Kako odabrati verenički prsten?

kako odabrati verenički prsten maestro jewelers 4

Kako odabrati verenički prsten? Ovo, naizgled, sasvim jednostavno pitanje puno muka staje mnoge muškarce. Oni koji su odlučili da vere ljubav svoga života, često su zastali pred mnoštvom mogućnosti za odabir vereničkog prstena.

Pitanje svih pitanja: kako odabrati verenički prsten?

Vereničko prstenje za juvelire predstavlja poseban izazov i veliko zadovoljstvo. Poznati dizajneri nakita imaju pregršt inovativnih ideja kako se približiti ukusu i afinitetu klijenata.

Plemeniti materijali, od kojih se izrađuje prstenje za veridbu, obrađuju se u skladu sa divnom svrhom kojoj su namenjeni. Platina i zlato u žutoj, beloj ili roze varijanti najbolji su izbor kada je u pitanju veridbeni prsten. Ukoliko je on još obogaćen i dijamantima, izbor je nepogrešiv.

Međutim, gospoda koja se nađu pred kolekcijom izuzetnog dijamantskog prstenja, zastaju u nedoumici. U želji da svoju prosidbu učine spektakularnom i da svoju izabranicu oduševe, oni su pred teškim izazovom. „Kako odabrati verenički prsten koji će se mojoj ljubavi dopasti i podstaći je da kaže da?“

kako odabrati verenički prsten maestro jewelers 2

I dok se muškarac rešen na ženidbu preznojava pred mnoštvom svetlucavog prstenja, pravi juvelir će mu priskočiti u pomoć. Svojim predlozima, on će mu pomoći da donese najbolju odluku.

Maestro Jewelers je poznat ne samo po prodaji najkvalitetnijeg dijamantskog nakita, nego i po izuzetnoj uslužnosti. Dobro poznavanje karakteristika brendova i proizvoda, ljubaznost i predusretljivost, veoma su značajni pri odabiru prstena za verenicu. Uz naše savete, ne morate brinuti – devojka vaših snova biće osvojena za čitav život!

Koji je verenički prsten najbolji?

Prema smernicama o stilu i preferencijama buduće zaručnice, naši iskusni prodavci će predložiti nekoliko prstenova. Da li će to biti brend IDC, Chopard ili Moriah, zavisi od mnogo faktora.

Israel Diamond Center (IDC) predstavlja jednu od vodećih svetskih kuća dijamanata. U svom poluvekovnom iskustvu u trgovini dijamantima i njihovom brušenju, ova porodična manufaktura istakla se svojom profesionalnošću i besprekornošću poslovanja.

Autentičnost dizajna i izrade nakita obezbeđuje brendu IDC prominentnu poziciju na tržištu. Ona je dodatno podržana sertifikatima o poreklu i kvalitetu dijamanata, dodeljenim od renomiranih sertifikacionih kuća.

Zbog toga dame širom sveta sa sigurnošću, entuzijazmom i naročitom posvećenošću nose IDC nakit, koji odiše elegancijom i pouzdanošću.

 

kako odabrati verenički prsten maestro jewelers 1

Kao prvi izbor za kupovinu vereničkog prstena, preporučljivo je pogledati kolekciju Solitaire. Sofisticiranost pretočena u cirkularnu formu, optočenu dijamantima najveće čistoće, nesumnjivo će oduševiti svaku buduću nevestu. Izuzetna kolekcija, od čak trideset i tri fantastična dijamantska verenička prstena, možda će vas staviti pred težak izbor. Ali, ne brinite, Maestro Jewelers će biti vaš dobar savetnik i podrška pri odabiru.

Ako vaša izabranica neguje klasičan stil, možete se odlučiti za neki prsten iz serije Special Design. Belo i žuto zlato, sa dijamantomsafirom, rubinom ili smaragdom divno će pristajati romantičnim devojkama. Ukoliko vaša draga više voli delikatnost u izrazu, onda je za nju najbolje izabrati verenički prsten sa rozenkvarcom, biserom ili plavim topazom.

Mlade dame koje preferiraju moderan dizajn, inovativnost kolekcija Stella i Nika ostaviće ih bez daha. Bojena keramika, dijamanti i svedenost forme savršeno će dopuniti atraktivnost vaše izabranice.

Pravi odgovor na pitanje Kako odabrati verenički prsten?

Poznato je da muškarci imaju brojne nedoumice kada je u pitanju poklon za njihovu dragu. Hoće li joj se dopasti, da li će joj odgovarati veličina, hoće li uživati u nošenju? Od ovih pitanja ponekad zaista može zaboleti glava! Ali, kako odabrati verenički prsten stvarno ne mora biti uzrok vaših neprospavanih noći.

Vi najbolje poznajete ženu koju ste odabrali za svoju životnu saputnicu. Uz smernice koje nam budete dali, lako ćemo napraviti selekciju najboljih primeraka.

Kada je u pitanju veličina prstena, ni tu ne morate brinuti. Dimenzije se lako mogu prilagoditi obimu prsta vaše izabranice.

kako odabrati verenički prsten maestro jewelers 3

Više od vek i po, Chopard kreira vrhunski dijamantski nakit, vanvremenskog kvaliteta i dizajna. Ono što karakteriše jednu od njihovih najintrigantnijih kolekcija Happy Diamonds jesu takozvani šetajući dijamanti. Razigrani poput mališana na proplanku, ovi svetlucavi dragulji očaravaju svojom ljupkošću.

Geometrijska forma i dijamanti utisnuti u kvadrate, ediciju Ice Cube čine veoma impresivnom. Specifičnost ove kolekcije ogleda se u njihovoj prilagodljivosti dvema bitnim prilikama: veridbi i venčanju. Tako je: ovo dijamantsko prstenje može poslužiti kao verenički prsten, ali i kao burma za venčanje.

Veličanstvene elegancije, prstenje iz serije Imperiale takođe može biti divan znak veridbenog čina. Plemeniti ljubičasti ametist i dijamanti besprekornog kvaliteta dominiraju ovom spektakularnom kolekcijom.

Ako svojim zarukama želite dati notu drevne mudrosti i duhovnosti, najbolje je odabrati neki od fantastičnih prstenova Moriah. Ukoliko je vaša buduća zaručnica veselog duha, nećete pogrešiti ako za nju odaberete neki od rotirajućih prstenova. Kamen sa svete hramovne gore Morije uneće dašak jerusalimske sakralnosti. Uz Moriah, vaše zaruke poneće pečat božanske večnosti.

Pitanje na koje je pravi odgovor jedino Da!

Kroz tradiciju dugu više od tri desetleća, Maestro Jewelers je bio prvi izbor svima koji su želeli da početak zajedničkog života obeleže na poseban način. Veridbe i venčanja su oduvek bili važni trenuci u kojima smo posredno s radošću učestvovali. Ukoliko ste odlučili da svoju ljubav ozvaničite dijamantskim prstenom, nema pouzdanijeg partnera od naše juvelirnice.

Vaše je samo da osmislite scenario po kom će čin veridbe biti upamćen. Hoće li to biti na nekom ekskluzivnom putovanju ili na mestu gde ste se prvi put sreli? Izbor je samo vaš i verujemo da će izabranica vašeg srca biti ushićena.

Jedno je sasvim sigurno: uz dijamantski verenički prsten, koji iskri kao vaše zaljubljene oči, nema devojke koja neće reći da!

Related posts

X