Otkrivanje i prodaja u dobrotvorne svrhe jedinstvene Defy El Primero 21 Swizz Beatz edition

Njujork – 30. novembar 2017. – Julien Tornare, CEO Zenith i muzičar i producent Swizz Beat udružili su snage i zajedno bili domaćini predstavljanja željno očekivane nove Defy kolekcije. Događaj je održan u istorijskom Angel Orensanz centru u Njujorku. Tokom večeri ekskluzivno je prikazana prezentacija koja je obeležila otkrivanje Defy El Primero 21 i Defy Lab, legendarne kreacije koja je značajno uticala na budućnost časovničarstva ranije ove jeseni.

Izuzetno veče bilo je fokusirano na inovacije i performanse, prisutnima je predstavljeno jedinstveno iskustvo zarad dubljeg razumevanja zanatstva iza satova Zenith-a, dok su časovničarske klupe omogućile gostima da samostalno sastave i demontiraju čuveni Zenith pokret.

Vrhunac događaja nesumnjivo je bilo dramatično puštanje najsavremenijeg DJI Phantom 4 Pro drone iznad publike, isporučujući jedinstvenu verziju potpuno novog Defy El Primero 21 Swizz Beatz Edition Unique, koji je privukao svu pažnju. Na ovom veličanstvenom časovniku, živopisan narandžasti kaiš slaže se sa narandžastim elementima na sjajnom belom brojčaniku, smeštenom u kućište prečnika 44 mm od belog zlata, potpuno obloženom spektakularnim okruglim dijamantima, njih čak 288, i upotpunjenim sa 44 dijamanta oblika bageta na koroni. I kaiš i korona su ispisani inspirativnim citatom muzičkog vizionara: “Nikad ne dozvolite da vam drugi kažu šta ne možete učiniti, jer nebo nije granica, ono je samo pogled“. Kao deo novog i fascinantnog poglavlja u merenju vremena i u skladu sa Zenith-ovom 150-godišnjom tradicijom, Defy El Primero 21 Swizz Beatz Edition Unique takođe odražava kreativan dizajn hronografa stotinki.

Suptilno modifikovana verzija ovog primerka – Defy El Primero 21 Swizz Beatz Edition – izrađena je u ograničenom izdanju od pet komada, čiji je broj 1 ponosno bio na ruci samog Swizz Beatz-a, koji je prokomentarisao: „Zenith je brend samopouzdanja. To je i brend koji je savladao umetnost vremena i kvaliteta. Zenith je brend budućnosti i srećan sam što sam njeghov deo, zajedno sa gospodinom Biverom i Julienom. Nebo nije granica, ono je samo pogled.“

Tokom večeri, gosti su bili pozvani da učestvuju u humanitarnom licitiranju za Zenith Defy El Primero 21 Swizz Beatz Unique Edition, a prihodi su donirani da podrže Skup za pravdu (Gathering for Justice), organizaciju koju je 2005. osnovao Harry Belafonte, čiji cilj je stvaranje pokreta za ukidanje zatvora za decu, dok istovremeno radi na eliminisanju rasnih nejednakosti u sistemu krivičnog pravosuđa. Veče je zaokruženo kada su Julien Tornare i Swizz Beatz ponosnom pobedniku predali ovu jedinstvenu kreaciju, koja predstavlja novu generaciju Zenith hronografa.

Julien Tornare, izvršni direktor kompanije Zenith, rekao je: „Presrećan sam i zaista mi je drago da podelim ovaj događaj sa našim velikim prijateljem Swizz-om u korist Skupa za pravdu. Zenith doživljava fantastičnu godinu uspeha, a deljenje sa drugima je deo naših vrednosti.“

Related posts

X