Idealni poklon – IDC dijamanti za praznike koji se pamte

Idealni poklon - IDC dijamanti

Idealni poklon – IDC dijamanti začiniće sam kraj 2020. godine! Otmeni, prefinjeni i delikatni dijamantski nakit učiniće da na početku 2021. zablistate iskrom koja se pamti!

Opšte je poznato da dijamanti simbolišu neprolaznost, sjaj, kao i da njihovo beskrajno svetlucanje može da se prenosi s generacije na generaciju decenijama. Najbolji novogodišnji poklon jeste onaj kojim možete da iskažete koliko vam je stalo do nekoga. Poklon koji simboliše večnost, osećanje koje ne prolazi, a ujedno nosi sa sobom i dozu luksuza, sigurno će biti upamćen.

Započnite porodičnu tradiciju, a idealni poklon – IDC dijamanti, mogu da vam pomognu u tome. Započnite Novu 2021. godinu trunkom raskoši i obradujte voljenu osobu brilijantima vrednim svake pažnje.

Idealni poklon – IDC dijamanti sijaju poput zvezda

Kuća dijamanata, Israel Diamond Center (IDC) osnovana je 1975. godine sa ciljem da svetu pruži pravu meru luksuza. IDC dijamanti su savršene čistoće, perfektnog sečenja i boje, a ujedno uz njih dobijate i sertifikat o autentičnosti i kvalitetu.

Izrael je jedan od vodećih svetskih centara dijamanata sa dugogodišnjom tradicijom i sjajnom reputacijom. Čuvenih 4C za proveru kvaliteta dijamanta (jasnoća, boja, sečenje i broj karata) predstavljaju oličenje perfekcije. Dijamanti IDC predstavljaju najkvalitetnije drago kamenje koje ispunjava apsolutno sve standarde.

Kolekcije IDC dijamanta su raznolike i osmišljene su kao nakit za svakodnevno nošenje, ali i kao dragulji za posebne prilike.

Idealni poklon - IDC dijamanti

Zbirka Special Design sačinjena je od minđuša, narukvica, ogrlica i prstenja napravljenih tako da istaknu lepotu svake žene. Naglašavaju eleganciju i otmenost, dok istovremeno skreću pažnju na raskoš i neophodnu dozu luksuza.

Ovu zbirku čine beli i crni dijamanti, belo, roze i žuto zlato, kao i različito drago kamenje poput topaza, rubina, safira, bisera, rozenkvarca i smaragda.

Omiljeni nakit uz dragi kamen koji želite, možete da birate na osnovu ličnih preferencija, značenja kamena i simbolike koju želite da iskažete, a ponekad možete, jednostavno, nakit da uskladite sa bojom očiju drage osobe.

Idealni poklon – IDC dijamanti specijalno su naglašeni u kolekciji Solitaire. Nova godina uvek je odlično vreme za donošenje odluka, kao i za pokretanje promena! Ukoliko želite da vam nova godina bude drugačija od svih ostalih, vreme je da pored luksuza u svoj život unesete i ljubav. Solitaire kolekcija predstavlja zbirku vanvremenskog vereničkog prstenja najboljeg kvaliteta. Dijamanti, simbol večnosti i neprolaznog osećanja, u kombinaciji sa belim i žutim zlatom, čine neraskidivi spoj iskazan u vereničkom prstenu.

Iskažite ljubav prema voljenoj osobi idealnim novogodišnjim poklonom koji će, bez ikakve sumnje, pamtiti celog života.

Idealni poklon – IDC dijamanti za svaki dan

Pravi ljubitelji dijamanata pokazuju svakodnevno svoju naklonost prema njima. Takođe, ponekad je dovoljno samo malo luksuza uneti u svakodnevicu kako biste se osećali posebno i voljeno.

Idealni poklon - IDC dijamanti

Idealni poklon – IDC dijamanti kolekcija Stella i Nika idealni su za svakodnevno nošenje i jednostavno se uklapaju uz dnevne i večernje varijante.

Kolekcija Stella izrađena je od bojenog čelika, a u centralnom delu nalazi se dijamant neverovatne čistoće i savršenog reza. Bilo da kupite prsten ili ogrlicu, uz kupljeni nakit dobijate i sertifikat za autentičnost koji je priznat u celom svetu.

Zbirka prstenja Nika sačinjena je od širih i užih modela bele, crne i braon boje. Prstenje je izrađeno od keramike, a centralni deo zauzima blistavi dijamant.

Novogodišnji poklon u vidu nakita – uvek je nepogrešivi izbor. Žene su oduvek uživale u ovakvim ukrasima, a naročito ukoliko njihov centralni deo čini sjajni dijamant. Ovekovečite svoju ljubav i naklonost prema dragoj osobi i darujte joj poklon koji se ne zaboravlja.

Dijamantski nakit u Beogradu

Dijamantski nakit jedan je od najposebnijih poklona kojima možete da obradujete blisku osobu. Iza nas je izazovna 2020. godina koju možemo da zapamtimo ne samo po njenoj neobičnosti, već i po započetoj tradiciji darivanja dijamanata.

Idealni poklon - IDC dijamanti

Posebni nakit od dijamanata uvek ostaje u porodici i prenosi se s kolena na koleno, a doček Nove 2021. godine pravo je vreme za uživanje u ovako posebnim trenucima.

Maestro Jewelers, juvelirnica sa tradicijom, pravo je mesto na kom možete da započnete ovakav porodični običaj. U ponudi imamo neprikosnoveni IDC nakit, kao i Chopard dijamantski nakit. Ujedno, Moriah dragulji ukombinovani sa svetim jerusalimskim kamenom, deo su naše posebne ponude.

Ulagati u nakit, znači ulagati u porodicu i u očuvanje porodične tradicije. Dopustite nam da budemo deo vaših posebnih trenutaka. 

Related posts

X