Zenith Defy Midnight kolekcija – Inspirisana nezavisnim i samouverenim ženama

Zenith Defy Midnight kolekcija

Zenith Defy Midnight kolekcija namenjena je damama sa stilom.

Baš kao dijamantski nakit, tako su i skupoceni ženski satovi luksuzni aksesoar koji stajling čini besprekornim. Ovakvu moć imaju upravo Zenith satovi.

Počev od prvog Pilot sata, preko automatskog hronografa „El Primero“, sa preciznošću od čak 1/10 sekunde, pa do inovativne forme – čuveni brend više od 150 godina pomera granice u horologiji.

Jedna od najnovijih linija jeste Defy koja je svetlo dana ugledala 2017. godine. Već tada bilo je jasno da je u pitanju hronograf neviđenih mogućnosti, te ne čudi što je 3 godine kasnije dobio svoju žensku verziju.

Šta je doneo Zenith Defy Midnight otkriva vam u ovom blogu Maestro Jewelers.

Stvoren za žene 21. veka

Julien Tornare, CEO brenda je istakao da je Midnight kolekcija inspirisana nezavisnim i samouverenim ženama današnjice. Zato je i nastala u okviru Defy linije koja spaja tradiciju sa modernim.

Vođeni Zenith-ovim sloganom koji oslikava stalnu težnju za dostignućem, a glasi „Vreme je da dostigneš svoju zvezdu“, ovi satovi prenose magiju neba sa zvezdama. Među njima je, naravno, i zaštitni znak brenda – zvezda koja simbolizuje onu koju želimo da dosegnemo. Odnosno, naše ciljeve koje želimo da ispunimo.

Brojčanik predstavlja vrhunac dizajna na Zenith Defy Midnight satovima. Dolazi u 3 varijacije – plavoj, sivoj i sedefnoj.

Zenith Defy Midnight

Plavi brojčanik dočarava ponoć. Karakteriše ga gradijent kolorit, koji počinje u dnu nežnom, svetlom nijansom, da bi pri samom vrhu poprimio tamne tonove. Horizontalna igra sive na drugoj verziji brojčanika je tajanstvena, poput mračne noći. Iako nema gradijent, sedef varijantu krasi senzualna prozračnost boje sumraka.

Sva tri brojčanika imaju 2 opcije bezela – sa i bez dijamanata. Indeksne oznake na njima su, takođe, ukrašene dijamantima, dok su zvezde kao i kazaljke prevučene luminiscentnim slojem. Na taj način je dodatno naglašen sjaj pravih zvezda.

Sa kućištem prečnika 36 mm koje je izrađeno od nerđajućeg čelika ovi satovi obezbeđuju savršeno prianjanje nežnom ženskom zglobu.

Zenith Defy Midnight

Pored prefinjenog dizajna Zenith Defy Midnight se izdvaja i mehanizmom koji ga pokreće. Za razliku od drugih proizvođača koji ženskim satovima obično daju kvarcne mehanizme, švajcarski brend se odlučio za moćni mehanički model. U pitanju je Elite 670 SK kalibar sa rotorom u obliku zvezde, koji se može videti kroz safirno staklo na poleđini sata.

Zenith Defy Midnight – verni pratilac u svakoj akciji

Dan savremene žene je prepun aktivnosti. Da bi u svakoj prilici mogle da nose svoj Midnight sat Zenith je kreirao dodatne kaiševe. Zapravo, svaki sat dolazi sa metalnom narukvicom koju možete lako da zameniti sa tri druga kaiša, zavisno od stajlinga koji preferirate.

Zenith Defy Midnight

Bilo da idete na posao, u teretanu ili, pak, na elegantnu večeru – dovoljan je jedan klik i vaš sat imaće sasvim novi izgled.

Novi Zenith Defy Midnight modeli

Na oduševljenje pripadnica lepšeg pola Zenith Defy Midnight kolekcija ove godine je dobila još 2 predstavnika.

Zenith Defy Midnight

Defy Midnight Borealis i Defy Midnight Sunset inspirisani su najlepšim prirodnim fenomenima, tj. polarnom svetlošću i zalaskom sunca. Gradijent brojčanici kod oba modela dolaze u bogatom koloritu, dok talasasta guilloché šara zrači iz Zenith-ove zvezde i progresivno se širi da bi dostigla perimetar.

Zenith Defy Midnight

Tamniji tonaliteti su koncentrisani u gornjem delu brojčanika, a ostatak prikazuje prelep prelaz boja. Tako da kod Borealis verzije ona se kreće od intenzivne tamnozelene koja prelazi u očaravajuću smaragdno zelenu. Sunset brojčanik počinje tamnom nijansom narandže i preko rumene boje breskve, stiže do raskošenih zlatnih tonova.

Kao i kod ranijih modela, novi Zenith Defy Midnight satovi dolaze sa dijamantskim oznakama za sate i Elite 670 SK mehanizmom koji obezbeđuju 50-časovnu rezervu snage.

Zenith Defy Midnight

Za dame koje traže trendi ženstvenost u časovničarstvu, tu su zamenjivi kaiševi. Pored narukvice od nerđajućeg čelika, na raspolaganju su vam i kožni, tekstilni i gumeni kaiš. Ono što je posebno interesantno jeste da tekstilni i kožni kaiševi predstavljaju održive proizvode, jer su stvoreni od obnovljivih materijala.

Zenith Defy Midnight

Zenith Defy Midnight modele, kao i Zenith Defy Extreme, Zenith Chronomaster Open i Chronomaster Sport, možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

Related posts

X