Dijamantski nakit za venčanje

Dijamantski nakit za venčanje

Dijamantski nakit za venčanje upotpuniće vaš wedding look.

Venčanje je najvažniji događaj u životu svake devojke. Trenutak kada izgovorite sudbnosno “Da”, zaljubljeno gledajući svog dragog, ostaće zauvek upamćen. Ipak, nemojte zaboraviti da romantičnom slavlju prethodi potraga za venčanicom i odgovarajućim aksesoarom. Među njima važnu ulogu ima nakit.

U davna vremena dijamantski nakit za venčanje predstavljao je deo porodične tradicije. Buduće neveste su ga nasleđivale od svojih majki i baka, te sa ponosom nosile. Dok danas trendovi u svetu juvelirstva donose skupocene komade u najrazličitijim oblicima i stilovima.

Svesne da dijamantski nakit ima moć da i svedenu haljinu pretvori u luksuznu venčanicu, kao i da unese dašak romantike u ovaj veliki dan, devojke ga sa posebnom pažnjom biraju.

Kako da izaberete dijamantski nakit za venčanje otkriva vam Maestro Jewelers.

Ogrlice sa dijamantima od kojih zastaje dah

Nakit za venčanje treba da oslikava vaš stil, ali i da bude u skladu sa venčanicom. Zato prilikom izbora vodite računa o dekolteu haljine, jer je on ključni za dijamantske ogrlice.

Ravno sečene top venčanice i modeli srcolikog dekoltea ostavlju otkrivenom veći deo kože oko vrata. Da biste naglasili nežnu liniju vrata ponesite kraću ogrlicu. Mada stručnjaci savetuju da kod ovakvih haljina umesto ogrlice izaberete komplet minđuša i narukvica raskošno ukrašenih dijamantima.

Dijamantski nakit za venčanje

Duboki V-izrez najbolje ćete stilizovati dužim, tankim ogrlicama sa upečatljivim dijamantskim priveskom. Za romantične neveste pravi izbor jesu privesci u obliku srca, kakve možete naći u Chopard Happy Hearts kolekciji. Posebni šarm donose čuveni šetajući dijamanti koji su postali zaštitni znak poznatog brenda.

Dijamantski nakit za venčanje

Ukoliko želite da obogatite koloritom belinu svoje omiljene haljine dovoljno je da izaberete ogrlicu sa priveskom od dragog kamena u boji koji obavija niz prirodnih dijamanata.

Dijamantske minđuše su obavezni komad nakita na venčanju

Dijamantski nakit za venčanje koji će naglasiti lepotu vašeg lica jesu minđuše. Upravo zbog toga one čine must have detalj koji svaka nevesta rado nosi.

Dijamantski nakit za venčanje

Imajte u vidu da izbor minđuša u velikoj meri određuje frizura. Uz klasične balerina punđe i polupodignutu kosu savršeno pristaju viseće dijamantske minđuše. Počev od vintage modela sa rubinima, preko glamuroznih sa masivnim dijamantnom, pa do šik ovalnih i okruglih oblika – na raspolaganju su vam minđuše jedinstvenog dizajna koje će vašem svadbenom stajlingu dati unikatni izgled.

Dijamantski nakit za venčanjeNevestama sa kratkom kosom, kao i one koje će umesto vela u kosi poneti elegantne šnale ili tijaru preporučuju se diskretne dijamantske minđuše. Ne samo da ćete postići zadivljujući, sofisticirani efekat. već ćete izbeći prenatrpati, kitnjasti izgled.

Prsten sa dijamantom kao nakit na venčanju

S obzirom da je verenički prsten sa dijamantom nezamenjivi komad nakita kako na venčanju, tako i u svakodnevnom stajlingu, mnoge devojke smatraju da ga ne treba kombinovati sa drugim prstenjem. Naprotiv!

Dijamantski nakit za venčanje

Prelepi prsten sa dijamantom upotpuniće vašu ljubvnu bajku. Ujedno pomoći će vam da privučete poglede gostiju na zvezdu slavlja, a to je – očaravajući verenički prsten.

Dijamantski nakit za venčanje

Najlepši dijamantski nakit za venčanje koji nosi potpis svetski poznatih brendova Chopard, IDC i Moriah čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
X