Chopard sat kao nakit

Chopard sat kao nakit

Chopard sat kao nakit učiniće da se osećate posebno.

Ako pitamo žene koja je njihova prva ljubav, mnoge će sigurno odgovoriti – dijamanti. Dijamantski nakit je, zaista, slabost svake dame. A zašto ne bi bio? Oni su vanvremensko, elegantno i zapanjujuće umetničko delo koje svi žele.

Chopard sat kao nakit

Bez obzira da li ponesete omiljeni model dijamantske ogrlice, minđuše ukrašene skupocenim kamenjem ili, pak, prsten koji ste nasledile od majke, jedno je sigurno – vaš stajling dobiće elegantni, sofisticirani izgled.

Chopard sat kao nakit

Međutim, dijamanti nisu namenjeni samo za tradicionalne komade nakita. Možemo ih videti kao detalj na svakom aksesoaru, a posebnu pažnju skreću na satovima. Od konvencionalnih i svedenih modela, ženski satovi su se pretvorili u pravi dokaz stila, koji pleni luksuzom gde god se pojavite. U mnoštvu različitih svojom nestvarnom lepotom izdvaja se Chopard sat kao nakit.

 Chopard sat kao nakit ima višedecenijsku tradiciju

Ljubiteljima skupocenih satova dobro je poznata priča o „Happy Sport“ modelu. Sve je počelo davne 1997. godine kada je kreativna direktorka Caroline Scheufele došla na ideju da sportski sat podigne na viši nivo.

Trendi satovi za žene 2021.

Čuveni Chopard dijamanti koji klize po brojčaniku postali su zaštitni znak brenda, pa ih danas možemo videti u svakoj kolekciji.

Vizionarka poznate juvelirske kuće, Scheufele se tu nije zaustavila.

Chopard sat kao nakit

Polazeći od bezgranične mašte i vrhunske tehnike izrade od 2007. donosi nam kolekcije namenjene filmskim festivalima.

Chopard sat kao nakit za crveni tepih

Baš kao što kreatori visoke mode biraju najbolje tkanine za svoje kreacije, tako su “Haute Joaillerie” satovi izrađeni od najkvalitetnijih dijamanata, čineći eksluzivni aksesoar koji holivudske zvezde nose na crvenom tepihu.

Chopard sat kao nakit

Epitet najpoželjnijih modnih detalja o kojima maštaju sve pripadnice lepšeg pola krasi kolekciju “Precious”. Poput delikatne ručno rađene čipke vešte ruke Chopard majstora utkale su dijamante najfinije obrade, stvarajući nežne cvetne motive.

Prozračni dizajn dodatno naglašava sjaj dragog kamena, koji još jednom potvrđuje da je Chopard korak ispred drugih u modernoj umetnosti izrade nakita.

Chopard sat kao nakit na najvećem filmskom festivalu

Chopard dijamantski nakit je obavezni detalj svakog Kanskog festivala. Za ovu svečanu priliku Caroline Scheufele kreirala je „Magari“ kolekciju. U njoj centralno mesto zauzima specijalni Chopard sat kao nakit.

Chopard sat kao nakit

Brojčanik ukrašen mikro draguljima i narukvica, takođe, u potpunosti prekrivena dijamantima pravi su omaža prirodi, pružajući neverovatno prelamenje svetlosti pri svakom pokretu ruke. Unutrašnjost krije vrhunsku tehnologiju automatskog časovnika sa rezervom snage od 40 sati.

Prava poslastica, ipak, dolazi u vidu 2 prelepa dijamanta koji su smešteni na 6 i 12 časova. Ružičasti i plavi kamen u obliku kruške od 2 karata svojom briljantnom formom i jedinstvenim bojama “razbijaju” belinu ostalih dijamanata u nizu. Ujedno, pojačavu plemenitost ovog sata na čak 37.29 karata.

Chopard sat kao nakit koji pomera granice dizajna

Inspirisana prolećem nastala je “For You” kolekcija. Cvetovi trešnje od kombinacije dijamanata i smaragda, koji se nalaze u središtu, spajaju na najdivniji način razigranost omiljenog godišnjeg doba i prepoznatljivi Chopard glamur.

Chopard sat kao nakit

Isprepletani kreativnošću i najdubljim emocijama oni unose lagan i prozračan dodir u svet visokog nakita.

Jedinstvena kombinacija sata i dijamanata 

Chopard prevazilazi tradicionalnu formu sata ukrašenog dijamantima, stvarajući komade za svaki dan i svaku priliku u L’Heure du Diamant kolekciji.

Chopard sat kao nakit

Svaki sat ove kolekcije sadrži brojčanik posebno ukrašen nizom od 24 do 40 dijamanata postavljenih tako da odaju počast veštinama i talentu Chopard juvelira. Očaravajući šarm dodaje kućište od 18-karatnog zlata sa safirnom obradom koja pruža jasnu vidljivost, bez obzira na spoljašnje osvetljenje.

Chopard sat kao nakit

Trendi satovi za žene 2021. najluksuznih brednova, poput Chopard, Zenith, Hublot, Ulysse Nardin, IWC, možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

Related posts

Dijamantska burma

Zašto je dijamantska burma više od luksuznog nakita?

Dijamantska burma je omiljen dijamantski nakit svake žene. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan ispunjen ljubavlju, srećom i dragim ljudima zauvek...

Pročitajte više
Zenith Defy Extreme Diver

Zenith Defy Extreme Diver – Ronilački sat moćnog dizajna

Zenith Defy Extreme Diver postavio je nove standarde u horologiji. Od svog osnivanja 1865. godine Zenith je privlačio pažnju neverovatnim umećem izrade i inovacijama...

Pročitajte više
X