Tag Heuer satovi za 2021. – Upotpunite svoj outfit

Tag Heuer satovi za 2021.

Tag Heuer satovi za 2021. vladaju modnom scenom.

Ako se i dalje pitate zašto satovi nikad ne izlaze iz mode, čak i kako vreme prolazi, a modna industrija ide napred, odgovor se krije u činjenici da su oni mnogo više od predmeta koji pokazuje vreme. Još od svog nastanka u 16. veku predstavljali su statusni simbol u društvu, koji je nošen kao privezak ili broš. Od ukrasnih modela razvijeni su džepni koji su vrlo brzo postali nezaobilazni trend.

Vremenom, satovi su evoluirali od elegantnog klasičnog džepnog sata do sofisticiranih, modernih modela koje možete nositi u svakoj prilici. Svojom bezvremenskom tehnologijom i atraktivnim dizajnom čine ne samo poseban i nezaboravan komad nakita, već daju neverovatnu dozu samopouzdanja, prateći vaš životni stil.

Upravo takve karakteristike donose Tag Heuer satovi za 2021. godinu. Svakodnevni, minimalistički ili veliki, upečatljivi – bez obzira koji muški ručni sat čuvenog brenda izaberete vaš outfit dobiće sasvim novu dimenziju.

 Tag Heuer satovi za 2021. namenjeni ljubiteljima brzine

Priča o sportskim trkama i satovima dizajniranim za profesionalne vozače i ljubitelje brzih automobila postoji više od pola veka.

Tag Heuer satovi za 2021.

Edouard Heuer i Ferdinand Porsche bili su pioniri čije su vizije zauvek promenile polja u kojima su stvarali. Heueru dugujemo prvi hronograf, a Porsche je konstruisao električni motor, zahvaljujući kom je 1954. godine osvojena Carrera Panamericana trka.

Tag Heuer satovi za 2021.

U čast pobede Porsche je svoj najsnažniji sportski motor nazivo “Carrera”, dok je 1963. godine praunuk Edouarda Heuera, Jack stvorio prvi hronograf Heuer Carrera, dizajniran da vozačima brzim pogledom na brojčanik omogući jasnu vidljvost.

Tag Heuer satovi za 2021.

Tradicija izuzetne izdržljivosti i ergonomskog dizajna nastavljena je i u novom specijalnom izdanju. Revolucionarni časovnik odražava savršeni spoj autentičnog nasleđa proizvođača. Na fino poliranom kućištu od čelika i keramike smešten je bazel sa Porsche-ovim ugraviranim natpisom. Efekat asfalta brojčanika, stvoren posebno za ovaj sat, savršeno izražava strast prema trkama, dok arapski brojevi odgovaraju onima na kontrolnoj tabli Porsche-ovog automobila.

Unutrašnjost je namenjena Tag Heuer-ovoj snazi u vidu Calibre Heuer 02 hronografa sa impresivnom rezervom snage od 80 sati.

Sinonim za eleganciju

Igled, funkcionalnost i prestiž – najbolji je opis Tag Heuer Connected Golf serije. Sportski duh čuvenog brenda izražen je u posebnom izdanju dizajniranom za najizbirljivije golfere. Ovi pametni švajcarski satovi nude širok spektar karakteristika, koji će vam omogućiti uživanje do najsitnijih detalja u omiljenom sportu.

Tag Heuer satovi za 2021.

Ugrađeni GPS sa velikom preciznošću pomoći će vam u svakom pokretu. Mereći udaljenost od svih prepraka na golf terenu, kao što su vodene površine i drveće, preporučuje vam najbolje opcije za udarce, a zatim i praćenje rezultate kako biste mogli da poboljšate svoju igru.

Golferski stil prenet je i na spoljašnju formu, u vidu Golf Edition krunice na keramičkom bazelu i belim gumenim kaišem sa golf-uzorkom i zelenim šavovima. Takav stil sledi i ekskluzivna kutija u kojoj se nalazi još jedan kaiš crne boje.

Tag Heuer satovi za 20201.

Ipak, Tag Heuer Connected Golf nije kreiran samo za golf. Počev od čitanja poruka i mailova, preko muzičkih komandi, pa do praćenja zdravstvenog stanja – vrhunske perfomanse odgovaraju svakodnevnim aktivnostima.

Tag Heuer satovi za 2021. za aktivne ljude

Tag Heuer muški i ženski satovi 2021, definitvno, su u znaku moderne tehnologije.

Tag Heuer satovi za 2021.

S obzirom da je počela sezona godišnjih odmora, pravi je trenutak da svoj letnji stil obogatite jednim od modela iz Tag Heuer Connected kolekcije. Ovi satovi su verni pratilac u morskim avanturama. Skup sofisticiranih podataka omogućava vam da merite sekunde i preplivane poteze, pratite svoje performanse tokom trčanja i imate punu kontrolu u vožnji bicikla.

Tag Heuer satovi za 2021.

Uvek ispred svih, Tag Heuer spaja sportske karakteristike sa inovativnom tehnologijom koja vas poziva na nova iskustva i uzbudljive događaje. Kao što smo navikli kada je u pitanju čuveni brend, funkcionalnost prati prefinjena estetika koja privlači pažnju gde god se pojavite.

Tag Heuer satovi za 2021.

Najnoviji Tag Heuer modeli nisu namenjeni samo jačem polu. U kolekcijama se nalaze i trendi satovi za žene 2021, a kod nas ih možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

Dijamantska burma

Zašto je dijamantska burma više od luksuznog nakita?

Dijamantska burma je omiljen dijamantski nakit svake žene. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan ispunjen ljubavlju, srećom i dragim ljudima zauvek...

Pročitajte više
X