MORIAH DIJAMANTSKA OGRLICA TEMPLE MOUNT

MORIAH DIJAMANTSKA OGRLICA TEMPLE MOUNT

Materijal: Zlato – Žuto
Finoća zlata : 750/18k
Centralni dragi kamen: Dijamant
Karat: 0.29ct

Uz kupljeni komad nakita sa brilijantima / dijamantima iz Moriah kolekcije dobijate sertifikat za drago kamenje. U pitanju je sertifikat za autentičnost svetskih sertifikacionih kuća koji je priznat u celom svetu.

Uporedi
Šifra proizvoda: 2140140 Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Moriah dijamantska ogrlica TEMPLE MOUNT napravljena je od autentičnog kamena sa Moriah planine i dijamanata, koje međusobno veže najfinije zlato.

Moriah nije “običan” nakit sa dijamantima. On donosi priču staru 3.000 godina, ispričanu kroz unikatni dizajn i modernu formu koja prati trendove.

Svaki komad počinje autentičnim kamenom sa Moriah planine po kojoj je nakit i dobio naziv. Po njemu se i izdvaja od drugih, jer je ovo jedini nakit na svetu koji u sebi nosi najvažniji delić istorije, dok mu dodir luksuza daju IDC dijamanti najviše čistoće.

Baš kao što sveta planina objedinjuje 3 religije, tako je i Moriah nakit kreiran da svako, bez obzira kojoj veri pripada, osetiti duhovne vrednosti

Svaki komad ručno je izrađen, tako da Moriah dijamantski nakit krasi posebni šarm nasleđa i duhovnosti.

Moriah dijamantski nakit pronaći ćete u bogatoj ponudi Maestro Jewelers. Kupovinom bilo kog komada dobićete i međunarodni sertifikat o autentičnosti kamena sa Moriah planine, kao i dijamanata.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Ogrlice

Finoća zlata

750/18k – Žuto zlato

Centralni dragi kamen

Dijamant

Veličina centralnog kamena

0.29ct

Brand

Moriah dijamantski nakit

X