Francuska glumica i zvezda filma  „Les Fantômes d’Ismaël”, Marion Kotijar,  zanosila je prisutne noseći par dijamantskih minđuša iz High Jewellery kolekcije, zajedno sa 18-karatnim satom ispunjen dijamantima (7,28 karata) iz L’Heure du Diamant kolekcije.

Američka glumica Džulijan Mur, sijala je ponoseći se svojim  18-karatnim setom minđuša od belog zlata sa rubinima i dijamantima iz Precious Chopard kolekcije, zajedno sa 18-karatnim prstenom od belog zlata sa istaknutim dijamantom smaragdnog reza, i prstenom od 18-karatnog belog zlata koji je krasio markizno rezani dijamant (9,09 karata) i dijamanti , iz High Jewellery kolekcije.

Američki glumac i učesnik žirija 70. Godišnjeg Kanskog Festivala Filma, Vil Smit, je nosio L.U.C Black Tie, sat od 18-karatnog belog zlata, i par manžetni koje je krasilo 18-karatno belo zlato i oniks.

Španski režiser i predsednik žirija 70. Kanskog Festivala Filma , Pedro Almodovar, je odabrao  L.U.C Qualité Fleurier  – sat u 18-karatnom roze zlatu.

Irski glumac Ejdan Turner nosio je sat, L.U.C Black Tie, napravljen od 18-karatnog belog zlata.

Ko-predsednica Chopard-a, Kerolin Šufel, sijala je u Chopard nakitu.

Američka glumica Suzan Sarandon je odabrala par minđuša od 18-karatnog belog zlata sa safirima (31,61 karata), dijamante i safire iz High Jewellery kolekcije.

Kinesko-malezijska glumica Mišel Joh, svetlucala je noseći ogrlicu od 18-karatnog belog zlata sa dijamantima (66,04 karata), minđuše takođe od belog zlata sa dijamantima (8,06 karata) i prstenom od 18-karatnog belog zlata sa četvrtasto sečenim dijamantom, sve iz High Jewellery kolekcije.

Francuska glumica Klotild Koro ponosno je nosila minđuše  od 18-karatnog belog zlata sa dijamantima, prsten 18-karatnog zlata sa briljantin rezanim dijamantom i dijamantskim kolutom, i prsten  napravljen od 18-karatnog belog zlata sa istaknutim okruglim briljantin rezanim dijamantom, odabrano iz High Jewellery kolekcije.
Američka glumica Robin Rajt, dodala je delikatni sjaj svom izgledu sa dijamantskim miđušama od 18-karatnog belog zlata sa okruglo sečenim dijamantima iz High Jewellery kolekcije.

Češka manekenka Eva Hercigova, odabrala je par miđuša od 18-karatnog belog zlata sa dijamantima (51,6 karata) i narukvicu od 18-karatnog zlata sa dijamantima (103,86 karata) iz High Jewellery kolekcije.

Austrijska glumica Koko Konih je nosila miđuše u obliku leptira od 18-karatnog belog zlata sa 6 belih bisera i dijamantima iz Animal World kolekcija, prsten od 18-karatnog zlata sa dijamantima iz For You kolekcije i prsten sa okruglim dijamantom iz High Jewellery kolekcije.

Kineska glumica Jang Sižan blistala je u ogrlici od 18-karatnog belog zlaga sa dijamantima (79,62 karata), cvetni prsten od 18-karatnog žutog i 18-karatnog belog zlata sa žutim dijamanntima (10,89 karata) i belim dijamantima (3,65 karata), izabrane iz High Jewellery kolekcije.

Italijanska glumica Alba Rorvašer  ukrasila je svoj izgled sa minđušama od 18-karatnog žutog zlata i 18-karatnog belog zlata, sa parom žutih dijamanata (6,6 karata) i dijamanata, prsten od 18-karatnog belog zlata sa ovalnim dijamantom, i prsten od 18-karatnog žutog i belog zlata sa pravougaonim žutim dijamantom (5,05 karata) i belim dijamantima, sve iz High Jewellery kolekcije.

Francuska manekenka Ajmelin Valade sijala je noseći par miđuša od 18-karatnog belog zlata sa smaragdima i dijamantima, smaragdni i dijamantski prsten, iz High Jewellery kolekcije i prsten iz Ice Cube kolekcije.

Britanska glumica Araja Hargejt briljirala je sa 18-karatnom ogrlicom od roze zlata sa dijamantima (52,99 karata) i parom minđuša od istog zlata sa dijamantima (16,63 karata), izabranim iz High Jewellery kolekcije.

Related posts

X