IDC MINĐUŠE SA CRNIM DIJAMANTIMA

IDC MINĐUŠE SA CRNIM DIJAMANTIMA

Finoća zlata : 750/18k – Zlato žuto
Centralni dragi kamen: Dijamant
Veličina centralnog kamena: 0.52 ct
Broj dijamanata: 34

Uporedi

Opis

Minđuše sa crnim dijamantima od 18K žutog zlata i 34 okolnih dijamanata, daće pripadnicama lepšeg pola ne samo bezvremensku eleganciju, već i maksimalni sjaj.

Crni dijamant, kao jedan od najneobičnijih prirodnih rariteta, oduvek je privlačio veliku pažnju. Jedinstvenog izgleda i specifične tvrdoće, atraktivan je zbog svoje posebnosti i male mogućnosti nalaženja.

U svetu su trenutno poznata samo dva njegova nalazišta – u Brazilu i Centralnoj Africi. U prirodnoj formi, ovaj dijamant je poznat pod nazivom Carbonado i najčešće se javlja u veličini zrna graška, dok su veći primerci jako retki.

Postoje neki komadi dijamantskog nakita koji se smatraju „esencijalnim“ za žene tako da njihovim dodavanjem u trenu čine glamurozno osveženje look-a. Upravo takav efekat imaju minđuše sa crnim dijamantima.

Elegantne i blistave – one zrače sjajem koji nikada neće izaći iz mode. Zahvaljujući svestranom dizajnu sa njima nikada nećete pogrešiti.

Njihov bezvremenski dizajn osvaja pri prvom pogledu, a zavisno od veličine mogu vam doneti nenametljiv, sofisticirani izgled ili dramatičan, glamurozni efekat.

Odaberite minđuše sa crnim dijamantima koje odgovaraju vašem stilu i unesite dozu prefinjenosti i autentičnosti u vaš look.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Minđuše

Finoća zlata

750/18k – Žuto zlato

Centralni dragi kamen

Dijamant

Veličina centralnog kamena

0.52ct

Broj dijamanata

34

Brand

IDC dijamantski nakit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IDC MINĐUŠE SA CRNIM DIJAMANTIMA”
X