Nakit sa dijamantima za leto – Kojim komadima nakita možete da osvežite svoj outfit ove sezone?

Nakit sa dijamantima za leto

Nakit sa dijamantima za leto učiniće tople dane nezaboravnim.

Iako je nedelja u znaku kiše i tmurnog vremena, leto je pred vratima. Svako godišnje doba ima svoje prednosti i nedostatke, ali se ne može poreći da je leto bez premca. Uživanje na plaži uz šum mora, šetnja u toplim večerima ili, pak, ispijanje zanimljivog koktela u bašti ekskluzivnog restorana – omiljeno doba, zaista, donosi neverovatne opcije

Nakit sa dijamantima za leto

Ono što posebno raduje sve žene jeste da sa njim dolaze i novi modni trendovi. Posebno mesto zauzima dijamantski nakit. Sigurni smo da svaka dama sa stilom ima svoj omiljeni komad koji rado nosi tokom cele godine. Ipak, topliji meseci su najbolje vreme za isprobavanje novih modela, poput ogrlice sa šetajućim dijamantima ili prstena koji se okreće tako da imate 2 verzije.

Koji je obavezan nakit sa dijamantima za leto 2023. otkriva vam Maestro Jewelers.

Minđuše koje pozivaju na poglede

Svedeni i minimalistički dizajn kada su u pitanju minđuše sa dijamantima nestaje sa scene. Na njegovo mesto ovog leta dolaze upečatljive, oversized verzije. Vodeći se idejom „što duže, to bolje“, juvelirske kuće su predstavile impresivne munđuše u dugoj formi, a među njima se izdvaja tzv. chandelier stil.

Nakit sa dijamantima za leto

Prefinjene, a opet neverovatno šik – ove minđuše uneće zabavni duh leta u vaš stajling. Bez obzira da li kosu nosite obično vezanu u rep ili puštenu, jedno je sigurno privući ćete pažnju gde god se pojavite. Savršeno pristaju i kratkim frizurama, stavljajući u prvi plan nežnu liniju ženskog vrata.

Nakit u bojama

Kao glavna zvezda veridbe, prsten sa dijamantom krasi vanvremenska elegancija koja nikada ne izlazi iz mode. Ipak, to ne znači da ovaj komad nakita ne podleže trendovima.

Nakit sa dijamantima za leto

Naprotiv! Svake godine u svetu juvelirstva osvanu nove forme koje prevazilaze sve do tada viđeno.

Nakit sa dijamantima za leto

S obzirom da je leto u znaku živog, razigranog colorita, ove godine must have su modeli sa dragim kamenjem u boji. Ne samo da će „razbiti“ monotoniju monohromatskih outfita, već omogućavaju da na jednostavan način prikažete besprekorni smisao za modu.

Nakit sa dijamantima za leto

Raskošna zelena boja prstena sa smaragdom oslikava bogatu prirodu leta. Na morske dubine asocira prsten sa topazom, dok će zrake sunca u vaš nakit uneti model sa žutim dijamantom.

Dijamantski nakit za leto u kombinaciji metala

Ukoliko ne možete da odlučite koja vam boja zlata odgovara, budite bez brige, jer nakit sa dijamantima za leto donosi očaravajuće kombinacije najfinijeg zlata.

Nakit sa dijamantima za leto

Među njima dominiraju dijamantske narukvice izrađene od žutog i belog zlata ili belog i ružičastog.

Nakit sa dijamantima za leto

Mešanje metala je umetnost, te su i ove narukvice prava remek dela. Dovoljno efektne da ih nosite samostalno, a opet idealne za stilizovanje sa drugim komadima nakita – pomoći će vam da zablistate.

Dame koje vole da nose više dijamantskih narukvica mogu ovaj trend da prikažu na drugačiji način, spajajući 2 ili 3 narukvice od različitih vrsta zlata na jednoj ruci.

Nakit sa dijamantima za leto cvetnog dizajna

Motivi cveća su godinama sastavni deo dizajna nakita, ali ove sezone juveliri su cvetni trend podigli na viši nivo.

Inspirisani magičnim mirisima i prelepim laticama u svoje letnje kolekcije uvrstili su dijamantske ogrlice sa cvetnim motivima koje predstavljaju inovativni pristup u pogledu dizajna, složenosti procesa izrade, pa i upotrebi materijala. Upravo takav opis krasi Chopard ogrlice.

Nakit sa dijamantima za leto

Pet Chopardovih simbola srca spojeni su tako da formiraju graciozni cvet u čijem je središtu, između 2 safirna kristala, dijamant koji se slobodno kreće sa svakim pokretom tela. Trendi, sofisticirane i, pre svega, luksuzne – Happy Hearts Flowers ogrlice namenjene su heroinama modernog doba koje smelo koračaju kroz život.

Nakit sa dijamantima za leto

Nakit sa dijamantima za leto čuvenih juvelirskih brendova čeka vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

X