Od 16. do 20. januara 2017. u Ženevi je održan međunarodni sajam visoke horologije.

Međunarodni salon visoke horologije u Ženevi nastavlja da oduševljava širokim izborom prikazanih satova čiji broj svake godine raste. Za 27. izdanje koje je održano od 16. do 20. januara 2017. u Palexpo u Ženevi, izložbi su dodate i dve velike kuće i pet predstavnika novog talasa izrade satova, sa ukupno 30 izlagača.

Cartier je predstavio svoj prepoznatljivi jedinstveni stil sa prikazom snage i svojim perjanicama najnovijih izdanja u Ženevi 2017.

The Salon International de la Haute Horlogerie

PANTHERE DE CARTIER

The Panthère de Cartier ručni časovnik, impozantna ikona iz 1980-ih, izgleda bolje nego ikad. Neosporivo simbol dekade dekadencije klizi senzualno oko zgloba svetlucavo žutog sjaja. Pre svega nakit, a potom i časovnik, trenutno prepoznatljiv kao Cartier.

IWC Schaffhausen proslavlja novu Da Vinci kolekciju

U susret novoj kolekciji IWC satova Da Vinci, u prisustvu blizu hiljadu VIP zvanica među kojima i Adriana Lima, Rosamund Pike i James Marsden. Tema večeri „Dekodiranje lepote vremena“ uz britansku zvezdu komedije Rob Brydon kao domaćina gala večeri našla se i zvezda iz Danske MØ.

Kratak film sa Kevin Spacey-em u glavnoj ulozi predstavio je petnaestogodišnju fantastičnu horologijsku karijeru CEO Georges Kern-a, koji je predao štafetu nasledniku Christoph Grainger-Herr. Svakako je vrhunac večeri bio holografski šou sa glumcem Joseph Mawle-om koji je predstavio Leonardo da Vinčijevu viziju susreta nauke i estetike.

Audemars Piguet luksuzno i sjajno na SIHH 2017.

Kiša dijamanata i visoka umetnost vrhunske izrade satova i nakita istakli su svojevrsni luksuz i prestiž Audemars Piguet ove godine na Međunarodnom salonu u Ženevi.

 

Vacheron Constantin prikazao novu kolekciju na SIHH 2017


Sa 57 komplikacija, Reference 57260 je najkomplikovaniji časovnik ikad napravljen. U 2017, Vacheron Constantin nastavlja da pruža tradicionalnu izvrsnost otkrivajući svoje nove Hallmark of Geneva sertifikovane  astronomske satova sa izuzetnim komplikacijama.

Premijerno na Ulysse Nardin na SIHH 2017.

Prvi put ikada, Ulysse Nardin se predstavio na SIHH 2017. Modeli koje morate da vidite da biste verovali, Inno 2 je uzburkao publiku na premijernom predstavljanju velikog pionira inovacija Ulysse Nardin.

 

Related posts

X