TAG Heuer Aquaracer Diving kolekcija

TAG Heuer Aquaracer Diving kolekcija osvojila je ljubitelje luksuznog aksesoara, te ne čudi što se našla  među vodećima kada su u pitanju muški satovi 2021. godine.

Najstariji švajcarski satovi, definitivno, nose TAG Heuer potpis.

Tag Heuer Aquaracer Diving

Tokom istorije duge 126 godina nastali su revolucionarni modeli koji su izmenili ne samo način računanja vremena, već i trendove u svetu časovničarstva. Počev od prvog vodootpornog kućišta za džepni sat, preko prvog ženskog sata ikad napravljenog, pa do prve štoperice sa preciznošću 1/100 sekunde – početak 20. veka obeležili su neverovatni izumi. Oni su postavili osnovu za razvoj sada već legendarnih Monaco i Carrera serija, inspirisanih moto trkama.

Tag Heuer Aquqracer Diving

Međutim, čuveni brend se tu nije zaustavio, već je svoje interesovanje usmerio i na morske dubine. Tako je 1978. godine lansirao svoj prvi ronilački sat. Od tada su ronilački modeli postali obavezni deo kolekcija. Tokom godina nastajale su nove verzije, a najnovija jeste TAG Heuer Aquaracer Diving kolekcija.

Kada tradicija dobije moderni stil

TAG Heuer Aquaracer liniju karakterišu luksuzni muški satovi koji se izdvajaju futurističkom tehnologijom i inovativnim materijalima. Ipak, najnovija kolekcija je pomerila sve granica, ostavljajući bez reči i iskusne poznavaoce brenda.

Osvrnuvši se na prošlost, a opet sa jasnim pogledom na budućnost, TAG Heuer je stvorio satove koji slave svoje nasleđe, ali ga ne repliciraju, već daju lični pečat dizajnu i perfomansama.

Tag Heuer Aquaracer Diving

Kolekcija pod nazivom Aquaracer Professional 300 dostupna je u 2 veličine. Kućište prečnika 43 mm poneće 4 modela, a manjih dimenzija, od 36 mm, imaće 3 sata u kolekciji. Kao posebno poslastica osnovnoj seriji dolazi limitirana – Aquaracer Professional 300 Tribute to Ref. 844.

Tag Heuer Aquaracer Diving

Upravo ovi satovi nastavljaju priču ikonskog modela Ref. 844 iz 1978. godine. U skladu sa tim kolekcionarsku liniju čini 844 primeraka.

TAG Heuer Aquaracer Diving kolekcija je savršena za svaku priliku

Nova TAG Heuer Aquaracer kolekcija je mnogo više od ronilačkih satova. Polazeći od stava da savremeni muškarac želi sat koji će ga odvesti na ivicu sveta, a istovremeno koji će moći da nosi ispod košulje kao deo dnevnog stajlinga, veliki akcenat stavljen je na ergonomski dizajn

Tag Heuer Aquaracer Diving

Da bi se osiguralo savršeno prianjanje svakom zglobu proizvođač je redizajnirao kućište dajući mu skladniju formu kosih ivica, dok keramički bazel ima manje, ali češće žljebove po obodu. Prema mišljenju stručnjaka narukvica je nesumnjivo jedno od najboljih poboljšanja koje donosi TAG Heuer Aquaracer Diving kolekcija.

Tag Heuer Aquaracer Diving

Svaki element na njoj je tanji čime je značajno smanjena ukupna težina sata te je obezbeđen komfor pri nošenju. Istovremeno, opremljena je visoko sofisticiranim sistemom finog podešavanja koji može produžiti ili smanjiti dužinu narukvice do 1,5 cm. Na taj način omogućeno je korisnicima da svoj sat nose kako preko ronilačkog odela, tako i na samom zglobu, podešavajući jednim potezom narukvicu bez skidanja sata.

Besprekorna vidljivost u svakom trenutku

U novoj Aquaracer kolekciji možete birati između 4 boje brojčanika – crne, plave, bele i zelene.

Tag Heuer Aquaracer Diving

Svaki od njih ima odgovarajuće keramičke okvire koji im daju moćni izgled, dok vodoravni prugasti motiv asocira na morske dubine, podsećajući nas da je reč o ronilačkim modelima.

Tag Heuer Aquaracer Diving

Želeći da obezbedi savršenu vidljivost u nepreglednoj morskoj dubini TAG Heuer je sve markere sata i glavnu kazaljku presvukao zelenom Super-LumiNova. Minutna i sekudna kazaljka, kao i bezel sadrže kontrasnu plavu Super-LumiNova.

U unutrašnjosti se nalazi provereno precizni Calibre 5 sa rezervom snage od 38 sati.

Tag Heuer Aquaracer Diving

TAG Heuer satovi za 2021. godinu čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

X