IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA BISEROM

IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA BISEROM

Finoća zlata : 750/18k – Zlato – Belo
Centralni dragi kamen: Biser
Okolno drago kamenje: Dijamanti
Broj dijamanata: 60
Veličina okolnih dijamanata: 0.30 ct
Boja: G
Finoća dijamanta: VS

Uporedi

Opis

Dijamantske mindjuše sa biserom izrađene su od 18K belog zlata, sa centralnim dragim kamenom – biserom i 60 okolnih dijamanata. Smatraju se posebnim upravo zbog kombinacije dva različita draga kamena koja su vrlo popularna u svetu juvelirstva.

Dijamanti su poznati kao najtvrđi prirodni mineral na svetu i zbog toga predstavljaju simbol trajnosti i beskonačnosti. S druge strane, biseri su jedinstveni zbog toga što se formiraju u školjkama i poznati su po svojoj nestvarnoj lepoti.

Biseri su takođe tradicionalni simbol lepote, čistoće i elegancije, dok su dijamanti simbol bogatstva, snage i večnosti. Kombinacija ova dva draga kamena čini ovaj komad nakita posebnim prvenstveno zbog svoje estetske privlačnosti, simbolike i elegancije koju oni predstavljaju.

IDC nudi široku paletu stilova, od klasičnih minđuša sa jednim biserom, do modernih i eklektičnih stilova koje možete prilagoditi svom ličnom ukusu. Naša kolekcija obuhvata minđuše za sve prilike, od formalnih događaja do svakodnevnih izlazaka.

Sve naše minđuše sa biserima dolaze u prelepim kutijama za nakit, što ih čini idealnim poklonom za važne trenutke u životu.

 

 

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Minđuše

Finoća zlata

750/18k – Belo zlato

Finoća dijamanta

SI2

Boja dijamanta

G

Centralni dragi kamen

Biser

Veličina okolnih dijamanata

0.30ct

Broj dijamanata

60

Okolno drago kamenje

Dijamanti

Brand

IDC dijamantski nakit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA BISEROM”
X