Luksuzni muški satovi – Vanvremenski modeli

Luksuzni muški satovi

Luksuzni muški satovi predstavljaju vanvremenske komade koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Baš kao što su Chopard dijamanti za žene mnogo više od modnog detalja, tako su i ovi satovi daleko više od instrumenata koji mere vreme.

I dok ih jedni svrstavaju u kolekcionarske predmete, drugi ih smatraju statusnim simbolom. Ipak, svi se u jednom slažu – luksuzni muški satovi su savršenstvo kako u pogledu estetike, tako i u pogledu kvaliteta izrade.

Luksuzni muški satovi

Nema sumnje, posedovati jedan Tag Heuer, Ulysse Nardin ili Zenith stvar je prestiža koji vas izdvaja od drugih. Bez obzira što njihovim vlasnicima “hvalisanje” brendiranim komadima nije na pameti svojom izuzetnom lepotom i zadivljujućim perfomansama na suptilan način pretvaraju i najjednostavniji stajling u elegantnu kombinaciju koja privlači pažnju.

Luksuzni muški satovi

Nošenje skupocenog sata ne pokazuje samo vaš stil, već i osobine. Tačnost je deo džentlmenskog kodeksa ponašanja, a u tome vam upravo ovaj sat može pomoći, jer vas nikada neće izneveriti u preciznom pokazivanju vremena.

Luksuzni muški satovi

Imajući u vidu značaj koji imaju Maestro Jewelers vam otkriva koji su vodeći luksuzni muški satovi 2021. godine.

Klasika je uvek u modi!

Portugieser Chronograph je jedan od najpoznatijih satova IWC Schaffhausen. Jedinstveni dizajn, koji je nastao 30-ih godina prošlog veka, do današnjih dana ostao je ikona stila. Tokom živopisne istorije nastajale su nove verzije, da bi, nakon proslave 9 decenija postojanja, svetlost dana ugledao novi model.

Luksuzni muški satovi

Kućište je izrađeno od 18-karatnog zlata koje nosi oznaku najvišeg kvaliteta, 5N, svojom kompaktnom formom savršeno odgovara svakom zglobu. Iako je prečnika 41 mm, izuzetno tanak stil ostavlja utisak da nosite mnogo veći sat, dok braon kaiš od aligator kože daje dozu prefinjene elegancije.

Luksuzni muški satovi

Funkcionalan brojčanik može se pohvaliti arapskim brojevima od zlata koji su prekriveni safirnim staklom tako da je jasna vidljivost zagarantovana. Unutrašnjost ispunjava robustan i precizan hronograf klasičnog dizajna koji daje 48 sati rezervne snage. Moćni efekat ostavlja i zadnja strana sata na kojoj možete videti neke od 194 komponenti od kojih je sačinjen mehanizam.

Luksuzni muški satovi dolaze u limitiranim serijama

TAG Heuer je, definitivno, inovator u svetu časovničarstva. Nakon Micrograph štoperice sa preciznošću 1/100 sekunde, “Carrera” sata namenjenog za vozače trkačkih automobila i Microtimer štoperice sa preciznošću od čak 1/1000 sekunde, usledio je “Monaco” sat. Ovaj model je uveo 2 novine – prvo kvadratno kućište otporno na vodu i prvi hronograf automatik.

Luksuzni muški satovi

Prepoznatljivi dizajn oštrih linija sada dolazi u limitiranoj liniji koja broji samo 500 komada. Oni koji budu imali sreće da stignu do novog Monaco modela poneće na svom zglobu upečatljiv materijal – titanijum 2. klase.

Luksuzni muški satoviBlistavi brojčanik u srebrnoj boji krase pomoćni brojčanici, prozor za datum i svetleće oznake koje obezbeđuju optimalnu vidljivost noću. Limitirano izdanje je opremeljeno savremenom verzijom legendarnog Calibre 11 koji je postao zaštitni znak TAG Heuer majstorstva.

Luksuzni muški satovi za ljubitelje brzine

Proizašli iz strasti Karl-Friedricha Scheufelea Chopard Mille Miglia satovi grade most između automobilskog inženjeringa i časovničarskih mehanizama. Kolekcija nazvana po jednoj od najslavnijih trka autobila, opravdava ime svojim kvalitetom.

Luksuzni muški satovi

Mille Miglia Classic Chronograph ima kućište od nerđajućeg čelika koje upotpunjuje brojčanik sa safirnim staklom otpornim na ogrebotine. Kao posebna poslastica dolazi crni gumeni kaiš koji podseća na šare Dunlop guma iz 60-ih godina. Dok je u unutrašnjosti smešten Chopard hronograf rezervne snage 42 sati koji nosi COSC sertifikat.

Luksuzni muški satovi

Luksuzni muški satovi, kao i luksuzni satovi sa dijamantima namenjeni damama čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

 

 

Related posts

Dijamantska burma

Zašto je dijamantska burma više od luksuznog nakita?

Dijamantska burma je omiljen dijamantski nakit svake žene. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan ispunjen ljubavlju, srećom i dragim ljudima zauvek...

Pročitajte više
X