IWC satovi – Dizajnirani da ispune sve snove

IWC satovi

IWC satovi otelotvorenje su sna svih poštovalaca i ljubitelja merača vremena. Pojmu „vreme“ oduvek se značajno davalo na važnosti. Čovek je još pre mnogo hiljada godina shvatio da mu je neophodna merna jedinica kojom će označavati prolaznost. Kako su prolazili vekovi, industrijalizacijom i razvojem tehnologije, pojam vremena postao je ključan, a naročito danas dolazi do izražaja kada je „vreme novac„.

Iako ga mnogi shvataju „zdravo za gotovo„, ipak svi žele da ga imaju makar malo više. Ponekad čak i da ga zaustave ili zamrznu, ali ono prolazi ne osvrćući se. Vreme je jedina pojava koju čovek nikada nije uspeo da pobedi ili pokori.

Upravo je to ono što fascinira mnoge. U želji da što preciznije meri jedinice kojima čovek definiše vreme (sate, minute i sekunde svakog dana), Florentin Ariosto Džejms stvorio je kompaniju koja sa ponosom ističe svako svoje remek-delo – sat.

IWC satovi predstavljaju sam vrhunac modernog merenja vremena, a u njihovu čast, kao i sa ciljem predstavljanja njihovog tvorca, objavljen je film „Born of a Dream“ (Rođen od sna).

IWC satovi – „Born of a Dream“

Kompanija IWC Schaffhausen sa ponosom je 24. septembra 2020. godine predstavila film „Born of a Dream: A Man of the Future“ (Rođen od sna: Čovek budućnosti). Ovaj kratak film okarakterisan je kao ambiciozan projekat popularnog brenda koji pripoveda životnu priču svog osnivača Florentina Arioste Džounsa.

Proizvođač luksuznih satova IWC Schaffhausen nastao je davne 1868. godine velikim trudom i zalaganjem Džounsa. Njegov lik u filmu tumači glumac i ambasador IWC brenda Džejms Marsden. Detaljna priča o osnivanju IWC kompanije predstavljena je u prethodnom filmu kada je glavnu ulogu tumačio Tom Brejdi, profesionalni igrač američkog fudbala.

Ne bi li istraživao priče obojice glumaca i što bolje prikazao paralele u njihovim životima, IWC je objavio kombinovanu montažu oba filma u kom su priče Brejdija i Marsdena isprepletane i ispričane uporedo. Kada se njihove priče pripovedaju kombinovano, stvarna snaga narativa dolazi do izražaja.

IWC satovi

Naglasak je stavljen na priču o osnivanju IWC kompanije i vrednostima za koje se ovaj brend zalaže.

Od nedaća do uspeha put je trnovit

U julu 2020. godine brend IWC objavio je film „Born of a Dream: A Boy from San Mateo“ (Rođen od sna: Dečak iz San Matea), inspirativno delo koji prikazuje kako je Tom Brejdi ostvario svoj dečački san i postao šampion. U drugom delu filma proizvođač švajcarskih luksuznih satova fokusira se na dirljivu priču svog osnivača Džounsa. Novi film prati njegovu priču o putovanju iz Bostona do Šafhauzena gde je započeo karijeru kao časovničar.

Ono što Džounsa izdvaja od drugih jeste duh američkog preduzetništva i švajcarske preciznosti, što je u srži kompanije IWC.

Naporni rad, odricanje, želja za uspehom, ključni su za ostvarenje ciljeva i sna. Tom Brejdi i Marsden vredno su radili ne bi li uspeli u onome što su naumili. Isto je i sa kompanijom IWC – trud se uvek na kraju isplati.

IWC satovi u Beogradu

IWC satovi jedinstveni su po mnogo čemu. Vizija osnivača ove kompanije bila je da stvori temelj unikatnog dizajnersko-inženjerskog pristupa u proizvodnji satova. Tokom svoje istorije, IWC se razvio i stvorio reputaciju nenadmašnog švajcarskog sata.

IWC satovi

Časovnici ove kompanije su funkcionalni, a posebna pohvala daje se hronografima za koje mnogi smatraju da su genijalni. IWC satovi su elegantni, moderni i jednostavni za upotrebu. Ova kompanija je danas pionir u kombinovanju titanujuma i keramike u procesu proizvodnje kućišta za satove. Ovi izdržljivi materijali značajno doprinose dugovečnosti satova kompanije IWC.

Oni su napravljeni da traju dugo. Dizajnirani su tako da uvek budu u trendu i vole ih ljudi svih generacija. Njihov mehanizam jedan je od najpreciznijih na svetu. 

Maestro Jewelers, juvelirnica sa tradicijom, mesto je na kom možete da uživate u IWC Schaffhausen satovima. Naš profesionalni tim pomoći će vam da odaberete model koji najviše odgovara vašim potrebama i u skladu je sa vašim karakterom.

Precizna analiza potreba korisnika i temeljno proučavanje najboljeg i najkvalitetnijeg mehanizma doveli su do toga da IWC satovi budu otelotvorenje perfekcionizma i kapitalno časovničarsko dostignuće.

Juvelirnica Maestro Jewelers mesto je na kom možete da odaberete izvrsni luksuzni nakit i najprivlačnije švajcarske satove. Upotpunite svoje snove IWC satom koji će vas podsećati i asocirati na lični uspeh.

Related posts

X