Idealni poklon – IDC dijamanti za praznike koji se pamte

Idealni poklon - IDC dijamanti

Idealni poklon – IDC dijamanti začiniće sam kraj 2020. godine! Otmeni, prefinjeni i delikatni dijamantski nakit učiniće da na početku 2021. zablistate iskrom koja se pamti!

Opšte je poznato da dijamanti simbolišu neprolaznost, sjaj, kao i da njihovo beskrajno svetlucanje može da se prenosi s generacije na generaciju decenijama. Najbolji novogodišnji poklon jeste onaj kojim možete da iskažete koliko vam je stalo do nekoga. Poklon koji simboliše večnost, osećanje koje ne prolazi, a ujedno nosi sa sobom i dozu luksuza, sigurno će biti upamćen.

Započnite porodičnu tradiciju, a idealni poklon – IDC dijamanti, mogu da vam pomognu u tome. Započnite Novu 2021. godinu trunkom raskoši i obradujte voljenu osobu brilijantima vrednim svake pažnje.

Idealni poklon – IDC dijamanti sijaju poput zvezda

Kuća dijamanata, Israel Diamond Center (IDC) osnovana je 1975. godine sa ciljem da svetu pruži pravu meru luksuza. IDC dijamanti su savršene čistoće, perfektnog sečenja i boje, a ujedno uz njih dobijate i sertifikat o autentičnosti i kvalitetu.

Izrael je jedan od vodećih svetskih centara dijamanata sa dugogodišnjom tradicijom i sjajnom reputacijom. Čuvenih 4C za proveru kvaliteta dijamanta (jasnoća, boja, sečenje i broj karata) predstavljaju oličenje perfekcije. Dijamanti IDC predstavljaju najkvalitetnije drago kamenje koje ispunjava apsolutno sve standarde.

Kolekcije IDC dijamanta su raznolike i osmišljene su kao nakit za svakodnevno nošenje, ali i kao dragulji za posebne prilike.

Idealni poklon - IDC dijamanti

Zbirka Special Design sačinjena je od minđuša, narukvica, ogrlica i prstenja napravljenih tako da istaknu lepotu svake žene. Naglašavaju eleganciju i otmenost, dok istovremeno skreću pažnju na raskoš i neophodnu dozu luksuza.

Ovu zbirku čine beli i crni dijamanti, belo, roze i žuto zlato, kao i različito drago kamenje poput topaza, rubina, safira, bisera, rozenkvarca i smaragda.

Omiljeni nakit uz dragi kamen koji želite, možete da birate na osnovu ličnih preferencija, značenja kamena i simbolike koju želite da iskažete, a ponekad možete, jednostavno, nakit da uskladite sa bojom očiju drage osobe.

Idealni poklon – IDC dijamanti specijalno su naglašeni u kolekciji Solitaire. Nova godina uvek je odlično vreme za donošenje odluka, kao i za pokretanje promena! Ukoliko želite da vam nova godina bude drugačija od svih ostalih, vreme je da pored luksuza u svoj život unesete i ljubav. Solitaire kolekcija predstavlja zbirku vanvremenskog vereničkog prstenja najboljeg kvaliteta. Dijamanti, simbol večnosti i neprolaznog osećanja, u kombinaciji sa belim i žutim zlatom, čine neraskidivi spoj iskazan u vereničkom prstenu.

Iskažite ljubav prema voljenoj osobi idealnim novogodišnjim poklonom koji će, bez ikakve sumnje, pamtiti celog života.

Idealni poklon – IDC dijamanti za svaki dan

Pravi ljubitelji dijamanata pokazuju svakodnevno svoju naklonost prema njima. Takođe, ponekad je dovoljno samo malo luksuza uneti u svakodnevicu kako biste se osećali posebno i voljeno.

Idealni poklon - IDC dijamanti

Idealni poklon – IDC dijamanti kolekcija Stella i Nika idealni su za svakodnevno nošenje i jednostavno se uklapaju uz dnevne i večernje varijante.

Kolekcija Stella izrađena je od bojenog čelika, a u centralnom delu nalazi se dijamant neverovatne čistoće i savršenog reza. Bilo da kupite prsten ili ogrlicu, uz kupljeni nakit dobijate i sertifikat za autentičnost koji je priznat u celom svetu.

Zbirka prstenja Nika sačinjena je od širih i užih modela bele, crne i braon boje. Prstenje je izrađeno od keramike, a centralni deo zauzima blistavi dijamant.

Novogodišnji poklon u vidu nakita – uvek je nepogrešivi izbor. Žene su oduvek uživale u ovakvim ukrasima, a naročito ukoliko njihov centralni deo čini sjajni dijamant. Ovekovečite svoju ljubav i naklonost prema dragoj osobi i darujte joj poklon koji se ne zaboravlja.

Dijamantski nakit u Beogradu

Dijamantski nakit jedan je od najposebnijih poklona kojima možete da obradujete blisku osobu. Iza nas je izazovna 2020. godina koju možemo da zapamtimo ne samo po njenoj neobičnosti, već i po započetoj tradiciji darivanja dijamanata.

Idealni poklon - IDC dijamanti

Posebni nakit od dijamanata uvek ostaje u porodici i prenosi se s kolena na koleno, a doček Nove 2021. godine pravo je vreme za uživanje u ovako posebnim trenucima.

Maestro Jewelers, juvelirnica sa tradicijom, pravo je mesto na kom možete da započnete ovakav porodični običaj. U ponudi imamo neprikosnoveni IDC nakit, kao i Chopard dijamantski nakit. Ujedno, Moriah dragulji ukombinovani sa svetim jerusalimskim kamenom, deo su naše posebne ponude.

Ulagati u nakit, znači ulagati u porodicu i u očuvanje porodične tradicije. Dopustite nam da budemo deo vaših posebnih trenutaka. 

Related posts

Dijamantska burma

Zašto je dijamantska burma više od luksuznog nakita?

Dijamantska burma je omiljen dijamantski nakit svake žene. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan ispunjen ljubavlju, srećom i dragim ljudima zauvek...

Pročitajte više
X