Najbrži čovek na svetu će okačiti svoje trkačke patike o klin nakon Svetskog prvenstva u Londonu

“Uvek ćemo biti impresionirani fizičkim I moralnim vrednostima koje su omogućile Usainu da postane najbrži čovek svih vremena! Van njegove uloge Hublot ambasadora, on je naša svakodnevna inspiracija, uzor. Nikada nećemomoći dovoljno da mu zahvalimo za to. Srećno u Londonu, srećno u daljem životu, Munjo, nastavi da SIJAŠ! “
-Rikardo Gvadalupe, CEO Hublot

Nakon karijere koja ga nije samo napravila legendarnim atletom, nego I jednim od najvećih sportista svih vremena, Usain Bolt će okačiti svoje trkačke patike o klin sa jedinstvenom trkačkom karijerom. 11 titula sa svetskih prvenstava, možda čak I 12 nakon Svetskog prvenstva u Londonu koje će se održati narednih dana, I 8 Olimpijskih medalja. Usain Bolt je jedini atletičar koji je morao da brani svoje zlato na preko tri uzastopne Olimpijade, odlazeći toliko daleko da čak postavi tri nova svetska rekorda na jednoj Olimpijadi. Svetski rekordi koje je postavio su za 100m, 200m i 4 puta po 100m.

Od 2010, Hublot se pridružio Usainu na istoj misiji. Misiji merenja vremena, u nadmašivanju samog sebe, i u odluci da izdrži test vremena. “Prvi.Jedinstveni.Drugačiji.” Slogan koji definiše Hublot savršeno se uklapa sa svojim “Munja” ambasadorom: prvi u trci, prvi u postavljanju rekorda, jedinstven vrlinom svoje karijere, drugačiji prema svom stilu, drugačiji prema svojoj veličini u odnosu na druge trkače. Partnerstvo je rezultovalo u stvaranju, koji je kao njegov šampion, Hublot Big Bang UNICO Usain Bolt sata.
Komad postoji u dve verzije, Yellow gold ili All Black. Dizajnirani kroz kolaboraciju sa Boltom, ovaj model u nijansama zelene I zlatne je oda omiljenim bojama šampiona. Kaiš predstavlja ugraviranu zastavu Jamajke. Veoma specijalan Big Bang za najbržeg čoveka od stvaranja sveta.

Hublot I Bolt duo je takođe spremio izneneađenje za ediciju 2017 za ONLY WATCH, aukciju jedinstvenih satova za pomoć u istraživanju I podršku za decu koja pate od Dušenove mišićne distrofije. Događaj koji organizuje Monačko udruženje protiv mišićne distrofije, čiji je Hublot član od 2005. godine. Na ovogodišnjem događaju, Hublot će predstaviti Big Bang Unico Sapphire Usain Bolt za Only Watch, jedinstveni sat sastavljen od delikatnih safira pokazujući boje jamajčanskog trkača, kao I Usaina lično.

Svetski kralj trčanja će pristupiti Panteonu sporta jednom I zauvek, nakon svoje poslednje samostalne trke na 100m na svetskom prvenstvu atleta koje će se održati 5.avgusta u Londonu, i nakon trke 4 puta po 100m koja će biti održana 8. Avgusta. Za ovu priliku, Hublot stvara partnerstvo sa Usain Bolt Fondacijom I After School All Stars, dva udruženja koja skpuljaju sredstva za posle-nastavne edukativne programe za decu sa nedostacima zahvaljlujući Omaze digitalnoj platform. Jedan od donora će biti nagrađen putem u London, upoznavanjem sa Usainom Boltom I VIP dobrodošlicom, kao I Hublot zidnim satom.

Hublot nastoji da traži jaka partnerstva povezujući ih sa Usainom Boltom, čovekom nakon povlačenja iz sporta, nastavljajući da deli zajedničke vrednosti hrabrosti, darežljivosti I pozitivne energije. I želi Usainu da ostane na istom talasu uspeha u svojim budućim aktivnostima u kojima uživa kao profesionalni trkač.

Hublot u potpunosti prodžava Usaina u njegovom pokušaju da osvoji poslednju titulu Svetskog prvenstva. “Munja” Bolt će da stavi hronometar na test!

Related posts

X