Zenith modeli za 2021. godinu

Zenith modeli za 2021. godinu

Zenith modeli za 2021. godinu osvojili su srca ljubitelja ovog luksuznog aksesoara.

Modni detalji čine savršenu završnicu svakoj odevnoj kombinaciji tako da imaju moć da i svedenom stilu daju dodir glamura.

Svi znamo da su dame spremne da izdvoje pravo malo bogatstvo za omiljenu torbu, a muškarci za skupoceni kaiš. Ipak, postoji jedan detalj koji privlači pažnju oba pola – to je ručni sat.

Biti tačan osnovna je karakteristika poslovnog uspeha. Međutim, čelni ljudi brenda Zenith znaju da satovi igraju mnogo veću ulogu od napretka u karijeri. Oni nas na najlepši način predstavljaju, gradeći naš stil kojim ćemo se izdvojiti iz mase.

Zenith modeli za 2021. godinu koje smo oduvek želeli

Kada je automatski hronograf „El Primero“ debitovao 1969. godine muški satovi su podignuti na novi nivo. Da bi zadovoljio ukuse svih Zenith je odlučio da čuveni mehanizam smesti u dve široke, ali različite kategorije satova. Jednu su činili sportski modeli, a druga je bila klasičnije forme sa kućištem od nerđajućeg čelika ili zlata. Dve godine kasnije čuveni švajcarski satovi dobili su spoj dva stila u savršenoj A3817 verziji. S obzirom da je proizvedeno samo 1000 primeraka, ovaj sat ostaje jedan od najtraženijih.

Zenith modeli za 2021. godinu

Iako je A3817 za mnoge nedostižan, Zenith modeli za 2021. godinu ispuniće san o satu nestvarne estetike. Koristeći istorijske nacrte i reverzni inženjering kako bi sačuvao originalne proporcije ovaj sat predstavlja savršenu nadogradnju čuvenog hronografa.

Vintage look dodatno naglašava savremeni rimejk Gay Frères narukvice koja je bila prepozantljivi deo ranih El Primero modela. Za one koji žele nežni dodir kože tu su satovi sa kaišem od skupocene teleće kože koji će razviti patinu jedinstvenu za svakog ko ga nosi.

Zenith satovi za žene koje ne odustaju od svojih snova

Početkom 2020. godine Zenith satovi dobili su novu kolekciju, namenjenu isključivo damama. Defy Midnight je ispirisana primerima i dostignućima uspešnih žena čije su vizije ostavile trag u modernoj istoriji.

Zenith modeli za 2021. godinu

Kućište i narukvica ovih švajcarskih satova izrađeni su od nerđajućeg čelika, koji karakteriše neverovatna izdržljivost.

Bazel ukrašen dijamantima i vertikalni gradijentni plavi brojčanik, koji prikazuje zvezdano noćno nebo, naglašavaju ženstvenost, te ne čudi što su se Midnight modeli našli na listi vodećih kada su u pitanju trendi satovi za žene 2021.

Zenith modeli za 2021. godinu

“Vreme je da dostignete svoju zvezdu”, poručuje Defy Midnight linija, podstičući pripadnice lepšeg pola da izađu iz sopstvene sene kako bi ostvarile snove.

Zenith novi modeli za 2021. godinu za muškarce sa stilom

Kao dokaz velike ljubavi ka avijatici Zenith je razvio Pilot liniju osmišljenu u čast pionira leta, naročito Louisa Blériota i njegovog aviona Type XI kojim je preleteo la Manche.

Zenith modeli za 2021. godinu

Postoji nešto u nacrtima istorijskog Pilot dizajna koji i danas intrigiraju i bude radoznalost. Vođen time, Zenith tim je, na iznenađenje mnogih, lansirao inovativni izgled vanvremenskog modela.

Pažljivi proračuni mehanizma i precizni dizajn s kraja 19. i početka 20. veka preneti su u moderno doba dokazujući još jednom zašto je, upravo, ovaj švajcarski sat sinonim genijalne vizije.

Zenith modeli za 2021. godinu

Zenith modeli za 2021. godinu čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

Related posts

IWC Pilot satovi

IWC Pilot satovi – Savršeni spoj elegancije i preciznosti

IWC Pilot satovi predstavljaju uzor elegancije i preciznosti. Osnovan 1868. godine, čuveni švajcarski brend ima bogatu istoriju u svetu horologije. Njegovo putovanje od Švajcarske...

Pročitajte više
X