Chopard dijamanti – Nova kolekcija od koje zastaje dah!

Chopard dijamanti

Chopard dijamanti san su svih pripadanica lepšeg pola.

Htele mi to naglas da priznamo ili ne – dijamantski nakit je poklon koji nikada nećemo odbiti. To je potvrdila i Marilyn Monroe naglašavajući da su oni najbolji prijatelji devojaka.

Čuvena glumica Elizabeth Taylor je toliko volela svoj nakit da je sa njim odlazila na spavanje, dok je graciozna Audrey Hepburn pokazala da su dijamanti uz malu crnu haljinu kombinacija sa kojom nećete pogrešiti.

Ni poslednja dodela Oskara nije mogla da protekne bez glamuroznih komada. Tako je Chopard dijamantski nakit zasijao u toaletama Angele Bassett, Olivie Colman, muzičarke H.E.R. i drugih holivudskih zvezda.

Chopard dijamanti

Drage dame, ako ste pomislile da su Chopard dijamanti sa Oskara jedini luksuz koji ćete videte ove godine, zadržite dah – jer sa dolaskom proleća švajcarska juvelirska kuća je predstavila novu kolekciju.

Kolekcija koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Neki osmesi su, zaista, nezaboravni. To su oni koji osvetljavaju sobu, zbog kojih se svi okreću gde god se pojave. Takav očaravaju osmeh ima Julia Roberts – blistav, harizmatičan, prepozantljiv. Ni sa velike daljine nemoguće ga je ne primetiti, jer ovaj najlepši deo njenog lica privlači pažnju godinama širom sveta, zato ne čudi što je Chopard izabrao, upravo, poznatu glumicu za lice svoje najnovije kolekcije, objedinivši time Chopardov duh sa glumičinim prepoznatljivim senzibilitetom.

Chopard dijamanti

S obzirom da čuveni brend odavno neguje poseban odnos sa sedmom umetnošću, kreirajući često nakit za filmove, čelni ljudi su se potrudili da se uz Oskarovku nađu majstori svog zanata – režiser Xavier Dolan, fotograf Shayne Laverdiere, stilistkinja Elizabeth Stewart.

U duhu slogana kampanje „Dijamanti su srećniji kada su slobodni“ Julia je prenela poletnost, eleganciju i energičnost koju krasi nova kolekcija, dok je jedan od najtalentovanijih reditelja današnjice provukao Chopard lepotu kroz prizmu svoje vizije, dodajući posebnu magiju svakom komadu.

Vedrog duha, u razigranom plesu, Julia Roberts prikazuje Happy Sport sat upotpunjen kultnim dijamantima.

Chopard dijamanti pomeraju granice

U davna vremena postojala su nepisana pravila u modi. Crna kravata bila je obavezna uz smoking, a dijamanti su nošeni samo uz svečane haljine.

Chopard dijamanti

Zahvaljujući kući Chopard i njenoj naslednici Caroline Scheufele strogi okviri u modi su napušteni. Naime, 1993. godine svetlo dana ugledao je sportski sat od nerđajućeg čelika sa dijamantima pod nazivom „Happy Sport“.

Tradicija „klizećih“ dijamanata preneta je i na nakit pa se danas, Chopard može pohvaliti ne samo inovativnom formom, već i dizajnom koji odgovara svakoj prilici.

Chopard dijamanti

Da „mali dijamanti čine velike stvari“ najbolji je dokaz Happy Diamonds kolekcija, koja je namenjena heroinama modernog doba,, dok savršena kombinacija Chopard-ovog talisamana, srca i pokretnih dijamanata krasi Happy Hearts, pa smo sigurni, da će probuditi u vama najtananija osećanja.

Chopard dijamanti

I dok željno čekamo godišnji odmor miris mora u poslovni outfit doneće dijamantske narukvice sa tirkiznim screm. Nežne dugačke ogrlice pravi su izbor za lepršave haljine, dok smele devojke mogu ih poneti i u večernji provod kako bi naglasile zavodljivi dekolte.

Chopard dijamanti

Ukoliko, pak, želite jedan upečatljivi detalj, tu je efektni prsten. Sofisticirana srca koja okružuju dijamant imaju moć da i običnu kombinaciju pretvore u glamurozni stajling.

 Chopard dijamanti u Maestro Jewelers

Više od 3 decenije Maestro Jewelers je omiljeno mesto za sve koji žele svom stilu da daju lični pečat.

Chopard dijamanti

S’ obzirom da je naša juvelirnica zvanični predstavnik i partner najpoznatijih svetskih brendova, u bogatoj ponudi nalaze se ne samo Chopard dijamanti, već i IDC i Moriah.

Prefinjeni dizajn, luksuzna obrada i vrhunski kvalitet zadovoljiće i klijente sa najdelikatnijim ukusom.

Related posts

Dijamantska burma

Zašto je dijamantska burma više od luksuznog nakita?

Dijamantska burma je omiljen dijamantski nakit svake žene. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan ispunjen ljubavlju, srećom i dragim ljudima zauvek...

Pročitajte više
Zenith Defy Extreme Diver

Zenith Defy Extreme Diver – Ronilački sat moćnog dizajna

Zenith Defy Extreme Diver postavio je nove standarde u horologiji. Od svog osnivanja 1865. godine Zenith je privlačio pažnju neverovatnim umećem izrade i inovacijama...

Pročitajte više
X