Vereničko prstenje – simbol ljubavi

Vereničko prstenje, Maestro

Vereničko prstenje je trajno svedočanstvo ljubavi koje, uz burmu, ostaje na ruci do kraja života. Zbog toga, treba ga pažljivo i strpljivo birati.

Tradicija poklanjanja nakita seže u daleku prošlost. Ljudi su oduvek nastojali da prilikom prosidbe odaberu nešto vredno. Tokom vremena, postepeno su se menjale životne okolnosti, ali se ovaj lep običaj održao do danas.

Pre nego što se upustite u kupovinu vereničkog prstena, potrebno je da razmislite o nekoliko stvari, kako bi ceo proces tekao brzo i lako. Pre svega, odredite okvirni budžet kojim raspolažete. Imajte u vidu da nije cilj proći što povoljnije, već odabrati kvalitetan komad uz koji ćete dobiti sertifikat. Ukoliko kupujete prsten sa dijamantom, ovo je od posebne važnosti. Kamen bez sertifikata ima znatno manju vrednost, pa preporučujemo da ovakav nakit ni ne uzimate u razmatranje.

Pri odabiru prstena, ne treba da vas zavara veličina kamena. Manji dijamant veće finoće skuplji je od onog koji je krupniji, a lošije boje ili finoće. Posebno su cenjeni fancy dijamanti, retki i dragoceni, koji dolaze u različitim bojama.

Ukoliko niste sigurni kakav nakit voli buduća nevesta, obratite pažnju na onaj koji trenutno poseduje. Treba da biramo ne ono što se nama dopada, već ono što će se dopasti devojci koja će prsten nositi.

Vereničko prstenje, Maestro Jewelers

Razmislite o tome kakav model prstena želite

Sledeći korak, kada je u pitanju vereničko prstenje, jeste određivanje modela koji se stilski uklapa u izbor dame koja će ga nositi. Na tržištu se nalazi izuzetno bogat izbor različitih modela prstenja, a na vama je da pronađete baš onaj pravi.

Devojke koje vole da budu primećene, odabraće neki ekstravagantniji model koji privlači pažnju. U tom slučaju, treba birati krupniji komad. Rubin, topaz, akvamarin, safir ili dijamanti različitog oblika, privući će poglede svojim sjajem. Romantičnu notu ima srcoliki oblik prstena, dok su asimetrični modeli izbor samosvesnih žena slobodnog duha.

Ukoliko dama za koju se kupuje prsten voli elegantan, ali manje upadljiv nakit, predlažemo vam da odaberete diskretniji model. Jedan dijamant pažljivo uklopljen u okvir od belog ili žutog zlata dovoljan je da svojom lepotom očara onu koja ga nosi.

Ekskluzivni nakit izrađuje se i u kombinaciji dijamanata i obojenog čelika ili dijamanata i keramike. Živopisne boje kolekcije Stella su, uz minimalistički dizajn, lako uklopive uz gotovo sve stilske kombinacije.

Moderni spoj keramike i zlata odlično je rešenje za devojke koje žele nekonvencionalne modele. Bela, crna ili braon keramika u čijem središtu se nalazi najdragoceniji kamen na svetu obeležje je kolekcije Nika. Ova osvežavajuća kombinacija potvrđuje da, kada je u pitanju vereničko prstenje, ograničenja u dizajnerskom smislu ne postoje.

Moriah modeli zlato, dijamante i sveti jerusalimski kamen spajaju u neodoljivu celinu.

Vereničko prstenje, Maestro Jewelers

Osobe koje pre svega cene originalnost i koje vrednuju unikat, poželeće da njihov verenički prsten bude jedinstven. Ova želja lako je ostvariva. Uklapanjem dijamanta željenog oblika i karakteristika sa fasungom koji nam se dopada, dobićemo jedinstveni primerak, stvoren baš po našoj želji.

Maestro Jewelers – Vereničko prstenje po vašoj želji

Maestro Jewelers nudi vam vrhunski nakit renomiranih brendova. Dijamantske ogrlice, narukvice i minđuše samo su deo našeg raznovrsnog asortimana. Vereničko prstenje je, ipak, ono po čemu smo prepoznatljivi. Izrađujemo ga po vašoj želji, a u custom-made modele ugrađujemo dijamante koje, samo za vas, poručujemo iz Izraela. Možemo se pohvaliti najvećim izborom dijamanata ne samo u Srbiji, već i šire.

Pored unikatnog, namenski izrađenog prstenja, možete odabrati i neki od modela iz naših kolekcija. Jedno je sigurno – kod nas ćete pronaći baš onakav verenički prsten kakav želite.

Bilo da je u pitanju tradicionalno vereničko prstenje kakvo su nosile naše bake ili model namenjen savremenoj ženi koja prati poslednje modne stilove, Maestro je tu za vas. Za savete u vezi sa odabirom prave veličine i modela, naše ljubazno i stručno osoblje stoji vam na raspolaganju.

Posetite nas u prodajnom salonu u samom centru Beograda i uverite se da kupovinu vereničkog prstenja možete obaviti lako i sa uživanjem.

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
Ulysse Nardin satovi

Zašto su Ulysse Nardin satovi simbol vrhunskog časovničarstva?

U malom, ali fascinantnom svetu časovničarstva, luksuzni satovi odavno su postali mnogo više od „običnih“ pokazivača vremena. Izrađeni od skupocenih materijala i inovativne tehnologije...

Pročitajte više
X