– Kombinacija retro i modernog stila elegantnog muškog sata koji se može nositi u svim prilikama
– Savremena interpretacija legendarnog 6073, koji je lansiran 1956. godine i inspirisan Malteškim krstom
– Dizajn je u skladu sa trenutnim očekivanjima ljubitelja i poznavaoca kvalitetnih satova

Nudeći uslove ka modernoj eleganciji i poboljšanju. Zamišljajući kolekciju kosmopolitskog stila koji je moderan, ali i inspirisan prošlim vremenima. To je suština FIFTYSIX kolekcije koja je predstavljena na SIHH 2018.

Najstariji pogon za proizvodnju satova u Ženevi je i dalje u funkciji, 263 godine nakon njegovog pokretanja 1755. godine, a Vacheron Constantin ima posebno mesto u srcu kolekcionara. Maison predstavlja novo poglavlje u istoriji sa svojom FIFTYSIX kolekcijom. Ona predstavlja veliki korak kao originalna kolekcija, inspirisana tradicionalnim satom Vacheron Constantin iz 1956.

Inspiracija i kretivnost

FIFTYSIX. Ime i datum koji predstavljaju kultni model prezentovan 1956. godine: referenca 6073. Kroz tipičan dizajn izražava kreativnost koju prikazuje Vacheron Constantin tokom tog perioda, ovaj časovnik je prepoznatljiv po svojim oblicima, od kojih svaki predstavlja granu Malteškog krsta koja je postala emblem proizvodnje.

Originalnost reference 6073, kao i svi Vacheron Constantin modeli iz 1950, takođe proizilaze iz kontrasta između klasičnosti njegovog brojčanika i smelog dizajna kućišta. Sat koji je spojio tradiciju i inovaciju.

Related posts

X