Večni dijamanti – Večna ljubav

Večni dijamanti

Večni dijamanti su neprocenjiv i jedinstven poklon koji će vašu lepšu polovinu ostaviti bez daha.

Dan zaljubljenih je romantična tradicija širom sveta.

Kako su prolazile godine i generacije, prerastao je u dan proslave ljubavi, predanosti i romantike.

Zaljubljeni parovi koji su spremni za sledeći veliki korak u svojoj vezi možda mogu čak i da proslave Dan zaljubljenih uz romantični čin veridbe ili venčanja. Ništa ne govori o ljubavi i predanosti tako snažno kao jedinstven dijamantski verenički prsten i obećanje da će trajati zauvek!

Nema žene koju večni dijamanti neće očarati

Lepota i sjaj dijamanata nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Bezvremenska lepota dijamanata je zahtevala milijarde godina da se stvori. Poklonite dijamantski nakit ovog Dana zaljubljenih i poklonićete redak poklon koji predstavlja vašu izuzetnu ljubav.

Ne dozvolite da upadnete u zamku da iz godine u godinu svojoj dragoj dajete iste, suvišne poklone, da biste zaista oduševili posebnu osobu u svom životu, pružite joj poklon koji će je ostaviti bez daha.

Večni dijamanti

Budite jedinstveni. Svaki dijamant je jedinstven. Odaberite komad nakita koji odgovara jedinstvenom stilu vaše lepše polovine. Bez obzira da li ćete se odlučiti za narukvicu, set minđuša ili privezak – budite sigurni da dajete poklon koji će se zauvek čuvati.

Večni dijamanti za trajnost vaše ljubavi

Dijamant je rangiran ocenom 10 na Mosovoj skali tvrdoće, koja se inače koristi za merenje snage i trajnosti dragog kamenja. Ova visoka ocena ukazuje da je dijamant jedan od najtvrđih minerala na svetu. To znači da je gotovo nemoguće oštetiti površinu dijamanta.

Ova neverovatna izdržljivost jasno simbolizuje i izdržljivost vaše ljubavi. Kao što čvrstina izdvaja dijamant od ostalog dragog kamenja, tako je i vaša ljubav jedinstvena i različita.

Ono što dugo traje, mnogo vredi.

Ružičasta i crvena su nijanse ljubavi. Naravno, praznik koji slavi ljubav i strast je jedan od najpopularnijih i najromantičnijih datuma za predlaganje braka. Kada planirate taj savršeni predlog, potreban vam je savršeni prsten.

Neverovatna popularnost roze zlata se ne zaustavlja. Dakle, kada birate najromantičniji verenički prsten ili burmu, odaberite one koji odišu ljubavlju i romantikom i pretočite ih u toplo, roze zlato i večne dijamante.

Chopard kolekcija Happy Hearts i Happy Diamonds Icons nakita kao simbol večne ljubavi

Chopard nakit, čak i ako je prošlo 153 godien od osnivanja, i dalje predstavlja sinonim za vrhunsko umeće ručne izrade i jedinstven dizajn.

Večni dijamanti

Toplina i rumena nijansa roze zlata čine ga idealnim za verenički prsten. Inače, roze zlato je prvi put stvoreno tokom 1800-ih, a koristio ga je Faberge, tvorac čuvenih Fabergeovih jaja koja su napravljena od skupocenih metala i dragog kamena. Roze zlato se zvalo još i „rusko zlato“. Istorija roze zlata čini ga prelepim izborom za poklon dragoj osobi. Ono slavi nevinost i romantične ideale viktorijanskog perioda. Popularni viktorijanski detalji uključuju cvetne motive, srca i dizajne inspirisane prirodom.

Chopard prstenje iz kolekcije Happy Hearts i Happy Diamonds Icons predstavlja vrhunski spoj jednstvenosti i razigranosti. Zlato od 18-karata i šetajući dijamanti čine ovu kolekciju prstenja unikatnom i luksuznom.

Istoimena Chopard kolekcija narukvica i ogrlica namenjena je ženama koje odišu ljubavlju i nežnošću.

Bez obzira koje je doba godine, par efektnih minđuša će uvek biti dobar izbor. Jednostavne su, elegantne, a u zavisnosti od veličine za koju se odlučite, mogu biti minimalističke.

Happy Diamonds minđuše od Chopard-a izgledaju kao čisti luksuz. Napravljene su od 18-karatnog roze zlata i dijamanta, dok odišu elegancijom i toplinom. Simbol srca je i više nego prikladan prazniku ljubavi.

Večni dijamanti

Zavisno od vaših preferencija, na raspolaganju su vam predivne Chopard minđuše od belog zlata, roze zlata ili od žutog zlata.

U juvelirnici Maestro Jewelers možete da očekujete širok izbor dijamantskog nakita od renomiranih proizvođača. Pored čuvene IDC kuće dijamanata i pomenute luksuzne Chopard kolekcije sa razigranim dijamantima, čekaju vas neponovljivi i večni Moriah dijamanti.

Posetite naš izložbeni salon u Nušićevoj 12a i odaberite idealan poklon za svoju lepšu polovinu. Proslavite Dan zaljubljenih na jedinstven i nezaboravan način i darujte voljenoj osobi delić večnosti – dijamant o kojem će pričati i buduće generacije.

Večni dijamanti za trajnost vaše ljubavi – Maestro Jewelers

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
Ulysse Nardin satovi

Zašto su Ulysse Nardin satovi simbol vrhunskog časovničarstva?

U malom, ali fascinantnom svetu časovničarstva, luksuzni satovi odavno su postali mnogo više od „običnih“ pokazivača vremena. Izrađeni od skupocenih materijala i inovativne tehnologije...

Pročitajte više
X