Moriah jedinstveni nakit za vašu devojku

Moriah jedinstveni nakit osvojiće srce vaše devojke.

Izbor pravog poklona za devojku često je težak zadatak za jači pol. Potrebno je da pronađete komad koji će ona obožavati, koji će odgovarati njenoj ličnosti i što je najvažnije – koji će izraziti vašu ljubav.

Ne brinite, Moriah nakit pruža neverovatne mogućnosti tako da ćete sigurno pronaći poklon za devojku koji će joj svideti, ali pre nego što krenete u potragu, otkrivamo vam šta nakit znači za ženu.

Nakit ima ne samo duboko, već i različito značenje za dame

Iako mnogi misle da je samo vereničko prstenje simbol ljubavi, zapravo ženama svaki poklonjeni komad nakita predstavlja izjavu ljubavi. Nakit na najdivniji način govori: „Volim te i želim da te usrećim“, istovremeno pokazujući da ste ozbiljni u vezi.

Moriah jedinstveni nakit

Za razliku od drugih poklona, on se ne troši i tehnološki ne zastareva. Krasi ga vanvremenska lepota, što dodatno daje ovom poklonu sentimentalnu vrednost, posebno kada je dobijen od voljene osobe. Svaki pogled na narukvicu, ogrlicu ili prsten koji ste joj poklonili navešće je da pomisli na vas i sa osmehom na licu setiće se mesta, vremena, reči, pa i osećanja koja su lebdela u vazduhu prilikom darivanja.

Nemojte da zaboravite da nakit sa emotivnom vrednošću često ostaje u porodici. Upravo zato će se sa njim i vaša priča prenositi s generacije na generaciju.

Saveti za kupovinu nakita

Kupovina nakita za devojku donosi brojne dileme, čak i strepnju da li ste napravili pravi izbor. Srećom, postoje mali trikovi koji će vam olakšati potragu.

Moriah jedinstveni nakit

Stručnjaci savetuju da obratite pažnju na nakit koji vaša devojka trenutno nosi. Da li više voli belo ili žuto zlato? Da li voli masivni dijamantski nakit ili radije bira minamalistički? Da li stalno nosi isti ili često menja stilove? Samo su neka od pitanja o kojima treba da razmislite.

Iako muškarci ne vole shopping sa ženama, ovo je prava prilika da vidite koji nakit se vašoj devojci sviđa. Dovoljno je da zapamtite koji komad je najviše zaokupirao njenu pažnju ili ispred kog izloga je zastala. Ukoliko nemate vremene za odlazak u kupovinu sa dragom, iskoristite prednosti interneta. Brojne reklame na sajtovima i društvenim mrežama odličan su izvor inspiracije. Sve što treba da učinite jeste da pitate svoju dragu za mišljenje kada naiđete na zanimljivu fotografiju nakita dok listate Instagram ili Facebook.

Pomoć njene najbolje drugarice ili sestre je dragocena, naročito kada niste sigurni u svoj izbor. Pokažite komade nakita koji vam se sviđaju, a one će vam ukazati koji odgovara vašoj dragoj.

Kolekcija Moriah – Jedinstveni nakit za vašu devojku

Ako tražite jedinstveni nakit, Moriah kolekcija učiniće da se vaša devojka oseća posebnom. Ono po čemu se izdvaja od drugih jeste drevni kamen sa Hramske gore koji je postao zaštitni znak brenda.

Moriah jedinstveni nakit

Moriah jedinstveni nakit donosi priču staru više milenijuma koja počinje na mestu gde se susreću nebo i zemlja, na gori koju više od polovine ljudi na svetu smatra svetom. Prema Bibliji upravo je na planini Moriah Bog testirao Abrahama, naredivši mu da žrtvuje svog sina Isaka. Hiljadu godina kasnije na istom mestu kralj David je podigao Jerusalim kao svoju prestonicu. Posle toga njegov sin kralj Salomon podiže prvi hram.

Pravo sa svetog mesta stiže kamen neverovatne lepote. On pod veštim rukama zanatlija juvelirske kuće Moriah prerasta u unikatni zlatni nakit ukrašen dijamantima najfinije čistoće. Poput umetničkih remek dela svaki komad iz kolekcije Moriah ručno je rađen. Time je dodatno naglašen autentični spoj bezvremenog nasleđa i duhovnosti, čineći ih idealnim poklonom za svaku priliku.

Savršeni poklon za vašu lepšu polovinu

Ukoliko želite svojoj devojci da poklonite ogrlicu tu je „Song of the Heart“. Privezak u obliku srca od belog zlata sa čuvenim kamenom i dijamantom odiše bajkovitom romantikom. Pored toga izgravirani biblijski citat simboliše večnu ljubav.

Moriah jedinstveni nakit

Svojom lepotom pleni i „Secret Hearts“. Sastoji se od 4 srca koja okružuju veliki centralni dijamant, a povezuje ih okrugli komad kamena Moriah.

Kao simbol večnosti dolazi „Circle of Diamonds“, ogrlica sa velikim dijamantom koji zauzima centralni deo Moriah kamena.

Moriah jedinstveni nakit

Baš kao što naziv kaže, „Love Ring“ je prsten za veridbu. 18-karatno zlato je pretečeno u moderni dizajn kojim dominara reč LOVE. Slovo O upotpunjuje prelepi dijamant.

Delikatnu formu pruža „Star of David“, prsten od belog zlata i šestokrakog dijamanta.

Za smele devojke pravi izbor jeste „Sacred Kotel Ring“. Masivni prsten napravljen od 18-karatnog zlata u kombinaciji sa Moriah kamenom i žutim dijamantom ima posebnu simboliku. On donosi rečenicu koja se prema tradiciji izgovara na svakom venčanju u Jerusalimu.

Moriah jedinstveni dijamanti

Moriah kolekcija obuhvata i minđuše. Decentni model sa topazom savršen je poklon za dame sa plavim očima, dok su „Circle of Faith“ namenjene onima koje žele da svoj stajling naglase samo jednim komadom nakita.

Moriah jedinstveni dijamanti

Prateći svetske trendove u nakitu, Moriah je u svoju kolekciju uvrstio i Secret Hearts minđuše od belog zlata.

Moriah jedinstveni dijamanti

Moriah jedinstveni nakit pronaći ćete u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

X