Muški satovi 2021 – Samo za autentične džentlmene

Hublot satovi

Muški satovi 2021. godine dizajnirani su tako da istaknu stav i neprikosnovenu autentičnost muškaraca sa stilom.

Sve donedavno, sat oko zgloba muškarca predstavljao je stvar prestiža, pored kvalitetnog odela i para upečatljivih manžetni. Kako su mobilni telefoni postali deo svačijeg života, tako je i potreba za nošenjem sata svedena na minimum. Ipak, muškarci sa stilom ne odbacuju dobre navike.

Švajcarski satovi predstavljaju naročiti spoj funkcionalnosti i modernog dizajna. Veoma su poželjan modni dodatak svakoj odevnoj kombinaciji, ali i sjajan način da istaknete činjenicu da imate stila i smisla za modu. Ujedno, satovi su danas mnogo više od klasičnog pokazivača vremena.

Prestižni, luksuzni, raskošni, vintage ili klasični – neizostavan su deo svakog modnog odabira. Trendi švajcarski muški satovi 2021. godine istaći će džentlmena u vama.

Muški satovi 2021. godine – Neprolazni stil i građenje ličnog brenda

Muški satovi 2021. godine predstavljaju, pre svega, stilski komad. Nakit nikada ne izlazi iz mode, pa tako ni kvalitetni satovi. Nošenje sata oličenje je ličnog stila. Pošaljite poruku, istaknite svoju ličnost modernim satom.

Proizvođač prestižnih satova, Hublot, prepoznatljiv je po kolekciji Big Bang inspirisanom čuvenim velikim praskom. Satovi ove kompanije predstavljaju moderan i raskošan dizajn u kombinaciji sa izuzetnom tehnologijom.

Model GSTEEL kolekcije Big Bang poseduje automatski mehanizam koji je smešten u kućište od nerđajućeg čelika sa satenskom završnom obradom. Bezel je dizajniran od istog materijala i dekorisan sa šest titanijumskih šrafova. Narukvica je napravljena od crne gume, a ovaj neverovatan sat je otporan na dubine do 100 metara.

Pored toga, ova kompanija u ponudi ima i klasične modele satova, poput Classic Fusion Blue titanijumskog modela koji takođe ima automatski mehanizam. Dostupan je u različitim veličinama i predstavlja model sata za sva vremena.

IWC muški sat

Kompanija IWC jedan je od najprestižnijih proizvođača satova u svetu. Istaknuti i luksuzni satovi Schaffhausen oličenje su elegancije i otmenosti.

Hronograf Portofino odlikuje vintage dizajn, a tome doprinose rimski brojevi na brojčaniku. Minuti su obeleženi arapskim ciframa. Čitljivost vremena je veoma jednostavna, s obzirom na to da kazaljke svetle. Sat precizno pokazuje datum, dan, sate, minute i sekunde. Ovaj automatski hronograf ima kućište i bezel od nerđajućeg čelika. Veoma je luksuzan i proizveden u samo dve hiljade primeraka.

Specijalno izdanje automatskog hronografa Aquatimer Edition / „Expedition Jacques-Yves Cousteau“ osmišljeno je tako da predstavi strast prema vodenim prostranstvima. Hronograf visokih performansi odlikuje tamnoplavi brojčanik sa safirnim staklom i antirefleksnim premazom. Jasno su čitljivi dan, datum i vreme. Idealno je optimizovan za istraživanje morskog dna i otporan je na dubine do 300 metara.

Sa dizajniranim satovima prestižnih kompanija ne možete nikada da pogrešite. Reč je o modelima koji se prenose s kolena na koleno i biće uvek u trendu.

Trendi muški satovi 2021. godine doneće vam brojne prednosti

Nošenje sata danas udaljiće vas od pametnog telefona, makar na sekund, koliko vam je potrebno da saznate koliko je sati. Muški satovi 2021. godine veoma su pregledni, jasni i funkcionalni. Prilagođeni su savremenom načinu života. Odaljite se od telefona makar kada je potrebno da imate uvid u vreme. Ujedno, opšte je poznato da žene obraćaju pažnju na detalje. Možete da budete uvereni da će svaka dama prepoznati vaš stil ukoliko nosite sat.

Satovi proizvođača Tag Heuer specijalno su osmišljeni za sve savremene muškarce. Klasičan model Carrera Calibre 5 day-date napravljen je od poliranog čelika i idealan je ukoliko uživate u neprolaznom stilu za sva vremena.

Muški satovi 2021

Kompanija Chopard poznata je po kreiranju izuzetnog nakita, ali i satova sa naprednim, automatskim mehanizmom. Posebno se ističe klasični hronograf Mille Miglia napravljen u čast italijanske trke klasičnim automobilima. Poseduje kućište od nerđajućeg čelika i gumenu narukvicu „tire profile„.

Švajcarski satovi Ulysse Nardin nadahnuti su morima, okeanima, ronjenjem i istraživanjem nepoznatih dubina. Model Marine Torpilleur predstavlja vintage moderni sat sa automatskim mehanizmom smeštenim u kućište od nerđajućeg čelika. Reč je o modelu limitirane kolekcije i proizveden je u samo tri stotine primeraka. Krupni, arapski brojevi, čine ovaj sat izuzetno preglednim i neobičnim.

Moderniji model hronografa Diver spoj je sportske-elegancije i izuzetne, napredne tehnologije. Titanijumsko kućište i automatski mehanizam biće vaši verni pratioci u dubinama, jer je sat otporan na vodu do 300 metara dubine. Dominantna je tamnoplava boja, a sat je prožet crvenom i belom.

Muški satovi 2021

Maniri se kriju u detaljima. Budite uvek drugačiji od drugih.

Švajcarski automatski muški satovi

Automatski satovi sve su popularniji i otelotvorenje su napredne tehnologije i usavršavanja horologije. Nije potrebna baterija ili navijanje da bi funkcionisali. Energija se skladišti pomeranjem zgloba ruke i ona čini da sat bude idealno precizan.

Muški satovi 2021. godine koji su u trendu jesu i Zenith modeli. Moderni dizajn sata Defy El Primero 21 uvek će istaći vaš osećaj za modne detalje. Automatski mehanizam smešten je u kućište od crne keramike. Inventivan sat sastavljen je od čak 293 komponente.

Muški satovi 2021

Otmeni model Freelancer kompanije Raymond Weil jedan je od modela sa automatskim mehanizmom, kao i kućištem i narukvicom od nerđajućeg čelika. Posebno je dekorisan zlatnim detaljima na brojčaniku, bezelu i narukvici.

Prodavnica Maestro Jewelers je mesto na kom već dugi niz godina možete da pronađete kvalitetne švajcarske satove za sva vremena. Bilo da vam je potreban ženski ili muški model, možete da budete uvereni da ste na najboljem mestu. Naši prodavci pomoći će vam u tome da odaberete sat koji se na najbolji način usaglašava sa vašim stilom.

Za ispunjenje svih potreba savremenog čoveka – Maestro Jewelers!

Related posts

X