IDC MINĐUŠE SA CRNIM DIJAMANTIMA

IDC MINĐUŠE SA CRNIM DIJAMANTIMA

Finoća zlata : 585/14k – Zlato žuto
Centralni dragi kamen: Dijamant
Veličina centralnog kamena: 1.07 ct
Broj dijamanata: 68
Boja: G
Finoća dijamanta: SI

Uporedi

Opis

Minđuše sa crnim dijamantima od 14K žutog zlata i 68 okolnih dijamanata, daće pripadnicama lepšeg pola ne samo bezvremensku eleganciju, već i maksimalni sjaj.

Crni dijamant, kao jedan od najneobičnijih prirodnih rariteta, oduvek je privlačio veliku pažnju. Jedinstvenog izgleda i specifične tvrdoće, atraktivan je zbog svoje posebnosti i male mogućnosti nalaženja.

U svetu su trenutno poznata samo dva njegova nalazišta – u Brazilu i Centralnoj Africi. U prirodnoj formi, ovaj dijamant je poznat pod nazivom Carbonado i najčešće se javlja u veličini zrna graška, dok su veći primerci jako retki.

Postoje neki komadi dijamantskog nakita koji se smatraju „esencijalnim“ za žene tako da njihovim dodavanjem u trenu čine glamurozno osveženje look-a. Upravo takav efekat imaju minđuše sa crnim dijamantima.

Elegantne i blistave – one zrače sjajem koji nikada neće izaći iz mode. Zahvaljujući svestranom dizajnu sa njima nikada nećete pogrešiti.

Njihov bezvremenski dizajn osvaja pri prvom pogledu, a zavisno od veličine mogu vam doneti nenametljiv, sofisticirani izgled ili dramatičan, glamurozni efekat.

Odaberite minđuše sa crnim dijamantima koje odgovaraju vašem stilu i unesite dozu prefinjenosti i autentičnosti u vaš look.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Minđuše

Finoća zlata

585/14k – Zlato – Žuto

Centralni dragi kamen

Dijamant

Veličina centralnog kamena

1.07ct

Broj dijamanata

68

Finoća dijamanta

SI

Boja dijamanta

G

Brand

IDC dijamantski nakit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IDC MINĐUŠE SA CRNIM DIJAMANTIMA”
X