IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA BISEROM

IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA BISEROM

Finoća zlata: 585/14k – Zlato – Žuto
Centralni dragi kamen: Biser

Uporedi

Opis

Dijamantske mindjuše sa biserom izrađene su od 18K žutog zlata, sa centralnim dragim kamenom – biserom. Smatraju se posebnim upravo zbog kombinacije dva različita draga kamena koja su vrlo popularna u svetu juvelirstva.

Dijamanti su poznati kao najtvrđi prirodni mineral na svetu i zbog toga predstavljaju simbol trajnosti i beskonačnosti. S druge strane, biseri su jedinstveni zbog toga što se formiraju u školjkama i poznati su po svojoj nestvarnoj lepoti.

Biseri su takođe tradicionalni simbol lepote, čistoće i elegancije, dok su dijamanti simbol bogatstva, snage i večnosti. Kombinacija ova dva draga kamena čini ovaj komad nakita posebnim prvenstveno zbog svoje estetske privlačnosti, simbolike i elegancije koju oni predstavljaju.

IDC nudi široku paletu stilova, od klasičnih minđuša sa jednim biserom, do modernih i eklektičnih stilova koje možete prilagoditi svom ličnom ukusu. Naša kolekcija obuhvata minđuše za sve prilike, od formalnih događaja do svakodnevnih izlazaka.

Sve naše minđuše sa biserima dolaze u prelepim kutijama za nakit, što ih čini idealnim poklonom za važne trenutke u životu.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Minđuše

Finoća zlata

585/14k – Zlato – Žuto

Centralni dragi kamen

Biser

Brand

IDC dijamantski nakit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA BISEROM”
X