Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera sata

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera sata održana je 20. aprila u Londonu.

Osnovan je davne 1860. godine kao deo vodeće svetske luksuzne grupe, LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE („LVMH“). Čuveni švajcarski brend se vrlo brzo izdvojio od drugih proizvođača prestižnog aksesoara.

Počev od Mikrograph štoperice sa preciznošću od 1/100 sekunde iz 1916. godine, preko prvog hronografa sa automatskim navijanjem, Calibre 11, pa do prvog pametnog sata 2015. TAG Heuer je tokom 163 godina duge istorije pokazao čist avangardni duh časovničarstva i posvećenost inovacijama, donoseći revolucionarne tehnologije koje pomeraju granice horologije.

Iako je brend poznat po brojnim kolekcijama, kao što su Aquaracer Diving, Formula 1, Link, glavna zvezda pripada Carrera liniji. Nastala 1963. godine, a inspirisana automobilskom trkom Carrera Panamericana. Ova linija spaja vanvremensku eleganciju sa vrhunskim perfomansama koje mogu da isprate profesionalne vozače.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Zahvaljujući neverovatnoj preciznosti merenja vremena, jasnoj čitljivosti i besprekornom dizajnu koji savršeno pristaje svakom stilu Carrera sat je vrlo brzo osvojio srca istinskih zaljubljenika brzine, ali i ljubitelja luksuznog aksesoara. Imajući ovo u vidu ne čudi što je doživeo nove verzije. To uključuje i model sa keramičkim kućištem, sat sa turbilionom, pa i žensku varijantu prečnika 29 mm.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Povodom Carrera 60. rođendana legendarni sat je u januaru dobio novo, osveženo izdanje. Tri meseca kasnije priređena je i žurka u čast višedecenijskog postojanja.

Holivudska elita na jednom mestu

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera okupila je brojne zvezde u Londonu. Švajcarski luksuzni poizvođač je izbrao baš ovaj grad, jer je Velika Britanija tako važan deo brenda, jedno od najvećih TAG Heuer tržišta i zemlja ljubitelja satova.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Bioskopska dvorana bila je premala da primi sve goste. Simone Ashley, Micheal Ward, Milly Alcock, Louis Partridge, Kit Connor, William Gao, Mia Regan, Amita Suman, Poppy Delevingne – samo su neke od poznatih ličnosti koje su prisustvovale proslavi.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

 

Čitav događaj bio je u duhu Jacka Heuera, praunuka osnivača kompanije, koji je zaslužan za postojanje Carrera sata. Dok se za prijatnu atmosferu pobrinuo britanski radio i TV voditelj Greg James koji je bio domaćin.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Svakako, najveće zvezde večeri bili su ambasadori TAG Heuer brenda Ryan Gosling, Jacob Elordi, Alexandra Daddario, Tommy Fleetwood, predvođeni Patrickom Dempseyjem.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Glumac, reditelj i strastveni Porsche vozač, Patrick Dempsey je istakao da njegova saradnja sa TAG Heuer traje skoro jednu deceniju, a započela je Le Mans trkom.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera donela je novog ambasadora

Čast da u narednom periodu predstavlja TAG Heuer pripala je Madelyn Cline. Dvadesetpetogodišnja američka glumica i model široj javnosti je poznata po ulozi Sarah Cameron iz Netflix-ove serije „Outer Banks“. Prošle godine se pojavila i u flimu „Glass Onion: A Knives Out Mystery“, u kome je glumila zajedno se Danielom Craigom, Kate Hudson i Edwardom Nortonom.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Iako je Madelyn učestvovala u ranijim TAG Heuer manifestacijama, kao što su TAG Heuer F1 Miami Experience i otvaranje Century City Boutique, sada je zvanično proglašena ambasadorkom, obećavši da će TAG Heuer satove nositi od crvenog tepiha do svakodnevnih stajlinga.

Premijera TAG Heuer filma

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera pružala je pravu poslasticu gostima u vidu kratkometražne akcione komedije „The Chase for Carrera“.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Film potpisuju režiseri David Leitch i Nash Edgerton, a glavni glumci su Ryan Gosling i Vanessa Bayer. Radnja se odvija u Australiji dok je Gosling snimao „The Fall Guy“.

Proslava 60. rođendana TAG Heuer Carrera

Oduševljen TAG Heuer Carrera satom dizajniranim za obeležavanje 60. godišnjice, koji je nosio na setu Ryan odlučuje da ga ukrade. Njegove namere je otkrila majstor rekvizita, koju glumi Vanessa Bayer, te Gosling pokušava da joj umakne vozeći svoj Porsche.

„The Chase for Carrera“ nije prvi film koji povezuje Gosling i švajcarski brend. Prošle godine je nosio TAG Heuer Carrera Three Hands u filmu „The Grey Man“, a naredne godine moći ćemo na njegovoj ruci da vidimo Tag Heuer Carrera Chronograph u „The Fall Guy“.

Carrera muške i ženske satove, kao i modele iz drugih linija TAG Heuer, možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

Related posts

X