Zenith satovi za 2021.

Zenith satovi 2021.

Zenith satovi za 2021. ostavljaju traga u istoriji časovničarstva.

Trendovi dolaze i odlaze, ali pravi stil nikada ne bledi, a kada su modni dodaci u pitanju, ništa ne pokazuje test vremena kao klasični švajcarski satovi.

Baš kao dijamantske ogrlice ili niska sedefastih bisera, tako se i satovi smatraju ultimativnim modnim detaljem koji daje dozu luksuza svakoj odevnoj kombinaciji. Ukoliko niste sigurni da, zaista, imaju takvu moć dovoljno je da pregledate najpoznatije fashion naloge na Instagramu. Sigurno ćete na njima ugledati mali, a atraktvni detalj koji čitav stajling podiže na viši nivo.

Iako živimo u digitalnom dobu, kada nas samo jedan klik na pametnom telefonu deli od saznanja koliko je sati, aksesoar koji se nosi na ručnom zglobu i dalje igra važnu ulogu. Od predsednika do filmskih zvezda – visokokvalitetni muški i ženski satovi pokazuju ne samo da imate stila, već suptilno nagoveštavaju bogatstvo i luksuzni način života.

Maestro Jewelers vam otkriva koji su Zenith satovi za 2021. must have.

 Novi sjaj hronografske ikone

Iako crpi inspiraciju iz klasičnog El Primeros modela, kao i nedovoljno cenjenog De Luca, Chronomaster Sport ne ide predaleko sa vintage temom. Kućište od nerđajućeg čelika ergonomskih linija koje diskretno prelaze u zasečene ivice u znaku su klasične elegancije. Fokus je, ipak, na novom keramičkom bazelu, koji je kako čelni ljudi iz Zenith-a navode, po prvi put doneo utisnutu 1/10 sekunde.

Zenith satovi 2021.

Mejnstrim dizajn krije pravo mehaničko čudo, koje će, sigurni smo, impresionirati i najzahtevnije ljubitelje časovnika. Naime, Chronomaster Sport pokreće hronograf El Primero najnovije generacije koji unosi novo poglavlje u performanse luksuznih modela. U stanju je da meri i prikazuje proteklo vreme sa preciznošću od 1/10 sekunde i produženom rezervom snage od 60 sati.

Zenith satovi 2021.

Kao što smo navikli od čuvenog švajcarskog brenda – svaki od 311 elemenata ručno je sastavljen u jedinstvenu celinu kako bi se obezbedila nepokolebljiva preciznost.

 Zenith satovi za 2021. godinu jakim koloritom “razbijaju” monotoniju outfita

Od svog debija 2017. godine Defy 21 hronograf je postavio novi standard među Zenith-ove satove. U 2021. stiže osveženje u vidu Spectrum modela.

Zenith satovi 2021.

Inovativna priroda započinje osmišljenom verzijom El Primera koja se sastoji iz 2 dela mehanizma sastavljenih od patentiranog materijala nazvanog Carbon-Matrix Carbon Nanotube. Rezultat jeste najbrži hronograf u Defy liniji i jedini sa tačnošću do 1/100 sekunde.

Zenith satovi 2021.

Zenith Defy 21 Spectrum dolazi u živopisnim bojama – zelenoj, narandžastoj, plavoj, ljubičastoj i crnoj. Sa tonom kaiša svakog modela usklađena su 44 draga kamena koja su poređena na kućištu. Za zelenu verziju izabran je tsavolit. Plavi safiri se nalaze na plavoj verziji, a narandžasti na narandžastim satovima. Ljubičasti krasi ametist, dok je crni model stilizovan crnim spinelom.

Zenith satovi 2021.

Svaka boja je dostupna u ograničenom izdanju od samo 10 satova.

Zenith satovi za 2021. godine nastali u saradnji sa umetnikom Felipe Pantone

Hronografski i vizuelno upečatljivi Zenith modeli za 2021. godinu pružaju novi pojam umetnosti.

Zenith satovi 2021.

Argentinsko-španski umetnik svojim delima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prepoznatljivi stil preneo je i na dizajn Defy 21 Felipe Pantone sata, koji se idzvaja iz mase klasičnih modela.

Iz saradnje Zenith-a i Felipe Pantone stvoren je najnapredniji Zenithov hronograf do sada, koji je spojio izuzetnu majstorsku izradu satova i nosivu kinetičku umetnost.

Zenith satovi 2021.

Jedna od njegovih najupečatljivijih karakteristika su raznobojni elementi u duginim bojama. Potrebni su bili meseci i meseci kako bi se pronašlo idealno rešenje za gradijent efekat, pa je Defy 21 Felipe Pantone prvi sat na koji je upotrebljena revolucionarna trodimenzionalna PVD tehnika sa česticama silicijuma kao površinska obrada. Iako je postupak standardizovan, svaki komad poprima malo drugačije nijansa, što u osnovi svaki sat čini unikatnim.

Zenith satovi 2021.

Kao savršena završnica dolazi ugraviran znak “FP # 1” na keramičkom kućištu, koji označava “Felipe Pantone El Primero”.

Najnovije Zenith satove možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

Related posts

Chopard Happy Sport satovi

Chopard Happy Sport satovi – Šetajući dijamanti kao simbol ženskog duha

Chopard Happy Sport satovi san su dama širom sveta. Svima je dobro poznato da je dijamantski nakit najbolji prijatelj svih žena. Zahvaljujući Chopardu još...

Pročitajte više
X