U Meksiku, 18. oktobra 2016. godine Hublot, luksuzna marka švajcarskih satova, uvek verna svojim vrednostima i misiji „Umetnost fuzije“, imala je čast da otvori novo utočište za mačke Crni Jaguar – Beli Tigar u prisustvu gospodina Jean-Claude Bivera, predsednika LVMH sektora za časovnike i predsednika Hublot zajedno s Ricardom Guadalupe, generalnim direktorom Hublota. Jacky Bracamontes je bio savršen domaćin u društvu Eduarda Serio generalnim direktorom Crni Jaguar – Beli Tigar, pozdravio je švajcarski brend u ovom novom skloništu, dokaz napornog rada Eduarda, njegove prave ljubavi i predanosti prema životinjama pod njegovim nadzorom.
Hublotj e potvrdio i nastavio dogovor sa fondom za mačke objavljenu prošlog meseca u Meksiko Sitiju o tir specijalne, ograničene serije časovnika, jedne u zlatnoj ograničenoj seriji od 50 primeraka, jednoj keramičkoj ediciji ograničenoj na 100 primeraka i jednoj čeličnoj, takođe ograničenoj na 100 komada. Ove tri serije su u potpunosti inspirisane mačkama. Brojčanik svakog sata prikazuje snagu i prirodu životinja sa „glavom tigra“ u reljefnom dizajnu. Crni gumeni remen, ima ugraviran karakterističan uzorak krzna tigra.

Još jednom, švajcarska marka potvrđuje ove legendarne udruge, sudelovanje u ljubavi prema našoj planeti, živim vrstama i stalnoj viziji da su „prvi, jedinstveni i različiti“ u svakom području.

Zahvaljujući proširenju i otvaranju više od 50 staništa, sada organizacija će moći da obezbedi sklonište, hranu i brigu o više od 350 životinja različitih vrsta.
Danas, Crni Jaguar – White Tiger zaklada u svijetu je poznata zahvaljujući velikoj rad i rezultate, ali od sada, to će također biti poznato, jer od 3 vrhunska izuzetna sata posebno dizajniran od strane Hublot za one koji imaju slobodan, jak, nezavisan i mističan duh.
Jean-Claude Biver, predsednik LVMH odeljenja za časovnike i generalni direktor Hublot :“Nema živog bića koje ne zaslužuje poštovanje, od sada, neki od vas će biti u mogućnosti da nose na svom ručnom zglobu, živi dokaza o savezu i očuvanju s porukom u Hublot stilu. Mi smo vrlo ponosni i predaniovoj svrsi, svetu u kom živimo, i šta ostavljamo narednim  generacijama. U Hublot, imamo misiju, pozivamo vas da nam se pridružite i u  projektima koji dele naša očekivanja i vrednosti „.

Related posts

X