Zašto izabrati IDC dijamantski nakit?

IDC dijamantski nakit

IDC dijamantski nakit osvojio je srca žena širom sveta.

Svojim očaravajućim sjajem i jedinstvenom formom, dijamanti od davnina privlače pažnju. U prošlosti predstavljali su simbol bogatstva i društvenog statusa. Zbog toga su ih nosili samo pripadnici viših društvenih slojeva.

Danas su zadržali prestižni status. Ujedno, čine moćni pokazatelj besprekornog stila, te ne čudi što su pratioci glavnih događaja u životu.

Verenički prsten sa dijamantom postao je nezamenjiv dodatak, baš kao i dijamantske minđuše za venčanje. Idealni su poklon za rođendan, godišnjicu braka, pa i Novu godinu. Bez njih ne možemo da zamislimo nijedan svečani stajling. Mada se sve češće sreće dijamantski nakit uz poslovnu garderobu, pa i uz casual outfite.

IDC dijamantski nakit

S obzirom da postoje brojne juvelirske kuće Maestro Jewelers vam otkriva zašto je IDC dijamantski nakit pravi izbor za svakog.

Tradicija koja traje skoro 5 decenija

IDC je kompanija za proizvodnju dijamantskog nakita koja je osnovana pre više od 40 godina i posluje već 3 generacije.

IDC dijamantski nakit

Priča o luksuznom nakitu počela je 1975. godine kada je Avi Tavisal otvorio svoju prvu radnju. Ovaj poznati juvelir i dizajner nakita potiče iz cenjene porodice juvelira. Umeće izrade prefinjenih komada krenuo je da uči još sa 14 godina u radnji svog oca, čuvenog draguljara Davida Tavisala.

Odrastajući, Avi je postavio sebi cilj da pokrene sopstvenu radionicu. Želeo je da se njegovi proizvodi izdvajaju od drugih ne samo kvalitetom, već i originalnim dizajnom. Naravno, u tome je i uspeo.

IDC dijamantski nakit

Dokaz da IDC nosi ugled u svetu juvelirstva potvrđuje i činjenica da je postala član Berze dijamanata 2 godine po osnivanju. Upravo ovo je Avija podstaklo da razvija dijamantski nakit koji će postaviti nove standarde. Izuzetno znanje, kao i tajne ručne izrade preneo je na svoju decu, sina Daniela i ćerku Yael.

IDC dijamantski nakit nosi titulu najvišeg kvaliteta

Kupovina dijamanata nije samo potraga za savršenim komadom, već i emocionalna investicija. Svesna te činjenice IDC juvelirska kuća nastoji da svojim kupcima ponudi najbolje.

IDC dijamantski nakit

 

Kao renomirani brend koji je poštovan u svetu, ne može priuštiti prodaju dijamanata lošeg kvaliteta. Stoga, svaki IDC dijamant je sa zvaničnim sertifikatom nezavisnih laboratorija za ocenjivanje, kao što su GIA i EGL. Na taj način je omogućena verifikacija kvaliteta i autentičnosti izabranog dijamantskog nakita.

IDC dijamantski nakit

Da je IDC dijamantski nakit, zaista, najviše klase potvrđuje i činjenica da kompanija poštuje Kimberli Proces standarde. To znači da se u izradi koriste samo dijamanti nespornog porekla.

IDC dijamantski nakit

 

Zahvaljujući ovom zalaganju u očuvanju visokog nivoa IDC je opravdano sinonim za integritet, pouzdanost, kvalitet, ali i inovativnost.

Remek delo nosive umetnosti

Izrada dijamantskog nakita predstavlja pravu umetnost. Samo najbolji draguljari znaju kako da oblikuju dijamant kako bi on reflektovao svetlost na pravi način. Samim tim pokazao svu svoju lepotu i raskoš.

IDC dijamantski nakit

Epitet najboljih nose IDC majstori. Svoju kreativnost i težnju za stvaranjem jedinstvenog dizajna iznova pokazuju. IDC dijamanti su kreirani sa akcentom na detalje tako da pomeraju granice u izradi.

Pored tradicionalnog okruglog i princeza reza, tu je i niz fancy oblika, uključujući kruška, markiz i smaragd rez. Svi oni pružaju beskrajne mogućnosti za kreiranje unikatnog dijamantskog komada.

IDC dijamantski nakit

Počev od dijamantskog vereničkog prstenja, preko eternity modela, pa do komada impresivne forme – IDC dijamantski nakit krasi prefinjenost koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Posebnu pažnju privlači Ora kolekcija. Kreirana je patentiranom revolucionarnom tehnologijom sečenja dijamanata koju su specijalno razvili IDC dizajneri. Krajnji rezultat jeste nakit gracioznog izgleda sa naglašenim sjajem dragog kamenja.

Inovativna rešenja brend je pokazao spajanjem skupocenih dijamanata sa nerđajućim čelikom i obojenom keramikom. Naizgled nespojivi, ovi materijali doneli su minimalizam na sasvim nov način, te su idealni kako za casual, tako i za večernji stajling.

IDC dijamantski nakit

IDC dijamantski nakit možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
Ulysse Nardin satovi

Zašto su Ulysse Nardin satovi simbol vrhunskog časovničarstva?

U malom, ali fascinantnom svetu časovničarstva, luksuzni satovi odavno su postali mnogo više od „običnih“ pokazivača vremena. Izrađeni od skupocenih materijala i inovativne tehnologije...

Pročitajte više
X