Predstavljamo

Novi Overseas modeli

Sa dolaskom leta, Vacheron Constantin predstavlja dva ekskluzivna Overseas sata, ovog puta obojena u plavo. Dva nova modela, jedan s jednostavnim datumom, drugi s dve vremenske zone, odišu sportskom elegancijom i odličan su izbor za sofisticirane putnike koji vole avanture.

Novi Overseas modeli nose obeležja Constantinove sportske kolekcije satova iz 1996. godine: snažne i neprekinute linije, ram inspirisan malteškim krstom, simbolom brenda, te gravuru slavnog jedrenjaka „Amerigo Vespucci“ s tri jarbola na pozadini sata. Oba modela imaju čelično kućište prečnika 42 mm, vodootporno do 150 metara, i tamnoplavi brojčanik s luminiscentnim kazaljkama i oznakama časova od 18-karatnog belog zlata.

Model s jednostavnim datumom pokreće mehanički automatski kalibar 1226 SC s funkcijama sati, minuta, sekundi i datuma. Model s dve vremenske zone opremljen je automatskim kalibrom 1222 SC s funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma, već spomenutog dvostrukog vremena, pokazivača dana i noći te indikatora rezerve snage.  Oba kalibra imaju 40-časovnu rezervu snage i zaštićena su od magnetnog uticaja posebnim kućištem od mekog gvožđa, integrisanim u glavno čelično kućište.

Oba modela idu uz plavi gumeni i dodatni plavi kaiš od krokodilske kože, a izrađeni su u ograničenoj seriji od 350 (jednostavni datum) i 300 (dve vremenske zone) primeraka.