IDC PRSTEN SA CRNIM DIJAMANTOM

IDC PRSTEN SA CRNIM DIJAMANTOM

Finoća zlata: 585/14k – Zlato roze
Centralni dragi kamen: Dijamant
Veličina centralnog kamena: 0.57 ct
Broj dijamanata: 37
Boja: G
Finoća dijamanata: SI

Uporedi
Šifra proizvoda: 2034499 Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Opis

Prsten sa crnim dijamantom izrađen je od 14K roze zlata, sa 37 okolnih dijamanata. Smatra se posebnim upravo zbog kombinacije ove dve vrste dijamanata.

Prsten sa crnim dijamantom je poseban zbog svoje retkosti i jedinstvenog izgleda. Crni dijamanti se formiraju kada dijamantski kristal sadrži inkluzije, poput grafitnih čestica, koje oboje kamen crnom bojom. Ovaj proces formiranja je vrlo redak i čini ih jednim od najtraženijih i najskupljih oblika dijamanata na svetu.

Crni dijamanti su takođe posebni zbog svoje mistične i neobične estetike. Crna boja simbolizuje moć, snagu i autoritet, a kada se kombinuje sa neverovatnim sjajem dijamanata, stvara se vrlo jedinstven i intrigantan izgled.

Osim toga, crni dijamanti su često povezani s romantičnom simbolikom, pa prsten sačinjen od njih predstavlja večnu ljubav i njenu snagu.

IDC prsten sa crnim dijamantom  je savršeni izbor za sve one koji žele da poseduju komad nakita koji je jedinstven, kvalitetan i večan. Naša kolekcija obuhvata širok izbor stilova i vrsta nakita, tako da ćete sigurno pronaći nešto što odgovara vašem ukusu i stilu.

Posetite nas i pronađite savršeni IDC prsten sa dijamantom za sebe ili za voljenu osobu.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Prstenje

Finoća zlata

585/14k – Zlato – Roze

Centralni dragi kamen

Dijamant

Veličina centralnog kamena

0.57ct

Broj dijamanata

37

Boja dijamanta

G

Finoća dijamanta

SI

Brand

IDC dijamantski nakit

X