IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA SAFIROM

IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA SAFIROM

Finoća zlata: 585/14k – Zlato belo
Centralni dragi kamen: Safir
Veličina centralnog kamena: 7.12 ct
Okolno drago kamenje: Dijamanti
Broj dijamanata: 48
Veličina okolnih dijamanata: 0.62 ct
Boja: D-G
Finoća dijamanata: SI1

Uporedi

Opis

Dijamantske minđuše sa safirom od 14K belog zlata sa centralnim dragim kamenom safirom od 7.12 ct i 48 okolnih dijamanata izdvajaju se po svojoj simbolici, lepoti i vrednosti.

Dijamantske minđuše sa safirom imaju elegantan i prefinjen dizajn koji je dodatno naglašen dragim kamenom i dijamantima najvećeg stepena čistoće i kvaliteta. Da je reč o vrhunskom kvalitetu potvrđuje i GIA dijamantski sertfikat koji ćete dobiti pri kupovini.

Safir je vrsta plemenitog dragog kamena koji se sastoji od minerala korunda (aluminijum oksida) sa primesama različitih elemenata. Najčešće je safir plave boje, ali može biti i drugih boja, poput roze, žute, zelene i ljubičaste. Safir je poznat po svojoj izdržljivosti i tvrdoći, što ga čini popularnim izborom za nakit koji će se dugo nositi.

Safir ima dugu i bogatu istoriju simbolike u različitim kulturama širom sveta. U mnogim kulturama, safir se smatra simbolom neba, beskrajnosti, istine, vernosti i lojalnosti.

Dijamantske minduše sa safirom su posebne jer predstavljaju kombinaciju dva vredna draga kamena u jednom komadu nakita, stvarajući prekrasan kontrast boja i tekstura.

Minđuše u kombinaciji safira i dijamanata jesu prepoznatljiv i elegantan izbor koji će sigurno oduševiti vašu lepšu polovinu.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Vrsta nakita

Minđuše

Finoća zlata

585/14k – Zlato – Belo

Centralni dragi kamen

Safir

Veličina centralnog kamena

7.12ct

Okolno drago kamenje

Dijamanti

Broj dijamanata

48

Veličina okolnih dijamanata

0.62ct

Boja dijamanta

D-G

Finoća dijamanta

SI1

Brand

IDC dijamantski nakit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IDC DIJAMANTSKE MINĐUŠE SA SAFIROM”
X