Chopard Happy Diamonds – Savršeni spoj dijamanata i vrhunskog mehanizma

Chopard Happy Diamonds

Chopard Happy Diamonds satovi san su svih žena.

Odavno je zastarelo mišljenje da je sat uređaj koji samo pokazuje vreme. Zahvaljujući razvoju tehnike i tehnologije moderne verzije donose bezbroj funkcija. Istovremeno su odraz stila jedne osobe, naročito skupoceni modeli.

Chopard Happy DiamondsBaš kao prsten sa dijamantom, koji se poklanja iz generacije u generaciju, tako i luskuzni ženski satovi čine jedinstveni nakit koji često predstavlja porodično nasledstvo. Ovaj svojevrsni aksesoar je pravi “kreator” odeće, koji svakom stajlingu daje dozu elegancije. Ipak, postoji jedna važna osobina koja razlikuje vrhunski sat od dijamanata, a to je funkcija. Nijedan komad nakita ne nudi tako složene, sofisticirane, pa i praktične elemente kao sat, a pokazivanje vremena je samo vrh ledenog brega u njihovom moćnom efektu.

Chopard Happy Diamonds

U mnoštvu brendova koji vladaju svetom časovničarstva izdvaja se jedan koji spaja 2 omiljene stvari svake žene – dijamante i vrhunski mehanizam. U pitanju su Chopard Happy Diamonds satovi.

Chopard Happy Diamonds satovi, jer niko ne razume lepši pol bolje do žene!

Sve je počelo davnih 70-ih godina. U vremenu promena moralnih kodeksa i emancipacija žena na čelu porodične kompanije nalazio se bračni par Karl i Karin Scheufele. Upravo je Karin zaslužna za revoluciju koju je Chopard doneo, pomerajući sve postojeće zakone o nakitu i časovničarstvu.

Chopard Happy Diamonds

Polazeći od stava da dijamante, kao i žene ne treba ograničavati, Karin je razvila krilaticu: “Dijamanti su srećniji kada su slobodni”. Na osnovu nje nastao je 1976. godine prvi sat sa Happy Diamonds konceptom.

Chopard Happy Diamonds

Ples dijamanata koji slobodno klize po brojčaniku očarao je dizajnere i ljubitelje nakita, postavši zaštitni znak čuvene kuće.

Chopard Happy Diamonds

Da je ovaj Chopard sat kao nakit potvrđuju i nagrade „”International Diamonds Award” i “Golden Rose”, koje predstavljaju najviša odlikovanja u oblasti nakita.

Prepoznatljivi dizajn koji nikog ne ostavlja ravnodušnim

Chopard Happy Diamonds satovi su jedna od najpopularnijih kolekcija na svetu. Šetajući Chopard dijamanti smešteni na brojčaniku suptilno se kreću sa svakim pokretnom vaše ruke, otvarajući novu dimenziju pokazivanja vremena.

Chopard Happy Diamonds

Pored Chopardovog zaštitnog znaka, satovi iz ove linije imaju karakteristični dizajn koji se sastoji iz dva koncentrična prstena. Spoljni prsten služi kao okvir, dok unutrašnji okružuje brojčanik. U prostoru između njih smešteni su šetajući dijamanti. Zahvaljujući safirnom staklu stvoren je efekat kao da brojčanik zajedno sa dijamantima lebdi u vazduhu.

Chopard Happy Diamonds

Chopard izrađuje satove koristeći samo najfinije materijale, te dijamante vrhunske čistoće prati kućište od 18-karatnog ružičastog ili belog zlata, kaiš od kroko kože ili nerđajućeg čelika i kvarcni mehanizam koji garantuje precizno merenje vremena.

Kućište prečnika od 26 do 38 mm je kružnog ili ovalnog oblika, što Chopard Happy Diamonds satove čini savršenim modnim dodatkom za svaku priliku – počev od business stajlinga, pa do svečanih toaleta.

Chopard Happy Diamonds

Luksuzni sat je poput umetničkog dela, napravljen da bude voljen godinama. Zato prilikom kupovine birajte samo one čije ime predstavlja prestiž u časovničarstvu. Chopard Happy Diamonds modeli, kao i trendi satovi za žene 2021. drugih vodeći brendova poput Hublota, Zenitha, Ulysse Nardina, Tag Heuera, IWC, čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

IWC Pilot satovi

IWC Pilot satovi – Savršeni spoj elegancije i preciznosti

IWC Pilot satovi predstavljaju uzor elegancije i preciznosti. Osnovan 1868. godine, čuveni švajcarski brend ima bogatu istoriju u svetu horologije. Njegovo putovanje od Švajcarske...

Pročitajte više
X