ULYSSE NARDIN POSTAJE ZVANIČNI MERAČ VREMENA „THE EXPLORERS-a“, „EARTH INVENTORY“ !

ULYSSE NARDIN POSTAJE ZVANIČNI MERAČ VREMENA THE EXPLORERS-a, EARTH INVENTORY ! maestro

SVI SMO MI ISTRAŽIVAČI

Na Svetski dan okeana, koji se obeležava svake godine 8. juna, Ulysse Nardin sa ponosom objavljuje svoj partnerski odnos sa „The Explorers“, evropskom inicijativom koja ima globalne ambicije. „The Explorers“ donosi nov pristup obrazovanju i osvešćivanju odnosa prema našoj planeti. Ova prva saradnička globalna medija platforma prisutna je u 170 zemalja, i upravo, na 17 jezika, prikuplja inventar Zemlinog nasleđa. Cilj je složen i dinamičan: podizanje svesti o bogatstvu planete, o njenoj lepoti i osetljivosti.

„Kao deo ’Kering grupe’, Ulysse Nardin ima ambiciozan plan koji treba da učini da se do 2025. godine smanji naš uticaj na okolinu. U potpunosti smo ugradili taj cilj u svoju korporativnu poslovnu strategiju“, kaže Patrick Pruniaux, Izvršni direktor firme Ulysse Nardin. „Zaštita naše planete je deo naših najvažnijih prioriteta, i mi ćemo učiniti najviše što možemo da bismo podržali taj plemeniti napor, usmeren ka postizanju istog cilja.“

„Površina Zemlje je slična ljudskom telu: 70% vode i 30% čvrste mase. Želim da obavim vizuelni pregled planete, baš kao što medicinski proveravam svoje pacijente. ’The Explorers’ će sastaviti novi inventar – arhivu svetskih prirodnih raznolikosti, čija nejveća snaga leži u emociji koju stvara njena lepota“ kaže Olivier Chiabodo, ko-osnivač „The Explorers“-a.

Related posts

X