube dijamantskog nakita, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Neprevaziđena klasika male, crne haljine i dijamantskih minđuša

Mala, crna haljina je svestrani dodatak vašoj garderobi. U zavisnosti od toga koje aksesoare koristite, ona može biti deo vašeg svakodnevnog outfit-a, ali je možete i podići na viši nivo. Dijamantski nakit savršen je način da svom izgledu dodate dašak luksuza i stila.

Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Kada govorimo o kombinaciji elegantne crne haljine i dijamantskih minđuša, vodite se pravilom – manje je više. Ne želite da vaš outfit bude pretrpan i izgleda neuredno. Par minimalističkih dijamantskih minđuša, kao što su Ice Cube Pure minđuše, učiniće da vaša odevna kombinacija izgleda besprekorno.

Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Ice Cube Pure minđuše inspirisane su, kao i ostatak ove kolekcije, sitnim blokovima leda, te predstavljaju simbol savršenstva.

Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Možete ih kombinovati sa različitim komadima garderobe, a one će uvek izgledati neverovatno dobro, zahvaljujući čudesnoj geometriji koja ih karakteriše. Njihov jedinstveni izgled neće ostati nezapažen.

Chopard Ice Cube dijamantski nakit ulepšaće i najjednostavniji outfit

Svaka dama od stila zna da se upravo u nakitu krije tajna uspešno osmišljenog outfit-a, odnosno odevne kombinacije.

Chopard Ice Cube dijamantski nakitDijamanti mogu biti deo i vaše svakodnevne odevne kombinacije. Čuvanje dijamantskog nakita skrivenog u kutiji za nakit i nošenje samo za posebne prilike stvar je prošlosti. Prsten sa dijamantom možete nositi svakoga dana, čak i kada ste u ležernijoj odeći.

Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Dodavanje samo jednog komada dijamantskog nakita svakodnevnoj odeći izgleda luksuzno i elegantno, ali ćete se i dalje osećati udobno i komforno. Suptilna elegancija! Međutim, jedan komad nakita ponekad nije dovoljan. Ice Cube pruža vam mogućnost slaganja više prstenova ili ogrlica za ležerniji efekat.

Chopard Ice Cube dijamantski nakitOdlučite se za minimalistički izgled prstena sa jednim dijamantom, koji ćete kombinovati sa prstenom od belog ili žutog zlata. Na ovaj način stiče se utisak jednostavnosti, bez napora i usiljenosti.

Urban i moderan outfit savršeno se slaže uz Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Chopard Ice Cube dijamantski nakit naročito se dobro slaže uz urbane odevne kombinacije, koje dominiraju svetom mode već nekoliko godina. Šta je razlog tome?

Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Svaki komad Ice Cube kolekcije ima ikoničan, a ipak urban geometrijski dizajn, koji odgovara praktično svim modnim stilovima. Bez obzira na to da li nosite over-sized belu košulju kao haljinu sa dugim čizmama iznad kolena, ili ste se odlučili na jednostavne farmerke sa elegantnijom bluzom, dijamantski prsten nikada ne može biti pogrešan izbor.

Sa sigurnošću se može tvrditi da je Ice Cube kolekcija, lansirana 1999. godine, sve do danas, u stanju da prati sve modne trendove, kakvi god oni u datom trenutku bili. Razne interpretacije moderne estetike čine da se, noseći Chopard dijamantski nakit, osećate fantastično i izgledate kao najbolja verzija sebe. Upravo to i jeste svrha dijamanata!

Chopard Ice Cube dijamantski nakit

Bez obzira na to za koji komad nakita iz Ice Cube kolekcije se odlučite, budite sigurni da nećete napraviti grešku.

Chopard IDS i Moriah dijamantski nakit možete pronaći u bogatom asortimanu Maestro Jewelers. Posetite nas!

 

 

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
X