Overseas chronograph, Traditionnelle Moon Phase i Power Reserve small model, Patrimony Moon Phase & Retrograde Date

Butici i displeji Vacheron Constantin ove zime pojavljuju se u besprekornom belom zimskom omotaču. Divno uranjanje u zapanjujuće prirodan ambijent istaknut sanjivim snegom, šansa da se oseti spokoj, nežnost i autentičnost koji prožimaju ovaj univerzum, dok slobodno luta među vrtlozima sjajnih pahuljica… Ova očaravajuća atmosfera otkriva tri izuzetna modela predodređena da utisnu svoj magični otisak na prazničnu sezonu. Hladno zimsko svetlo ispunjava brojčanik sata Overseas, paleći iskru Traditionnelle sata posvećenog ženama i osvetljavajući zlatni mesec naspram sazvežđa koje krasi Patrimony sat.

Overseas chronograph – Caliber 5200

Na ovom satu, idealnom za odlazak u istraživanje prostranstava nedirnutog snega, čelično kućište prečnika 42,50 mm uokviruje srebrno-toniran brojčanik koji oživljava boje zime. Zamenljivi sistem kaiša omogućava prelazak sa čelične narukvice na aligator ili gumeni remen u treptaju oka. Divljenje in-house Vacheron Constantin-u oscilirajuće težine od 22K u obliku ruže vetra omogućeno je kroz safirno kristalni caseback ovog zgodnog modela, koji se odlikuje izuzetno čistom estetikom koja obavezno ostavlja trajan utisak.

Traditionnelle Moon Phase i Power Reserve small model – Caliber 1410 AS

Kućište od belog 18K zlata oko bisernog brojčanika koji svetli vatrom od 81 dijamanta, izdašne krivine i estetika prožeta autentičnošću, kombinacija su koja čini ovaj model savršenim otelotvorenjem zapanjujuće prekrasnog snežnog pejzaža.

Traditionnelle Moon i Power Reserve je suptilna interpretacija časovničarskih komplikacija interpretirana na ženstven način. Kućište prečnika 36 mm obloženo je 81 dijamantom na koroni, lugovima i krunici, a njegova aura izuzetne prefinjenosti prikazuje kompletan identitetski kod kolekcije Traditionnelle. U ritmu pokreta mehaničkog ručnog navijanja (Calibre 1410 AS), ovaj unikatni model karakteriše jedna od najromantičnijih Fine Watchmaking complication: faza meseca. Opremljen visoko preciznim zupčanikom, ovaj sofisticirani mehanizam zahteva samo jednu korekciju svake 122 godine.

Patrimony Moon Phase & Retrograde Date – Caliber 2460 R31L

Ovaj časovnik ističe čiste linije, vanvremensku eleganciju i autentičnost, koji su i suština zimskog šarma. Postati vlasnik Patrimoni Moon & Retrograde Date sata više je od ostavljanja prelepog traga – to je poziv da pogledate nebesa. Ovaj 18K 5N ružičasto-zlatni sat, koji pokreće in-house kalibar, krasi brojčanik koji prikazuje ciklus i starost Meseca na zvezdama prošaranoj pozadini, a koji 122 godine ne zahteva korekciju. Vacheron Constantin povezuje ovu elegantnu kombinaciju sa retrogradnim prikazom datuma koji se proteže preko gornje ivice brojčanika.

Related posts

X