Luksuzni satovi za žene -Oličenje stila i elegancije

Luksuzni satovi za žene

Luksuzni satovi za žene oličenje su besprekornog stila.

U svetu luksuznih dodataka, ženski satovi se ističu kao simbol sofisticiranosti. Oni nisu samo alat za merenje vremena, već izraz jedinstvenog stila, pa i dostignuća. Zapravo, skupoceni satovi su u modernom dobu otišli korak dalje i od dijamantskog nakita, donoseći spoj funkcionalnosti, estetike i mode.

Imajući ovo u vidu ne čudi što se izboru luksuznog sata posvećuje velika pažnja. Počev od dizajna, preko perfomansi, pa do samog brenda – o svakom detalju dame sa stilom vode računa.

Da bi vam olakšao izbor Maestro Jewelers otkriva koji su najbolji luksuzni satovi za žene.

Duh Mediterana prenet na luksuzne satove

Nazvani po živopisnom mondenskom odmaralištu IWC Portofino ženski satovi opravdano nose epitet „italijanske elegancije“. Upečatljivi predstavnik kolekcije jeste Portofino Automatic Day & Night.

Kućište 18-karatnog 5N ružičastog zlata prečnika 34 mm karakteriše lakoća mediteranskog načina života i izrazita doza luksuza. Dok bezel ukrašen sa 66 dijamanata težine skoro 1 karat dodatno naglašava prefinjenost dizajna.

Luksuzni satovi za žene

Na posrebrenom brojčaniku dominira beskrajni ples sunca i meseca. Naime, iznad 6 sati smešten je indikator dan/noć. Zavisno da li je podne ili ponoć, u gornjem delu pojaviće se sunce ili mesec.

Sat pokreće kalibar 35180 koji je zasnovan na Sellita SW300-1. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas, obezbeđujući 50-časovnu rezervu snage.

Savršenu završnicu pruža kaiš od teleće kože meke obrade tako da donosi komfor i pri višečasovnom nošenju.

Luksuzni satovi za žene idealni za svaku priliku

Ponovo lansirana 2021. godine, kolekcija Aquaracer je podigla sportske satove na viši nivo. U težnji za boljim performansama kreiran je TAG Heuer Aquaracer professional 300, koji je obeležio novo poglavlje kultne linije.

Dizajniran da dostigne dubinu do 300 m, ovaj model od 36 mm uparuje kućište od fino brušenog i poliranog nerđajućeg čelika sa crnim keramičkim bezelom i vitkom, ali robusnom čeličnom narukvicom.

Luksuzni satovi za žene

Pravi eye-catching je tirkizni brojčanik inspirisan vodama laguna. Njegovu talasastu formu naglašavaju osam dijamanata u vidu oznaka za sate, dajući dozu elegancije sportskom satu.

U unutrašnjosti je smešten automatski mehanizam koji radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas.

Osveženo izdanje prepoznatljivog Zenith Defy Skyline dizajna

Nova veličina, nove boja, dobro poznata silueta – Defy Skyline 36 je još jednom pomerio granice u horologiji.

Verzija srednje veličine dolazi u prečniku od 36 mm uz zadržavanje svih karakterističnih elemenata linije. Prepoznatljivo osmougaono kućište napravljeno od nerđajućeg čelika sa dijamantskim bezelom odiše bezvremenskom estetikom pažljivo skrojenom za savremeni svet.

Luksuzni satovi za žene

Na plavom brojčaniku ističe se četvorokraka zvezda, koja vizuelno podseća na stari logo iz 60-ih, dok integrisana narukvica daje suptilniji izgled robusnom dizajnu.

Sat pokreće Elite 670 automatski mehanizam, koji donosi 50 sati rezerve snage.

Unesite boje u svoj stajling

Inspirisana morskim dubinama Ulysse Nardin Lady Diver kolekcija pokazala je da ronilački satovi nisu namenjeni samo jačem polu.

Petnaest godina nakon prvog modela lansiran je Lady Diver Rainbow. Sportske forme, a opet neverovatno elegantan ovaj sat daje senzualni i smeli identitet čitavoj kolekciji.

Luksuzni satovi za žene

Kućište od crnog čelika prečnika 39 mm stilizovano je bezelom sa draguljima u boji. Time je postignut efekat duginih boja po kojoj nosi naziv. Luksuzni sjaj dragulja prenet je i na crni brojčnik. Na njemu se ističu 11 dijamanata, težine 0,12 karata.

U samom srcu sata smešten je automatski mehanizam koji radi na 28.800 obrtaja po satu, donoseći 42 sata rezerve snage.

Luksuzni satovi za žene poput male crne haljine

Priča o čuvenim Chopard šetajućim dijamantima svakoj dami sa stilom dobro je poznata. Međutim, da li znate da u njihovom očaravajućem plesu možete uživati i na satu? Upravo to vam donosi Chopard Happy Diamonds kolekcija.

Luksuzni satovi za žene

Namenjeni savremenim ženama, koje se ne boje da slede svoje snove ovi satovi privlače pažnju gde god se pojave. Za to su, svakako, zaslužne i nove verzije kojima Chopard stalno oplemenjuje kolekciju. Jedna od njih jeste Happy Diamonds Icons u crnoj boji.

Sofisticirani dizajn kućišta prečnika 26 mm postignut je pomoću dva koncentrična prstena od 18-karatnog ružičastog zlata. Između njih nalazi se 5 šetajućih dijamanata. Zahvaljujući safirnom staklu stvoren je efekat kao da brojčanik zajedno sa dijamantima lebdi u vazduhu.

Neobičnu formu kućišta prati graciozni crni kaiš od teleće kože koji se obavija 2 puta oko zgloba, dok je za vrhunsku preciznost zaslužan kvarcni mehanizam.

Remek delo časovničarstva

Da su Hublot satovi umetnost fuzije potvrđuje i novi Classic Fusion King Gold Pave 29 mm. Poigravajući se sa utvrđenim kodovima novi model pruža impresivni spoj naizgled nespojivih materijala.

Luksuzni satovi za žene

Kućište i bezel izrađeni su od 18-karatnog zlata i prirodnih dijamanata. Pri čemu se na kućištu nalazi set od 122 dijamanta, a na samom bezelu je 55 dijamanata vrhunske čistoće, dok kaiš dolazi od crne gume.

Izuzetna simbioza geometrije i otmenog stila preneta je i na tehničku stranu, te sat pokreće kvarcni mehanizam sa 2-godišnjom rezervom snage.

Dizajn koji je pokrenuo novu eru luksuznih satova

U želji da luksuzni sat bude verni pratilac dama u svakom trenutku – od poslovnih sati, pa do večernjeg izlaska, umetnička direktorka i kopredsednica Choparda, Caroline Scheufele stvorila je Happy Sport satove. Kolekcija se izdvajala ne samo besprekornom estetikom, već i do tada nespojivim materijalima. Po prvi put je u jednom satu čelik kombinovan sa dijamantima, što je donelo pravu revoluciju u časovničarstvu.

Luksuzni satovi za žene

Iako serija broji više od 1.000 modela, posebnu pažnju privlači klasični dizajn Chopard Happy Sport sata. Kućište je izađeno od Lucent Steel A223 čelika. U pitanju je specijalna legura koju karakteriše izuzetna izdržljivost i antialergijska svojstva.

Fiksni bezel dolazi od 18-karatnog ružičastog zlata, dok brojčanik u srebrnim tonovima pruža zanimljiv prikaz 7 šetajućih dijamanata. Pozlaćene kazaljke u obliku lista, indeksirani rimski brojevi za sate i moderna indikacija datuma na 4.30 sati upotpunjuju stilski dizajn sata.

Iza prefinjene spoljašnjosti krije se Sellita SW 300-1 kalibar visoke preciznosti. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na čas, obezbeđujući 42 sata rezerve snage.

Luksuzni satovi za žene čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

IWC Pilot satovi

IWC Pilot satovi – Savršeni spoj elegancije i preciznosti

IWC Pilot satovi predstavljaju uzor elegancije i preciznosti. Osnovan 1868. godine, čuveni švajcarski brend ima bogatu istoriju u svetu horologije. Njegovo putovanje od Švajcarske...

Pročitajte više
X