Vereničko prstenje sa dijamantom

Vereničko prstenje sa dijamantom

Vereničko prstenje sa dijamantom omiljeni je dijamantski nakit svih žena.

Sigurni smo da ne postoji devojka na svetu koja makar jednom u životu nije maštala o svom venčanju. Dan ispunjen dubokim emocijama, dragim ljudima i ,naravno, raskošnom haljinom, zaista, je vredan pamćenja. Međutim, pre nego što nastupi ovo veliko slavlje čeka vas još jedno, po mišljenju, mnogih važnije od svih, a to je – veridba.

Bez obzira da li je vaš dragi izabrao da vas zaprosi na večeri koju je sam pripremio, na mestu gde ste se prvi put poljubili ili, možda, na putovanju, jedno je sigurno – veridba je najromantičniji trenutak koji je namenjen samo vama dvoma. Dok očaravajući prsten sa dijamantom na vašoj ruci unosi posebnu magiju u vašu bajku.

Vereničko prstenje sa dijamantomDa verenički prsten sa dijamantom opravdano nosi titulu najvažnijeg nakita potvrđuje i činjenica da je dovoljan samo jedan pogled na njega te da vam srce zatreperi brže, a osmeh obasja lice. Ujedno, ima neverovatnu moć prilagodljivosti tako da savršeno pristaje svakom stilu i svakoj prilici, dajući vašem stajlingu dozu prefinjene elegancije.

S obzirom da svaka sezona donosi nove trendove i u svetu juvelirstva, Maestro Jewelers vam otkriva koje vereničko prstenje sa dijamantom vas čeka u narednoj godini.

Sasvim nova forma tradicionalnog vereničkog prstenja

Kada se pomene vereničko prstenje sa dijamantom prva asocijacija jeste prsten sa okruglim ili ovalnim rezom postavljenim u centralnom delu. Složićete se, ovaj stil pleni glamurom dostojnim vašeg velikog dana, te ne čudi što spada u bezvremenski klasik koji žene širom sveta obožavaju.

Vereničko prstenje sa dijamantomIpak, za narednu godinu čuvene juvelirske kuće pripremile su nam pravo iznenađenje. Dijamant više nije izdignut od osnove napravljene od plemenitog metala, već je postavljen tako da zajedno sa njom čini jedinstvenu celinu, dajući tzv. „skulpturalnu“ formu prstenu.

Vereničko prstenje sa dijamantom

Suptilna lepota zlata koje nežno obavija dijamant dodatno naglašava njegov sjaj i besprekorni rez, dok neobični dizajn privlači pažnju gde god se pojavi. Dovoljno tradicionalan da odgovara damama koje neguju klasični stil, a opet ultra moderan ovaj verenički prsten nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Vereničko prstenje sa dijamantomUkoliko želite da se izdvojite od drugih, izberite originalni spoj obojene keramike i prirodnih dijamanata, koje donosi Stella kolekcija čuvenog IDC brenda.

Vereničko prstenje sa dijamantom u art deco stilu

Trend art dekoa nastavlja da raste u popularnosti, te će u narednoj godini vladati dijamantsko prstenje graciozne geometrijske forme.

Vereničko prstenje sa dijamantomGlavni predstavnik ovog trenda jeste model sa dijamantom emerald reza, koji je i svoju slavu dostigao upravo 20-ih godina kada se pojavio art deco pravac u umetnosti. Stvoren da naglasi zelenu nijansu smaragda, emerald rez je vrlo brzo zauzeo vodeće mesto među dijamantima. Savršene linije, koje daju dubinu dragom kamenu, čineći ga većim, pružaju aristokratski izgled bez obzira na dizajn prstena.

Pored standardnog emerald dijamanta koji dominira prstenom, 2023. godina donosi i modele smelih, čistih linija sa dijamantima neobičnih oblika koji su postavljeni tako da daju impresivni oblik. Posebnu pažnju privlači klaster prstenje sa centralnim pravougaonim dijamantom i više manjih postavljenih sa obe strane.

Vereničko prstenje sa dijamantomFascinantni dizajn donosi i osveženi Halo stil kod kog je glavni dijamant okružen manjim tako da formiraju očaravajuću višeugaonu formu. Zahvaljujući ovakvom obliku maksimiziran je sjaj dijamanata, dok je vašem stajling podignut na viši nivo.

Vereničko prstenje sa dijamantom u boji

Poslednjih godina sve više žena bira prsten sa safirom, smaragdom ili rubinom za veridbu. Ovaj trend u narednoj sezoni upotpunjen je modelima sa dijamantima u boji.

Prema verovanju, verenički prsten sa žutim dijamantom predstavlja simbol ljubavi i sreće, te donosi unutrašnji mir i radost u brak. Prelepi sjaj raste sa intenzitetom boje. Samim tim i vrednost prstena.

Vereničko prstenje sa dijamantom

Ipak, pravi prestiž u vereničkom prstenju nose crni dijamanti. Moćni, svestrani, a opet zadivljujuće otmeni – carbonado dijamanti zrače posebnim sjajem od kog zastaje dah.

Vereničko prstenje sa dijamantom

Bilo da izaberete upečatljivi crni dijamant ili kombinaciju sa belim dijamantima – vaš verenički prsten pomoći će vam da pokažete istančan ukus, pretvarajući vas u damu sa stilom.

Dijamantsko vereničko prstenje čuvenih juveliriskih kuća čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

 

 

 

Related posts

X