Chopard Golden Hearts kolekcija – Za odvažne i jake žene kojima je nebo granica!

Chopard Golden Hearts

Chopard Golden Hearts kolekcija pravi je idealna za ljubitelje luksuznog nakita.

Saradnja sa James Bond franšizom dovela je do stvaranja fascinantne Golden Hearts kolekcije nakita. Caroline Scheufele kreirala je kolekciju unikatnog nakita sa ciljem da interpretira James Bond devojku slobodnog duha.

Elegantno ružičasto zlato i jedinstveni centralni dijamanti koji pružaju zadivljujuć izgled svakom komadu nakita oduševiće sve pripadnice lepšeg i nežnijeg pola.

Chopard Golden Hearts

Chopard dijamanti zaista su posebni, pa vas ni Chopard Golden Hearts kolekcija neće ostaviti ravnodušnim.

Chopard Golden Hearts kolekcija namenjena je damama koje žele da budu drugačije

Kada govorimo o Chopard dijamantskom nakitu, ne možemo a da ne zastanemo i zagledamo se u svaki komad posebno. Svaki komad nakita koji nam predstavi Chopard priča je za sebe.

Odavno se kuća Chopard i naslednica Caroline Scheufele ne pridržavaju strogih okvira u modnom svetu.

Naime, dijamanti koji krase nakit ove kuće odlikuju se inovativnom formom i dizajnom. Kada ugledate narukvicu na ruci određene dame ili dijamantske minđuše, gotovo istog trena prepoznaćete da se radi o Chopard dijamantima. Tako je i Chopard Golden Heart kolekcija prepoznatljiva po svom dizajnu.

Chopard Golden Hearts

Ova kolekcija namenjena je odvažnim i hrabrim ženama, odnosno pripadnicama lepšeg pola sa unikatnim stilom. Svaki komad nakita sadrži drugačiji dizajn srca, kao simbola ljubavi, romantike i senzualnosti.

Srce je simbol Chopard-a, ali i sinonim za hrabrost. Kroz novu kolekciju osetićete nameru kreatora da podeli svoju viziju žene kao odvažne i hrabre. Iako se žene smatraju nežnijim polom, hrabrosti nikada ne manjka. Ipak, na putu kroz životne prepreke i svakodnevne probleme, važno je imati pravog saveznika. Ne kaže se uzalud da su dijamanti najbolji prijatelj jedne žene. Dijamanti mogu učiniti da se ona oseća posebno, voljeno i nezaustavljivo.

Šta novo donosi Chopard Golden Hearts kolekcija?

Golden Hearts kolekcija kuće Chopard donosi nam jedinstven nakit od ružičastog zlata, sa fokusom na srce, kao simbol hrabrosti jedne žene.

Chopard dijamanti oduvek su privlačili veliku pažnju zbog svog unikatnog izgleda i šarma koji nose sa sobom.

Chopard Golden Hearts

Golden Hearts narukvica deo je limitiranog James Bond izdanja. Kao i svi ostali modeli iz ove linije, inspirisan je snažnom voljom žene da savlada sve prepreke koje se ispred nje nađu. Ružičasto zlato od 18K prosto će vas očarati. Narukvica dolazi sa dva srca na krajevima. Manje srce obuhvata zaštitni znak ovog brenda – pokretni dijamant. Veće je ispunjeno zlatnim brušenim satenom. Ovaj komad nakita ne može da ostane neprimećen!

Golden Hearts ogrlica odiše elegancijom. Njena jednostavnost zapravo je čini jedinstvenom i posebnom. Ogrlica je takođe sačinjena od roze zlata sa centralnim dragim kamenom – dijamantom.

Chopard Golden Hearts

Padajuće Golden Hearts minđuše sa šest srca od roze zlata naprosto će vas oduševiti. Originalan dizajn odgovaraće ukusima većine dama, jer se može nositi uz elegantne, ali i uz dnevne modne kombinacije.

Chopard Golden Hearts

Za sve specijalne prilike, ove minđuše sa dva pokretna dijamanta u srcima, pravi su izbor!

Zašto se odlučiti za Chopard dijamantski nakit?

Kada birate poklon za sebe ili svoju drugu, nežniju polovinu, nakit je najbolji izbor.

Chopard dijamantski nakit je sinonim za jedinstvenost i originalnost. Pomeranje granica dizajna nikada nije bilo toliko izraženo kao sa novom Golden Hearts kolekcijom.

Više od tri decenije, Maestro Jewelers je tu za sve osobe koje žele da pruže sebi užitak u luksuznim komadima nakita.

Chopard Golden Hearts

U našoj širokoj ponudi možete pronaći Chopard dijamante, kao i novu Golden Hearts kolekciju. Osim toga, zvanični smo predstavnik i partner najpoznatijih svetskih brendova, kao što su IDC i Moriah.

Luksuzni nakit je odlika svake odvažne žene sa stilom!

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
X