IDC PRSTEN SA CRNIM DIJAMANTOM

IDC PRSTEN SA CRNIM DIJAMANTOM

Finoća zlata: 750/18k – Zlato belo
Centralni dragi kamen: Dijamant
Veličina centralnog kamena: 6.06 ct
Broj dijamanata: 604
Boja: H-I
Finoća dijamanata: SI1

Uporedi
Šifra proizvoda: 2107475 Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Opis

Prsten sa crnim dijamantom izrađen je od 18K belog zlata i 604 okolnih dijamanata. Smatra se posebnim upravo zbog kombinacije ove dve vrste dijamanata.

Prsten sa crnim dijamantom je poseban zbog svoje retkosti i jedinstvenog izgleda. Crni dijamanti se formiraju kada dijamantski kristal sadrži inkluzije, poput grafitnih čestica, koje oboje kamen crnom bojom. Ovaj proces formiranja je vrlo redak i čini ih jednim od najtraženijih i najskupljih oblika dijamanata na svetu.

Crni dijamanti su takođe posebni zbog svoje mistične i neobične estetike. Crna boja simbolizuje moć, snagu i autoritet, a kada se kombinuje sa neverovatnim sjajem dijamanata, stvara se vrlo jedinstven i intrigantan izgled.

Osim toga, crni dijamanti su često povezani s romantičnom simbolikom, pa prsten sačinjen od njih predstavlja večnu ljubav i njenu snagu.

IDC prsten sa crnim dijamantom  je savršeni izbor za sve one koji žele da poseduju komad nakita koji je jedinstven, kvalitetan i večan. Naša kolekcija obuhvata širok izbor stilova i vrsta nakita, tako da ćete sigurno pronaći nešto što odgovara vašem ukusu i stilu.

Posetite nas i pronađite savršeni IDC prsten sa dijamantom za sebe ili za voljenu osobu.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Prstenje

Finoća zlata

750/18k – Belo zlato

Centralni dragi kamen

Dijamant

Veličina centralnog kamena

6.06ct

Broj dijamanata

604

Boja dijamanta

H-I

Finoća dijamanta

SI1

Brand

IDC dijamantski nakit

X