IDC DIJAMANTSKI VERENIČKI PRSTEN

IDC DIJAMANTSKI VERENIČKI PRSTEN

Materijal: Belo Zlato
Karata: 18k
Centralni dragi kamen: Dijamant
Karata: 1.56ct
Boja: H
Čistoća: SI3*
Okolno drago kamenje: Dijamanti
Broj dijamanata: 4 kom.
Sečenje: Brilijant
Karata: 2.36ct
Boja: G
Čistoća: SI

Uz kupljeni komad nakita sa brilijantima / dijamantima iz IDC kolekcije dobijate sertifikat za drago kamenje. U pitanju je sertifikat za autentičnost svetskih sertifikacionih kuća koji je priznat u celom svetu.

Uporedi

Opis

Dijamantski verenički prsten od 18K belog zlata sa centralnim dijamantom od 1.56 karata i 4 manja dijamanata se izdvaja po svojoj simbolici, lepoti i vrednosti.

Verenički prsten sa dijamantom ima elegantan i prefinjen dizajn koji je dodatno naglašen dijamantima najvećeg stepena čistoće i kvaliteta. Da je reč o vrhunskom kvalitetu potvrđuje i GIA dijamantski sertfikat koji ćete dobiti pri kupovini.

Dijamant je poznat kao kamen koji ima izuzetnu čvrstinu i otpornost, što simbolizuje snažnu i nepokolebljivu vezu između partnera. Upravo zbog svoje trajnosti i čvrstine, dijamant se smatra idealnim kamenom za verenički prsten, jer predstavlja trajnu posvetu i predanost između dvoje ljudi.

Prsten simbolizuje večnu ljubav i obavezu, a dijamant koji se nalazi na njemu predstavlja njenu beskrajnost i neprolaznost.

Verenički prsten sa dijamantom je prepoznatljiv i elegantan izbor koji će sigurno oduševiti vašu lepšu polovinu.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Prstenje

Brand

IDC dijamantski nakit

X