Ženski satovi 2021 – Trendi modeli koji će vas oduševiti

Ženski satovi 2021

Trendi ženski satovi 2021. godine podrazumevaju spoj besprekornog stila, neverovatne preciznosti i modernog dizajna. Sofisticirani modeli učiniće da izgledate savršeno u svakom momentu. Uz kvalitetan sat, neretko vam nije potreban dodatni modni aksesoar, jer njima možete da upotpunite gotovo svaku odevnu kombinaciju.

Od klasičnih IWC satova, preko Tag Heuer i Hublot sportskih hronografa, do razigranih Chopard modela, neverovatna ponuda može da vas zbuni prilikom izbora. Sve do nedavno, ženski satovi su dizajnirani da budu nalik nakitu, a ukoliko je damama bio potreban funkcionalniji sat, pribegavale su muškim ili unisex modelima.

Ipak, ženski satovi 2021. godine predstavljaju spoj kvaliteta i savršenog, modernog dizajna bez mana. Širok spektar različitih stilova i prestižni švajcarski satovi nudi dizajnirane modele prilagođene potrebama savremene žene.

Ženski satovi 2021. godine – Razigrani modeli za mlađe dame

Kupovina sata nije jednostavan zadatak, jer pronalazak kvalitetnog i preciznog modela koji se uklapa sa vašim stilom može da bude izazov. Ženski satovi 2021. godine dizajnirani su i osmišljeni tako da tehnološki budu dovedeni do perfekcije, ali i da se stilski jednostavno kombinuju.

Švajcarski satovi kompanije Hublot predstavljaju prava remek-dela horologije i dizajniranja modernih satova koji su prilagođeni potrebama savremene žene. Hublot ženski satovi 2021. godine učiniće da uvek izgledate sofisticirano i sa stilom. Kolekcija Big Bang inspirisana je velikim praskom, pa modeli satova ove zbirke naglašavaju moć žene.

Dostupni su u crnoj, misterioznoj nijansi, tamnoplavoj koja naglašava dubinu i oštroumnost i nežnoj, beloj boji. Posebno je zanimljiva kolekcija One Click Marc Ferrero inspirisana umetničkim delima ovog stvaraoca. Ovi ekstravagantni modeli satova dostupni su u beloj i crnoj boji. Svaki od časovnika posebno je dekorisan dijamantima neverovatne čistoće i savršenih rezova koji su pažljivo smešteni u bezelu sata.

Ženski satovi 2021

Chopard satovi kreirani su za mlade dame, ali i sve one žene koje su u sebi zadržale mladalački duh. Kolekcija Imperiale sastoji se od modernih satova čija je glavna odlika otmenost. Posebnu draž daju im rimski brojevi na brojčaniku koji su, u zavisnosti od modela, roze ili crne boje. Kućište je napravljeno od nerđajućeg čelika, a neki modeli posebno su dekorisani 18-karatnim roze zlatom ili dijamantima savršene čistoće. Automatski modeli satova predstavljaju sam vrhunac tehnološke sfere horologije, a narukvica je izrađena od aligatorske kože koja je veoma udobna.

Chopard Happy Sport kolekcija specifična je po šetajućim dijamantima u satu. Posebno se izdvaja model Happy Sport Sun Moon and Stars, dok se u kolekciji nalaze i klasičniji modeli okruglog ili ovalnog oblika. Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala i specijalno dekorisani dijamantima koji se pomeraju u skladu sa pokretom vaše ruke. Pored ovakvih satova, nije vam potreban dodatan nakit, jer ističu svaki vaš gest.

Trendi ženski satovi 2021. godine – Ženstveni i elegantni satovi

Moderni ženski satovi, pored toga što treba da stave naglasak na ženstvenost i unikatnost, treba da iskažu i eleganciju. Poslovni modeli i ženski satovi 2021. godine klasičnog dizajna idealni su za dame koje uživaju u tome da budu nezavisne.

Raymond Weil satovi, a naročito kolekcija Freelancer posebni su ne samo po sjajnom mehanizmu, već i unikatnom, modernom dizajnu. Kvarcni mehanizam uz kućište od nerđajućeg čelika i primesama roze zlata, učiniće da zasijate u svakoj prilici.

Ženski satovi 2021

IWC satovi predstavljaju oličenje svedenosti i prefinjenosti. Specifični su po tome što odaju utisak samouverenosti i poslovne etike. Kolekcija Da Vinci obiluje modelima u roze, braon, plavoj i čelično-sivoj boji. Ženski satovi sa automatskim mehanizmom napravljeni su da traju decenijama.

Zbirka IWC satova pod nazivom Portofino idealna je za sve dame koje uživaju u jedinstvenom dizajnu, a ujedno se ne plaše toga da budu primećene. Čelično kućište i automatski mehanizam ukrašeni su narukvicama od Santoni kože u svetlobraon, crnoj i plavoj boji. Pored toga, posebno se izdvaja i model sa Milanaise mesh čeličnom narukvicom.

Ženski satovi 2021

Satovi Tag Heuer posebno su osmišljeni za dame koje uživaju u kombinaciji casual i poslovnog stila. Zbirka satova Aquaracer je raznolika jer obiluje modelima sa zlatom, dijamantima i poliranim čelikom. Satovi ove zbirke su istovremeno i sportski i elegantni, dok ujedno predstavljaju i idealni spoj različitih stilova.

Klasični dizajn satova prilagođenih modernom načinu života

Ženski satovi 2021. godine obavezni su sastavni deo svake odevne kombinacije moderne žene. Napravljeni su da traju i prenose se s generacije na generaciju, ali i da nikada ne prokockaju poverenje koje im je ukazano. U 21. veku, vreme je dragocenije nego bilo šta drugo, a moderan i precizan sat, nema cenu. Njihova dragocenost je neprevaziđena.

Kompanija Zenith, prestižni je proizvođač satova već dugi niz godina. Prepoznatljiva je po unikatnoj i jedinstvenoj kolekciji Defy Midnight koja je inspirisana zvezdanim nebom. U vrhu brojčanika nalaze se zvezdice, a satovi su dostupni u plavoj, beloj i crnoj boji. Automatski mehanizam smešten je u kućište od nerđajućeg čelika, a narukvicu je moguće veoma jednostavno zameniti. Ujedno, uz svaki sat, dobijaju se tri narukvice u različitim bojama.

Ne postoje granice!

Proizvođač luksuznih satova Ulysse Nardin prepoznatljiv je po dizajniranju satova za osobe avanturističkog duha. U isto vreme, kreirani su tako da budu pouzdani u nepredvidivim okolnostima, ali i da plene savremenim i modernim dizajnerskim rešenjima.

Zbirka Diver kreirana je za modernu i savremenu ženu za koju nema granica. Satovi sa automatskim mehanizmom ukrašeni su dijamantima. Kućište je napravljeno od nerđajućeg čelika, a pojedini modeli su posebno dekorisani 18-karatnim roze zlatom. Otporni na dubine do 300 metara, za ove satove ne postoje barijere, kako na kopnu, tako ni pod vodom.

Ženski sat

Ujedno, kolekcija Classico obiluje modelima umerenijih dizajnerskih rešenja i nude mogućnost preciznog i dualnog pokazivanja vremena u svakom trenutku. Dostupni su u plavoj i beloj koji, a modeli su ukrašeni biserima i dijamantima. Biserni sat predstavlja sam vrhunac ženstvenosti i stila svake dame koja se ne plaši da se upusti u avanturu.

Moderne i tehnološki perfektne ženske satove možete da pronađete u beogradskoj prodavnici Maestro Jewelers na dobro poznatoj adresi. U ponudi imamo prestižne švajcarske satove pouzdanih i svetski priznatih brendova. Budite uvek u trendu i odaberite moderan sat koji će predstavljati tehnološko savršenstvo i decenijama unapred.

Kvalitet pre svega – Maestro Jewelers!

Related posts

X