Najbolji satovi – Top 7 švajcarskih satova u Beogradu

najbolji satovi maestro jewelers 1

Najbolji satovi su predmet želja svih pravih ljubitelja časovničarstva. Bilo da su zaljubljenici u tehničke karakteristike ili u autentičnost dizajna, oni koji vole satove uživaju u njihovom nošenju.

Najbolji satovi – Top 7 švajcarskih satova koji se mogu pronaći u Beogradu

Kada se pomene Švajcarska, prva pomisao koja se javlja jeste da je to zemlja čokolade i časovničarske industrije. Ova alpska država je, naravno, mnogo više od toga. Ali, poslovnost i tačnost švajcarskog naroda nesumnjivo su implementirane u sve proizvode. Časovnici su jedni od njih.

Ljudi koji cene majstorstvo izrade i vrhunski dizajn ručnih satova, bez dvoumljenja će se opredeliti za švajcarske proizvođače. Chopard, Hublot, IWC, Raymond Weil, Tag Heuer, Ulysse Nardin i Zenith – od ovih naziva prosto zastaje dah!

najbolji satovi maestro jewelers 4

Ovih sedam veličanstvenih i izuzetnih brendova čine sam vrh sajdžijske manufakture. U centru Beograda, u prijatnom ambijentu izložbenog i prodajnog salona Maestro Jewelersnajbolji satovi čekaju samo na vas. Kada poželite da svoju kolekciju obogatite najnovijim modelom ili da nekog dragog obradujete nesvakidašnjim poklonom, naša vrata su vam otvorena.

Kako odabrati pravi časovnik? Ah, ta neodoljiva neodlučnost!

Poslovično i nadasve simpatično žensko kolebanje na scenu stupa kada se prave i najmanji izbori. A, pri kupovini ekskluzivnog časovnika, ono zna prosto da dobije krila!

Koji sat odabrati: Raymond Weil optočen dijamantima, Chopard sa šetajućim draguljima ili neki od sportskih Tag Heuer modela? Možda su Formula 1 i Aquaracer baš za vas?

Ponekad se zaista može napraviti čitava zbrka u glavi! A, rešenje je tako jednostavno i nadomak ruke. Ljubazne i iskusne prodavce iz Maestro Jewelers-a treba samo upoznati sa ličnim stilom i preferencijama, odnosno sa prilikom u kojoj želite da nosite sat.

Ukoliko više volite sofisticiranost i svetlucave detalje, onda je za vas pravi izbor neki od elegantnih satova sa dragim kamenjem. Naročito ako ćete sat nositi na nekoj svečanosti, uz večernju toaletu.

U slučaju da želite sat koji će vas pratiti pri izvršavanju dnevnih obaveza ili na sportskim aktivnostima, predlažemo neki od Hublot Big Bang primeraka. Univerzalni satovi Ulysse Nardin, sa neodoljivim ženskim kolekcijama Marine i Diver, savršeni su kako za prigodne manifestacije, tako i za svakodnevne akcije.

Kako muškarci biraju časovnik?

Muškarci su poznati po tome da ne troše previše vremena na promišljanje kada je u pitanju kupovina nekog običnog proizvoda. Tako većina njih, za razliku od dama, odeću, obuću i svakodnevne potrepštine kupuje „na prvu loptu“, bez mnogo premišljanja.

Međutim, kada su u pitanju značajne „igračke“, poput automobila, mobilnog telefona ili ručnog časovnika, odluka se donosi polako. Nakon podrobnog ispitivanja tehničkih karakteristika i performansi, uz podrazumevani izbor uglednog brenda, dolazi do konačnog izbora.

Kada je reč o kupovini kvalitetnog sata, uspešan poslovni čovek izabraće proverene švajcarske proizvođače. Jer, kredibilitet koji oni uživaju u svetu časovničarstva ne može se meriti ni sa jednim drugim.

najbolji satovi maestro jewelers 2

Savremeni muškarci se podjednako odlučuju i za klasične muške satove, ali i za one koje mogu nositi oba pola. Trendovi u časovničarskoj industriji prate želje klijenata i usaglašavaju se sa njima.

Univerzalni novitet iz kuće HublotBig Bang Millennial Pink perfektan je primer kako jedan moderni unisex časovnik treba da izgleda. Njegov pastelni kolorit, koji je teško odrediti bojom iz poznatog spektra, intrigantan je i očaravajuć.

Impozantnost Big Bang Millennial Pink-a ogleda se i u transparentnom pozicioniranju hronografa na strani brojčanika. Takođe, unikatni hronografski mehanizam ovog automatskog sata poseduje 72–časovni indikator rezerve snage. To ga čini veoma pouzdanim i tačnim.

Stubasti brojčanik je još samo jedan plus koji uvećava njegovu vrednost i atraktivnost. A, specijalna pogodnost koju dobija vlasnik ovog senzacionalnog sata jesu dve fantastične narukvice, koje može menjati u skladu sa prilikom.

Švajcarski najbolji satovi u Beogradu – Vrhunac kreativnosti, dizajna i veštine

Kada se pomisli na eksluzivnost i sofisticiranost, prvo se pomisli na IWC. Još od XIX veka, ovaj luksuzni švajcarski brend ne prestaje da impresionira svojom mehaničkom minucioznošću i inovativnošću dizajna. Ova manufaktura je poznata po savršenoj simbiozi umetnosti, savremene tehnologije i proverenog zanatskog umeća. Zbog toga je velikom Da Vinčiju i romanu Mali princ načinjen omaž kreiranjem kolekcija Da Vinci i Pilot. Ovi fantazmagorični satovi samo su jedna od manifestacija ingenioznosti IWC tvoraca.

najbolji satovi- maestro jewelers 3

Raymond Weil dobro zna da je za tango potrebno dvoje. Ova „tužna misao koja se pleše“, kroz istoimenu mušku i žensku kolekciju satova, postaje svet za sebe – svet senzualnosti i magnetne privlačnosti. Rezervisan samo za hedoniste i senzibilne estete.

Muškarci željni izazova, putovanja i strasti, mogu se odlučiti i za neki model iz fenomenalnih Tag Heuer edicija: Carrera ili Monaco. Za one ultramoderne i energične, Ulysse Nardin je prezentovao gotovo imaginarne kolekcije Freak i Executive. Sa bilo kojim od ovih satova na ruci, poželećete da sednete na senzacionalno brz motocikl i odvezete se – u slobodu!

Ako ste neuhvatljivog duha, koji užitak pronalazi u lišavanju svih stega, nema boljeg načina da iskažete svoju autonomnost nego kroz sunce na svojoj ruci. Baš za vas, Zenith je osmislio Chronomaster i Defy. Jer, vi najbolje znate: biti gospodar sopstvenog vremena i života najvažnija je stvar na svetu!

Da je Beograd svet poznato je svima koji su ikada posetili našu prestonicu. Njegov metropolitski karakter proističe iz šarma koji Beograđani nesumnjivo poseduju, ali i iz bogatog istorijskog i kulturnog nasleđa. Lepota Beograda ogleda se i u njegovoj zadivljujućoj arhitekturi i maštovitim projektima.

Baš takvu jednu šarmantnu oazu, u centru grada a daleko od gradske vreve, predstavlja Maestro Jewelers. Sjajni svet ekskluzivnih satova i dijamantskog nakita otvara svoja vrata samo za vas. Već danas možete ishoditi iz urbanosti, zakoračiti u naš salon i doživeti bajku.

Related posts

X